Noutati Oriflame pentru luna decembrie

Se apropie nebunia cadourilor. Nu știu cum sunteți voi dar eu în ultimele săptămâni înainte de Craciun cel mai mult mă cadorisesc pe mine. Dacă dau peste lucruri interesante cumpăr și pentru apropiați, dacă nu, las totul pe ultima suta și apoi alerg disperată prin magazine ca să-i fericesc pe toți. Nu o dată am rămas prin mall pe 24 decembrie, chiar până la închiderea magazinelor.

Recunosc că cel mai ușor îmi este să cumpăr prin intermediul broșurilor, Oriflame fiind o variantă foarte accesibilă. Și mai recunosc că mă atrag ambalajele de nu se poate. Cu cât sunt mai frumoase cu atât mai vrăjită sunt. 

Azi vă arat noutățile lunii decembrie de la Oriflame și încep cu fardurile duo The ONE Prismatic, farduri strălucitoare, cu finish iridescent. Preț de catalog: 19,99 lei.
Urmează luciurile de buze, duo-chrome, cu efecte spectaculoase -infuzate cu particule prismatice de strălucire pentru sclipire iridescentă şi efect de volum (15,99 lei).
Rimelul The ONE WonderLash Prismatic, 5 in 1 are o periuţă dublu faţetată special creată pentru a conferi genelor definire. Perii scurţi ridică şi curbează genele, iar perii lungi separă şi alungesc genele pentru un efect spectaculos (15,99 lei).
Cine a văzut un catalog Oriflame a comandat, cu siguranță, cel puțin o dată, ceva din gama Milk&Honey, gamă vedetă a brandului. În decembrie avem parte de Milk&Honey Gold, ediție limitată de Crăciun (cremă de corp 16,99 lei și săpun 5,99 lei) 
Celebra apă de parfum Giordani Gold și mai noua Power Woman vin în ediție limitată în niște sticluțe dulci, deosebite, numai bune de păstrat ca amintire de către persoanele dragi din viața noastră (preț 29,99 lei).
Și bărbații au parte de ediții limitate ale apelor de parfum favorite: S8 și Eclat Homme - 29,99 lei.
Apele de toaletă Pretty Swan, Volare și Vivacity vin în ediții numai bune de purtat în poșetă - preț 15,99 lei.

Și am lăsat pe final cea mai interesantă noutate, din punctul meu de vedere gama Masquerade - combinaţie ademenitoare ce împleteşte parfumul misterios al daliei nocturne cu accente seducătoare de lemn de santal şi note fine de mure dulci. Gama conține apă de toaletă 50 ml la prețul de 34,99 lei, loțiune de corp la prețul de 14,99 lei și săpun la prețul de 4,99 lei.
Eu mi-am făcut un mic wishlist. Voi?

6 comentarii:

  1. Ce gramaj au mini apele de toaleta la 15,99lei? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna, rimelul nu e noutate. Eu il am de o luna si ceva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsesem la comentariul tau... ciudat. Ai dreptate dar eu nu mai vazusem de ceva vreme un catalog. Toata cenusa in capul meu :)

      Ștergere
  3. Cu siguranta Milk&Honey nu va lipsi de pe lista cadourilor pe care mi le fac singura :)) Cele trei ape de toaleta persista?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiind ape de toaleta n-as zice ca rezista prea mult dar e bine ca sunt mici, pot fi puse in geanta :D

      Ștergere