Cherries in the Snow - Revlon Super Lustrous Lipstick

Imi doream de ceva vreme un ruj Revlon. Pe vremuri aveam adevarate wishlist-uri cu nuante. Dar uite de-asta nu fac eu liste. Daca nu primesc repede produsul pe care-l vreau uit de el. Da, cumpar din impuls, n-am rabdare sa ma documentez sau sa citesc review-uri. Sau daca ma intalnesc cu prea multe review-uri ale unui produs care-mi place dau fuga si-l iau.

Revlon Super Lustrous Lipstick, in nuanta 440 Cherries in the Snow (imi place la nebunie numele desi eu i-as fi zis mai degraba raspberries decat cherries) este primul meu ruj Revlon. Dupa indelungate cautari pe site-ul produsecosmetice.ro fara sa ma decid ce vreau l-am zarit din intamplare. Am cautat cateva swatch-uri si m-am indragostit. Insa in momentul in care l-am desigilat... m-am blocat! Mi s-a parut atat de frumos... nici pana in ziua de astazi nu i-am stricat aspectul acela perfect. L-am inceput de undeva din spate cu spatula, aplicandu-l cu o pensula. La cat e de rezistent ar fi si pacat sa-l tin doar pentru mine.

Despre consistenta pot spune ca este cremoasa dar si usor uscacioasa, cat sa acopere buzele perfect si sa se mentina eroic ore in sir. Are un oarecare luciu insa dupa ce se fixeaza si este inlaturat surplusul devine mat.
Am folosit testul servetelului (credit pentru idee: Ioana). Puteti vedea cat de putin s-a luat pe servetel si cat de mult a ramas pe buze. Dupa doua ore si doua cafele arata precum in imaginile de mai jos. Ba chiar ma pot lauda ca pe cana nu raman acele urme inestetice de buze. Poate pe voi nu va deranjeaza dar mie nu-mi plac.
Un alt aspect de care sunt incantata este ca nu usuca buzele, problema intalnita frecvent la rujurile care rezista mai mult pe buze.

Culoarea este un rosu-ciclam-zmeurica putin mai inchis decat rujurile din aceasta categorie pe care le detin eu. Trebuie sa recunosc ca pentru mine aceasta este nuanta anului, cea mai iubita dintre nuante. Desi mult timp am fugit de ea crezand ca nu mi se potriveste, acum o ador.

Revlon Super Lustrous Lipstick, in nuanta 440 Cherries in the Snow poate fi achizitionat de aici la pretul de 31.43 de lei.

Va plac rujurile Revlon? Eu mai vreau!

28 de comentarii:

  1. Wooow. E superba nuant,revlon e una din firmele mele preferate♡

    RăspundețiȘtergere
  2. E pe lista de trials de mult timp, dar am prea multe rujuri la momentul acesta :D Sigur ii va veni randul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!Eu nu am nici un ruj Revlon,inca,dar nu este timpul pierdut!Al tau arata demential,imi place foarte mult!Asa da buze,frumos conturate,bravo!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ca imi plac , le ador pur si simplu , trebuie neaparat sa imi iau si eu acesta nuanta

    RăspundețiȘtergere
  5. O nuanta asemanatoare am si eu, cum nu tin minte numele si numerele rujurilor as putea spune identica, insa nu are aceeasi rezistenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar m-a surprins rezistenta. Ma asteptam sa fie ff cremos

      Ștergere
  6. Am si eu acest ruj si este superb! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am cam 70 de rujuri dar pot spune cu mana pe inima ca acesta este favoritul! Cautam un rosu cu subtonuri albastre, iar acesta este clar facut pentru gustul meu, tenul meu si trasaturile mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai pierdut la 70 de rujuri :)))) Wow... Deci am ales bine! :)

      Ștergere
  8. Sweety , ce buze senzuale avem aici !!

    Superba nuanta ! te prinde minunat ! Insa nu puteai face si tu o poza completa , sa iti vedem si ochisorii ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Nu eram machiata full face si am un cos ultra-jigarit in obraz... Il voi folosi si in machiaje, cu siguranta, si voi pune poze

      Ștergere
  9. In poza de swatch seamana foarte foarte bine cu Impassioned de la MAC

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In swatch a iesit mai deschis. E putin mai inchis, pe net e considerat asemanator cu Rebel.

      Ștergere
  10. Este genul de ruj care imi place si ca nuanta si textura si aspectul buzelor .... va fi printre dorintele mele . E super .

    RăspundețiȘtergere
  11. de ieri tot incerc sa las un comentariu :( nu ma lasa in varianta pentru mobil. E super rujul si nu am nici un produs revlon,dar asta e de notat :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si eu doua nuante din gama asta, imi plac mult si le-am purtat foarte des in iarna. In ultimul timp, le-am cam uitat din cauza noutatilor, dar o sa reinnodam relatia.

    RăspundețiȘtergere
  13. Iti vine minunat nuanta!

    RăspundețiȘtergere
  14. buna, nu intelege e ce ai scris 400 , este 440 cherries in the snow...eu vand de peste 4 ani cosmetice revlon si asa a fost mereu 440 numarul....ceva este in neregula...
    http://cosmeticerevlon.blogspot.ro/2014/08/revlon-super-lustrous-ruj-20-lei.html

    RăspundețiȘtergere