Verde si-o minune

De ciuda ca mi s-au rupt toate unghiile am decis sa le colorez in cea mai turbata nuanta de verde pe care o am in colectie. Oja face parte dintr-un set de 5 mini-uri H&M. 




Cat despre minune, ea se numeste Orkide Calcium Gel. 

O tot laudau fetele si eu am cautat-o si-am gasit-o dar am asezat-o printre oje si am uitat complet de ea. Noroc cu mutarea ca a trebuit sa le iau la mana si sa le asez frumos in cutii (nu imi place sa le tin gramada, toate trebuie sa stea drepte ca asa am invatat eu din blogosfera). 
Pentru mine aceasta baza face mai mult decat altele cu mult mai scumpe. Caci nu v-am zis: Orkide Calcium Gel costa 4 lei la buticurile de chinezarii. Este prima baza cu care nu-mi sare oja de pe degetul mijlociu in urma unei reprize sanatoase de tastat. Am o maniera tare aiurea de apasat pe taste si mereu de pe coltul dinspre inelar al degetului mijlociu imi sare oja, indiferent ce oja/baza/top coat as folosi. In plus, am reusit performanta de a sta 40 de minute in cada fara sa mi se strice de tot manichiura. Mi-a sarit doar de pe doua unghii pe care mi-a fost mult mai usor sa le repar comparativ cu sters oja + refacut manichiura. 

Pe scurt, daca va iese in cale aceasta baza n-o ratati. Best 4 lei ever spent!

17 comentarii:

  1. Ce frumoasa e culoarea! Si eu aceasta baya si o folosesc cand imi amintesc de ea. Acum am ceva de la Farmasi si chiar e bun, e si intaritor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este divina nuanta ta "turbata". :)
    Trebuie sa caut si eu aceasta baza. Neaparat! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie să-mi iau şi eu baza asta, că nu se mai poate, peste tot Orkide Calcium Gel, deci ceva trebuie să fie de capul ei :). Acum am una bifazică de la Miss Sporty şi e chiar bună, mai bună chiar decât NailTek care m-a costat mult mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am NailTek si Bonder de la Orly. Orkide imi place mai mult

      Ștergere
  4. Si eu tastez la fel, zici ca am ceva de impartit cu tastatura :)) Nu stiam ca cei de la H&M au si oje (cel putin nu in Romania), pacat ca nu le-am vazut cand am trecut pe acolo, e foarte frumoasa nuanta :D O sa incerc ca gasesc si eu baza, poate pe la metrou dau ea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am primit cadou din Italia, am un set si o oja roz, am postat-o mai demult.
      De la metrou cred ca am luat si eu baza

      Ștergere
  5. super misto!!! seamana cu aia a mea cu sclipici turcuaz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Seamana dar e mai frumoasa a ta si trebuie sa pun si eu mana pe ea :)

      Ștergere
  6. M-ai facut curioasa cu baza, eu sunt cam lenesa la capitolul asta :D Oja turbata e foarte frumoasa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt lenesa dar... decat sa-mi fac unghiile o zi da si una nu, mai bine mai rar. multumesc! :*

      Ștergere
  7. Eu n-am avut asa multa bafta cu baza aceasta. In sensul ca am folosit-o timp indelungat si mi s-au ingalbenit unghiile. Chiar am aplicat-o de fiecare data, n-am sarit peste acest pas. Acum mi-am cumparat o baza Miss Sporty sa vad daca se remediaza problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi pare rau ca nu ti-a mers. nici pe mine nu cred ca ma ajuta ca si intaritor, ma ajuta doar la rezistenta

      Ștergere
  8. Anonim4:11 p.m.

    Vreau sa incerc si eu Orkide Calcium Gel, mai ales ca este si asa de ieftin.
    Ai schimbat fata blogului? Parca este mai ok asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am schimbat, voiam sa-l aerisesc. Tot nu e cum vreau dar se pare ca nu ma descurc singura sa-l aduc la forma dorita. Ma omoara cadranul asta rudimentar tipic blogger-ului dar inca n-am gasit ceva potrivit sa-l schimb. Multumesc frumos.

      Ștergere
  9. oh, su-per-ba!!! <3 o oja chiar frumoasa, mai ales ca se anunta ca trendul primaerii si al verii va fi verdele smarald <3

    RăspundețiȘtergere