Fardurile crema Colour Impact - The ONE by Oriflame

Recent, Oriflame a lansat colectia de machiaj The ONE. La evenimentul de lansare despre care am scris aici am primit cateva produse din noua colectie. Cel mai tare m-au atras fardurile crema pentru ca se pare ca din ce in ce mai multe branduri scot pe piata astfel de produse insa nu toate sunt la fel de bune. Recunosc ca sunt innebunita dupa farduri si culori, in general. 

Si cel mai tare m-a intrigat ce ne spusese make-up artistul Oriflame, Oana Dinculescu: "se usuca si nu se clintesc". Vom vedea in continuare cum stau lucrurile.

Nuantele primite de mine sunt, de la stanga la dreapta, Golden Brown, Beige Pearl, Intense Plum si Olive Green. Nu voi mai descrie culorile pentru ca numele lor spun totul iar poza reda destul de bine realitatea.

Primul lucru pe care l-am facut dupa ce le-am pozat a fost sa-mi bag degetele in ele si sa ma mozolesc pe mana cu toate nuantele. Textura lor este de crema-pudra iar nuantele sunt perlate

Am observat ca se usuca foarte repede, se fixeaza bine, insa daca atingi suprafata machiata culoarea se transfera. M-am descurajat putin cand am vazut acest lucru. 

A doua zi am avut o iesire scurta si am zis sa le pun la treaba. Am inceput cu nuanta Intense Plum pe care am aplicat-o direct pe pleoapa si nu am fixat-o cu nimic. Din pacate dupa nici doua ore fardul era strans si eu tare trista pentru ca nuantele mi-au placut mult. 

Pentru urmatoarea incercare am schimbat metoda de aplicare. Am luat frumos primerul (Too Faced Shadow Insurance), l-am aplicat si l-am lasat cateva secunde sa se usuce. Mai apoi am aplicat un fard compact bej si abia dupa aceea fardul crema Colour Impact, cu pensula si in cantitate mai mult decat generoasa. Dupa 9 ore machiajul arata impecabil, cu exceptia unei dungute unde se stransese din cauza ca am aplicat mult prea mult.

Am prins curaj si am inceput sa le folosesc in acest mod gasind, in cele din urma, cantitatea ideala astfel incat sa nu ma mai trezesc cu dungi de fard strans. Si, pentru ca in pachetelul The ONE era si pudra din colectia cu pricina, intr-una din zile am folosit-o in locul fardului compact. Rezultatele au fost si mai bune - aplicare mai usoara, rezistenta la fel de buna. Fardurile crema au ajuns sa se comporte ca niste farduri normale rezistand cu succes toata ziua.

Ce-mi place mult la aceste produse este ca se aplica si se omogenizeaza cu foarte mare usurinta. Folosesc o pensula normala pentru aplicarea fardului de pleoape si o pensula de blending si rezultatul este exact asa cum imi doresc. Daca n-as avea unghii lungi as putea foarte bine sa folosesc degetele, atat pentru aplicare cat si pentru blending. Pot sa spun ca, folosindu-le, nu ai cum sa obtii rezultate inestetice sau linii dure. 

Asa ca, daca va stiti mai putin indemanatice intr-ale blending-ului, fardurile crema The ONE de la Oriflame sunt pentru voi. Mie-mi place sa le folosesc in combinatii bej + culoare inchisa precum in poza de mai jos.

Pentru acest machiaj am folosit Beige Pearl si Intense Plum peste primer si pudra Oriflame. Ieri am folosit Olive Green intr-o combinatie similara si mi-am amintit cat de mult iubesc verdele kaki, chiar daca nu este o culoare tocmai potrivita pentru ochii mei verzi. 

Fardurile crema Colour Impact au 4 grame si sunt valabile 6 luni de la deschidere. Urmeaza sa le folosesc intens pentru ca mi-ar parea rau sa nu le acord atentia meritata. 

Pretul lor este de aproximativ 20 de lei, in functie de campanie. Din lista de nuante mi-au mai facut cu ochiul Petroleum Shine si Deep Indigo insa le voi achizitiona peste cateva luni, cand voi mai fi consumat din cele pe care le am deja.

Voi ati incercat aceste farduri? Va plac produsele Oriflame?

25 de comentarii:

  1. Frumoase nuante, nu ma asteptam sa fie asa pigmentate. Arata foarte bine pe pleoape. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place tare mult acel beige!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu trebuie sa le incerc :D dar sa gasesc si cine sa imi faca poze :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult Intense Plum :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am incercat Intense Plum ieri,simplu, fara primer si dupa 2 ore nu mai aveam nimic. O sa incerc si cu TFSI+pudra sa vad cum rezista.

    RăspundețiȘtergere
  7. Exact! Ieri și azi le-am testat și eu, direct cu primer și sunt ușor de intins și blenduit cu degetul (eu am unghiile scurte acum, hihi). Și rezistă foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat fara fard/pudra pentru ca ma stiu cu plroape foarte uleioase.

      Ștergere
  8. Ti-am zis deja ca-mi place Intense Plum, acum ca l-am si vazut pe ochisorii tai imi place si mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumoase! Ma atrage Olive Green :X
    Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  10. Le-am încercat și eu zilele trecute și mi s-au părut foarte pigmentate (cel bej deschis mai puțin, dar restul sunt jos pălăria), însă nu rezistă deloc pe pleoapele mele. Le-am folosit pe pleoapele pudrate, fără primer. Dar mi se par excelente ca bază pentru farduri pulbere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca si metoda mea. Eu nu le as folosi ca baza ca sigur ar fugi cu tot cu fard

      Ștergere
  11. Imi plac toate nuantele , mi se potrivesc la culoarea ochilor albastrii desi am fugit mereu de fardurile crema dar daca spui ca sunt bune si nu se strang daca sunt corect aplicate , e ok si ma tenteaza .

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca la ochii tai ar merge maroniul cu irizatii aurii combinat cu bej

    RăspundețiȘtergere
  13. Vai, abia astept sa le incerc si eu! :X

    RăspundețiȘtergere
  14. Intr-adevar, aplicate singurele pe pleoape nu rezista deloc... La mine au rezistat ieri binisor si aplicate dupa primer, dar inainte de fard. O sa incerc si metoda ta, suna bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru rezultate bune pudra trebuie sa fie cat mai fina. O sa-ti placa, ai sa vezi!

      Ștergere