Bucura-te de soare cu noutatile Bioderma

Ieri am avut ocazia sa fac cunostinta cu doua produse noi e la Bioderma: Photoderm MINERAL Spray SPF 50+, 100 ml si Photoderm SOS Spray 125 ml. Am fost tare curioasa si le-am desigilat de cum le-am avut in mana. Mai jos am pentru voi cateva detalii despre acestea si as vrea sa va povestesc despre primele impresii legate de folosirea lor. 

Photoderm MINERAL Spray SPF 50+, 100 ml contine filtre minerale care ofera fotoprotectie foarte inalta pentru pielea alergica sau sensibila la filtre chimice, atat pentru fata cat si pentru corp. Textura ultra-fluida, 100% minerala, a acestui produs ofera pielii o senzatie de confort si catifelare. Photoderm MINERAL Spray SPF 50+ 100 ml este un spray-lotiune de culoare alba (datorita mineralelor) care se intinde usor. In cateva minute dispare senzatia de uns. Fiind vorba de minerale avem de a face cu urme albe insa pe ten acestea se pot acoperi foarte usor cu fond de ten. A trebuit sa fixez machiajul cu pudra insa va pot spune ca a rezistat foarte bine - de la 4.00 dupa amiaza pana undeva la 10 seara (timp in care am mers prin soare prin oras si apoi prin parc tot prin soare) nu am experimentat sebum nici macar pe nas. Ca fond de ten am folosit Oriflame The One Illuskin. In momentul demachierii am constatat ca fondul de ten se mentinuse foarte bine. Urmeaza sa testez produsul cu alte fonduri de ten si pe perioade mai mari de timp. Un lucru este sigur: abia astept sa mergem impreuna la plaja!

Photoderm MINERAL Spray SPF 50+ 100 ml protejeaza impotriva arsurilor solare, previne intoleranta la soare si combate imbatranirea cutanata prematura. Complexul exclusiv brevetat Cellular BIOprotection reprezinta un avantaj major impotriva riscurilor deteriorarii celulare, oferind protectie optima celulelor pielii.

Cu Photoderm SOS Spray 125 ml - singurul spray dermatocosmetic calmant si racoritor cu pulverizator, care trateaza biologic inflamatia cauzata de arsurile solare a fost dragoste la prima aplicare. In general iubesc lotiunile after sun pentru senzatia racoritoare si aplicarea usoara pe care o ofera iar Photoderm SOS Spray vine in plus cu senzatia de rece (fiind spray), textura ultra-usoara, aproape lichida (seamana foarte bine cu laptele) si mirosul placut, discret. In plus, se absoarbe instant in piele si nu lasa niciun fel de pelicula uleioasa ori lipicioasa. 

Photoderm SOS Spray calmeaza imediat inflamatia indusa de razele UV gratie enoxolonei din compozitie, hidrateaza intens si repara bariera cutanata degradata de soare, datorită ingredientelor biominetice hidratante (glicerina + sodiu PCA), factori naturali de hidratare. Complexul biologic Cellular BIOprotection, primul brevet care  intensifica imunitatea pielii, protejeaza ADN-ul, prevenind dezvoltarea cancerului cutanat determinat de arsurile solare, si limiteaza imbatranirea prematura a pielii.

Vaporii cu efect racoritor permit o dispersie usoara si uniforma a produsului reducand senzatia de arsura si durere.

Ingredientele celor doua produse pot fi consultate in imaginea de mai jos (click pe poza pentru marire).
Pretul recomandat pentru Photoderm MINERAL Spray SPF 50+, 100 ml este de 75 de lei iar pentru  Photoderm SOS Spray 125 mleste de 56 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu