Duraline de la Inglot

Am ochit acest produs inca din vacanta. Nu consumasem tot bugetul si ma tot invarteam prin magazin. L-am vazut: mic si interesant. Am intrebat de el dar nu-l mai aveau. Am revenit peste 3 zile si tot degeaba.
Cand s-a deschis Inglot la Constanta a fost primul pe lista mea. Am rugat o fata draguta sa mi-l ia si am inceput sa ma joc cu el de cum am ajuns acasa de la posta.
Impresii: comparativ cu Primer and liner sealer de la ELF este mult mai dens si uleios. Mentine combinatia cu fardul utilizabila pentru mult mai mult timp (ELF mi se pare ca se usuca instant...), se aplica usor si rezista mult si bine. Am senzatia ca-i si rezistent la apa, de pe mana s-a luat cu greu abia cand am folosit sapun. Este solutia ideala pentru gel liner-ele uscate si, asa cum veti vedea in poza de mai jos, chiar si pentru cele care n-au fost bune niciodata (poate mai sunt si alte persoane care si-au luat teapa cu gel liner-ele Oriflame care au fost o mare porcarie de la inceput). Functioneaza cu farduri de tot felul, am incercat chiar si cu Ruby Rose. Iar dozarea in sistem de pipeta e super comoda.

In poza de mai sus gel liner-ul Stila era mort si ingropat, nici eu nu stiam de ce il mai tineam (am sa-l arunc, oricum, poate am sa pastrez ambalajul), gel liner-ul Oriflame era, cum spuneam, cumparat uscat (s-ar fi facut si mai ok dar n-am insistat), fardul Sleek a devenit mult mai intens iar Ruby Rose arata decent.

Ieri m-am jucat cu un pigment MAC (nuanta Grape). Uitati ce-a iesit:

Pozele sunt... modeste (am un laptop de imprumut pe al carui monitor vad muuult alb, asa ca ma bazez oarecum pe afisajul aparatului foto). In poze nu am facut machiajul ca la carte (si asa nu prea-mi place sa-mi colorez sprancenele).


Duraline in combinatie cu fardul negru rezulta in cel mai bun si mai rezistent tus pe care l-am intalnit pana in prezent. Se aplica cu usurinta si rezista inclusiv la apa.

Pe scurt: imi place noua jucarie. Si valoreaza mult mai mult de 36 de lei, cat a costat. Recomand cu caldura Inglot Duraline.

3 comentarii: