Anew Clinical Hydra Recovery Overnight Mask

Sau, mai pe românește, Mască hidratantă cu acțiune în timpul nopții Anew Clinical Hydra Recovery. Despre ea vreau să vă relatez.

Sunt clientă AVON de mulți ani. Uneori răsfoiesc broșura și o închid la loc, alteori nu știu ce să cumpăr mai repede iar de cele mai multe ori nu mă pot abține când vine vorba de noutăți.

Îmi plac produsele Anew (cu mici excepții), am folosit cu mare plăcere cremele de ochi (cele cu două compartimente) și gelurile de spălat pe față. Cănd am văzut în broșură masca Hydra Recovery nu m-am putut abține. Mi s-a părut interesant modul de aplicare și, de ce să nu recunosc, m-a atras și faptul că nu trebuie aplicată zilnic. Este, totuși, o mască.  

Chiar dacă este un recipient tip borcănel, nu mă deranjează. Chiar îmi place foarte mult ambalajul din sticlă, greu și elegant și capacul argintiu lucios. Știu că e irelevant dar chiar a fost o surpriză plăcută.

Produsul se prezintă sub forma unui gel cu mici particule albe, fără miros. Particulele albe se dizolva prin masaj.
Producătorul recomandă aplicarea unei cantități generoase și apoi masajul până când aceasta pătrunde complet în piele. Ba chiar recomandă ca, după ce masca a pătruns în piele, să se aplice o cremă hidratantă.
Părerea mea este că exagerează. Și la cantitate, și la aplicare. Dar aici cred că diferă foarte mult în funcție de tipul de ten. Tenul meu este mixt - gras în zona T și normal pe restul suprafeței. Nu simt niciodată că mă strânge pielea dimineața după simpla clătire cu apă. Nu sunt dependentă de creme hidratante.

Cât despre masaj până pătrunde în piele... ei bine... eu n-aș încerca. Am vrut să fac asta în prima zi, când aplicasem, conform ambalajului, o cantitate măricică, dar a fost fără efect. Din contră, tenul a rămas lipicios iar stratul de la suprafața pielii era de-a dreptul deranjant.

A doua zi mi-am simțit tenul plăcut însă nu am fost extraordinar de încântată. În următoarele seri am micșorat, treptat, cantitatea aplicată. Am lăsat un oarecare strat lipicios la suprafața pielii dar acesta se absorbea până să adorm. Și efectele au fost altele. Dimineața mi-am simțit tenul foarte moale și fin. N-am mai simțit nevoia să aplic cremă hidratantă și nici nu l-am mai simțit ușor uscat în urma folosirii gelului de spălat (am în folosință un gel de spălat cu acid glicolic cu care am o relație love-hate... nu m-am decis dacă îmi place sau dacă vreau să-l arunc pentru că nu-mi face probleme mereu).

Și, cum spuneam, mi-am simțit tenul fin și moale, hidratat bine de tot dar nu numai dimineața ci și peste zi. Cred că dezvolt dependență de masca aceasta. Am mai avut și alte măști cu același efect însă senzația de moale dispărea după un oarecare timp, după somn dispărea cu siguranță.

M-am uitat puțin peste lista de ingrediente, am cautat câteva și mi-a plăcut ce am găsit despre ele, majoritatea „good” sau „best. Nici măcar nu conține parfum. 
Prețul măștii Anew Clinical Hydra Recovery este de aproximativ 30 de lei (în funcție de campanie) pentru 50 ml de produs, valabil 12 luni de la deschidere.

Pe scurt, consider că a fost o achiziție inspirată și o voi folosi în continuare pentru că îmi place cum îmi hidratează tenul și faptul că hidratarea durează foarte mult. În plus, am senzația că ajută cumva tenul să se regenereze (sau am fost eu mai cuminte și nu l-am mai zgândărat; aici e discutabil).


Vouă vă plac produsele Anew de la AVON?

7 comentarii:

  1. arata foarte interesant compozitia mastii, nici eu nu ma pot abtine sa nu comand ceva daca rafoiesc brosura avon

    https://www.facebook.com/pages/From-Beauty-With-Love/1504839556455887?ref=hl

    RăspundețiȘtergere
  2. Eh uite ca n-am mai rasfoit un catalog de ceva vreme si nu stiam de masca asta. Ma tenteaza zau :) si doar pentru ca este ceva nou. In rest, am folosit Anew, gama roz pentru ten obosit parca. Gelul de curatare a fost magic si crema de noapte am iubit-o pentru textura. In schimb am avut ceva probleme fata de crema de zi. Dupa cateva saptamni de utilizare nu mi se mai absorbea in piele, plutea lipicioasa la suprafata. Imi ingrasa tenul si sub pelicula aia grasa si urata, il simteam foarte uscat...efectiv ma strangea pielea. Din pacate am observat ca patesc acelas lucru cam cu orice crema cosmetica (aici intra si Elmiplant pe care le-am adorat si folosit multi ani, Gerovital, Aslavital, Garnier). Asa ca am trecut la dermatocosmetice si e muuuult mai bine. Revenind la Anew, am uitat sa mai zic ca dupa cateva luni de utilizare aveam in anumite zone pielea permanent rosie si iritata :(
    Ati mai patit si voi din astea sau ceva nu merge doar la mine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am genul asta de probleme. In schimb mi s-a inrosit fata si simteam ca-mi ia foc de la un ser cu care m-am inteles perfect si mai aveam cam 10% din el..

      Ștergere
  3. Am auzit de aceasta masca dar inca nu am avut curajul sa o incerc chit ca am auzit ca e foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai mi-am achizitionat aceasta masca si sunt foarte incantata de ea! Dar nu o folosesc de foarte mult timp si sper sa nu apara colpicatii la nivelul tenului asa cum am auzit ca s-a intamplat la unele persoane!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper sa-ti placa. Eu o folosesc dinainte de a scrie despre ea si inca n-am avut probleme.

      Ștergere