MAC - Powder blush - SUNBASQUE

Am cumparat sus numita minunatie in concediul din august, dupa ce am atins si-am cautat, si-am incercat... timp de peste o ora am dat ocoale la standul MAC din Viena... (spre disperarea cuiva care pana la urma s-a dus in magazinul de cadouri pentru baieti mai mici sau mai mari de vis-a-vis). Blush-ul este fix cum imi doream eu, adica nici prea portocaliu, nici prea maroniu, nici roz si nici prea lucios. Desi deumirea lui este "sheertone shimmer blush" iar eu ma feresc de iluminatoare de fel, nu sare in ochi. Are un luciu foarte discret care se vede doar la soare, sau la lumina foarte puternica, dar la cat aplic eu... nu e nicio problema. Se aplica frumos de tot si rezista fara probleme toata ziua, si cand spun tota ziua ma refer la 10-11 ore, nu 6 sau 8.Dar, destul cu vorbaraia, banuiesc ca va intereseaza pozele.



Si ceva gen swatch... imagini mai mult sau mai putin concludente... am aplicat cat am putut eu de mult :)

7 comentarii:

  1. Asta mi l-am luat si eu de la magazinul nostru MAC (ce ciudat e sa zic magazinul nostru MAC). E foarte frumos, eu as zice ca e ceva intre blush, bronzer si iluminator ca are cate ceva din toate 3. Sa il folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sambata trecuta l-am comandat si eu, trebuie sa imi ajunga saptamana ce urmeaza, sper sa imi placa la fel de mult cum va place si voua :)

    RăspundețiȘtergere
  3. saru'mana, camelcutza

    am dat cu degetele in toate, unul era mai asa, altul mai pe dincolo... le-am scos, le-am intors... am avut noroc ca era si lumina naturala.

    Mya, sigur iti va placea

    RăspundețiȘtergere
  4. sa il folosesti cu placere! frumoasa culoare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim9:34 p.m.

    totul e oribil

    RăspundețiȘtergere
  6. uhhh, my first hater :)))

    RăspundețiȘtergere