Produsele preferate ale verii 2014

S-a mai dus o vară. Mă întristez dar reușesc să trec peste când ma gândesc că am vazut marea iar concediul urmează pentru finalul lui septembrie, într-un loc călduros. V-am mai spus că iubesc vara, chiar și atunci când îmi curge machiajul (iar cremele cu SPF 50 m-au „ajutat” bine de tot anul acesta), chiar și atunci când hainele mi se lipesc de piele (deși anul acesta nu prea a fost cazul), ca îmi place să simt căldura, chiar și cand aceasta te sufocă. În acest sezon am avut mai multe produse preferate și m-am gândit să vi le prezint. Poate vă inspir pentru vara viitoare.
Pentru că vorbim de vară (și pentru că am nevoie de o poză pătrată pentru preview-ul din homepage) am să încep cu produsele pentru protecție solară. Uleiul Elmiplant SUN miroase a mare... îmi amintește de uleiurile folosite în copilărie. Cred că îmi va plăcea mereu acest miros și voi avea un astfel de ulei în fiecare vară. Deși e... uleios (evident!) mi-a făcumare plăcere să mă „îmbăiez” in el. Mai mult am folosit, însă, loțiunea Elmiplant SUN cu SPF 30, mai ales la mare unde am stat cam toată ziua la plajă (sub umbrelă) sau în apă. Nu m-am ars și nici n-am avut usturimi sau iritații.

Pentru ten, pentru protecția de zi cu zi am ales Bioderma Photoderm Mineral SPF 50 despre care v-am scris aici. Pentru plajă am folosit Skincode Essentials cu SPF 50 pe care n-am pozat-o pentru că e rătăcită prin bagaje, dar i-am făcut review aici.
Pentru păr, dragul meu păr lung și sănătos, tot uleiurile au fost cele mai de efect. Au ajutat și scalpul și au întărit firul, lăsând pleata lucioasă și sănătoasă. Dovadă că m-am tuns după cca. 8 luni iar coafeza nu mi-a luat foarte mult din lungime spunând că nu este nevoie. În imagine am pus ulei de avocado, de cocos și de jojoba. Am folosit și de măsline dar mai rar.

Șamponul Clear Volume Maxx rămâne de bază, fie că-mi place sa nu. Până la urmă îmi place... mai ales de când coafeza mi-a dat un pont: să ud părul bine, bine de tot înainte de șamponare, ca și cum l-aș limpezi și să amestec mai mult șamponul între palme înainte de a-l pune pe păr. Aplicați și voi. Veți vedea diferențele, mai ales pentru scalp. 

Elmiplant Senses Touch sunt un răsfăț pentru simțuri la fiecare duș. Varianta cu mango și acai berry a fost preferata mea.

Gilette Satin Care este spuma de ras care a devenit preferata mea pentru că lasă pielea fină si placut parfumată. Aparatul de ras alunecă ușor și eficient.

În materie de creme de corp Bioderma Photoderm SOS a fost de departe favorita mea datorită senzației de răcoare, a rapidității cu care pătrunde în piele și a ușurinței aplicării. V-am povestit despre ea aici.

Cu deodorantul B.U. In action Sensitive povestea e amuzantă. L-am primit și l-am dat cadou în ideea că mai am o grămadă de antiperspirante, inclusiv două de la B.U. Apoi am văzut la Cristina pe Facebook că și-a cumpărat vreo șase bucăți la promoție din DM. Atunci am dat și eu fuga și mi l-am luat. Nu mi-a părut deloc rău, ba din contră, a devenit preferatul meu. 
Demachiantul bifazic Garnier a fost cumpărat la recomandarea Iuliei și tare mi-a mai plăcut. Face fix ce trebuie și cum trebuie.

Loțiunea micelară Bioderma Sensibio H2O rămâne preferata mea oricâte alte produse similare aș încerca. Nu am un fix, pur și simplu mi se pare cea mai eficientă, mai ales că uneori o folosesc și pentru demachierea ochilor. Cred că e singura care face față bine la acest capitol.

Despre Sensitelial de la Magnifique Skin v-am scris aici tot ce era de scris.
Produsele de machiaj preferate... Paleta de corectoare Peggi Sage și-a primit review-ul aici, fondul de ten Skin Luminizer de la Max Factor aici, mascara Essence I love extreme volume aici, rujul Revlon Super Lustrous în nuanța Cherries in the Snow aici. Apocaliptic de la Rimmel Apocalips, alături de frățiorul lui Celestial, au fost prezentate aici iar rujul AVON Perfect Kiss în nuanța Make out red a apărut cu ocazia prezentării unui machiaj aici. Burețelul Beauty Blender s-a „bătut” cu copiile sale aici iar kit-ul pentru sprâncene de la AVON a fost lăudat aici

N-am uitat de Too Faced Shadow Insurance, produsul pe care îl folosesc de 5 ani, căruia i-am făcut primul review de pe blog acum aproape 5 ani. Peste câteva zile și blogul împlinește 5 ani (nu-mi vine să cred!) și, cu această ocazie vă pregătesc o mică surpriză.

Încă privesc paleta de 10 blush-uri despre care am scris aici ca pe-o mică bijuterie dulce dar am început s-o folosesc destul de des și s-o îndrăgesc și practic așa cum îmi place s-o privesc.
Ultimele dar nu cele din urma sunt produsele pentru unghii. Avon Gel finish în nuanța Fabulous (swatch aici), Trind Nail Repair Natural (review aici) și Milani Glosse Top Coat pe care l-am folosit la majoritatea manichiurilor din ultimele luni.

Pe voi ce produse v-au cucerit în sezonul care tocmai s-a încheiat?

4 comentarii:

  1. Am scris și eu despre produsele preferate ale verii ,aici : http://dianaschoises.blogspot.ro/2014/09/favoritele-verii-2014.html
    Dar sunt 3 produse care m-au cucerit : Anticearcănul de la Oriflame , Tonicul hidratant de la Gerovital plant și gelul de duș cu boabe de cafea YR! :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut articolul. Plin de tentatii! Si mie-mi place mult gelul acela de dus doar ca nu l-am mai folosit de ceva vreme. Si anticearcanul mi-a placut dar am vrut sa aleg un singur produs de acest fel si paleta chiar a fost cea mai folosita.

      Ștergere
  2. Cred ca ultimul produs o sa spara si pe lista mea in curand!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă tentează demachiantul bizafic de la Garnier. :)

    RăspundețiȘtergere