Raw Generation Expo - editia a VIII-a

Astăzi vreau sa vă adresez o invitație importantă - Raw Generation Expo, ediția a VIII-a vă așteaptă duminică, 16 noiembrie, la Romexpo, Pavilioanele H1 și H2. După ce ați mers la vot, evident!

Expoziția este organizată de Ligia Pop (ligiapop.com). La 35 de ani, este autoarea a șase cărţi: Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă (2014), Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos (2014), Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi (2011, 2014), Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie (2011, 2013), Reţete vegane fără foc (2010, 2012, 2014), Paşi în lumea muzicii (2007). Este raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment unic si naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online: „Ligia’s Kitchen“ (ligiaskitchen.com) şi „De Vorbă cu Ligia“ (devorbaculigia.com). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef. Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian. Pentru mai multe detalii, vizitaţi website-ul ei oficial: ligiapop.com.

Nu trebuie să fiți neapărat raw vegani pentru a găsi interesantă această expoziție. Trebuie doar să vă doriți să trăiți mai sănătos. La târg veți găsi producători de legume și fructe bio, producători de alimente bio, importatori sau distribuitori de aparatură utilă într-un stil de viață sănătos - storcătoare de legume și fructe, blendere, filtre de apă, magazine online sau fizice de alimente sănătoase sau suplimente alimentare, magazine de haine și accesorii handmade sau cosmetice bio, diverse servicii și terapii naturiste de vindecare

Eu sper să reusim să luam decizia cu privire la achiziționarea unui filtru de apă pe care ni-l dorim tare de ceva vreme însă n-am putut să ne hotărâm încă. Vrem să stăm de vorbă cu fiecare furnizor și să alegem varianta optimă pentru casa noastră.

Tot la târg veți avea ocazia să degustați dulciuri și alte preparate raw vegane sau să achiziționați cea de-a doua ediție a cărții Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi. Cartea va avea 30 de rețete în plus față de prima ediție, pentru un total de 80 de rețete delicioase și sănătoase.

Prețul accesului la târg este de 10 lei însă biletul de intrare participă la tombola la care se poate câștiga un un storcător Greenis cu toate accesoriile opționale în valoare de 1117 lei, oferit de Obio, plus multe alte premii în valoare de 200 lei sau mai mult fiecare, oferite de alți expozanți.

Accesul în incinta Romexpo se poate face folosind invitația de aici

Deci, ne vedem acolo?

2 comentarii:

  1. interesant, insa eu am aceeasi temere ca la targurile de produse traditionale: ca se mizeaza pe faptul ca oamenii au devenit mai constienti de mancat sanatos si se cresc preturile mult prea tare (la preparate).. sper sa nu fie asa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma duc pentru filtrul de apa. am ametit cu toate informatiile de pe net...

      data trecuta am luat spirulina si chlorella la preturi destul de bune in raport cu gramajele.

      Ștergere