Noutati de la iepurasul BU si C-THRU

Intr-o asa-zisa primavara B.U. vine sa ne inveseleasca zilele cu o aroma noua - Candy Love. Dulce si eleganta in acelasi timp aceasta ne incanta cu o baza compusa din lemn de santal, vanilie si praline, o inima de iasomie si albastrele si note de varf cu parfum de capsune.

Noua gama B.U. cuprinde apa de toaleta (50 ml) 47 lei, deo spray (150 ml) 12,5 lei si natural spray (75 ml) 24 lei.
C-THRU Emerald Shine isi propune sa ne faca sa uitam de frig amintindu-ne ca vara este aproape. Noua aroma va fi alaturi de noi in zilele toride fiind inspirat de racoarea si verdele padurii.

Cedrul, lemnul de santal si moscul sunt notele de baza, inima parfumului este compusa din trandafir, violete si crin. Aromele ce stau in varful piramidei aduc esenta padurii, murele si coacazele subliniind latura salbatica, in timp ce lotusul si citricele intregesc portretul femeii energice, delicate si stralucitoare.

C-THRU Emerald Shine este disponibil în următoarele variante: Deo body spray, 150ml – 12,5 lei, Eau de Toilette natural spray, 30ml – 32 lei, Eau de Toilette natural spray, 50ml – 43 lei.

2 comentarii:

  1. Nu am mai avut de foarte mult timp nimic din gama B.U desi imi placea , ar trebui sa mai achizitionez cate ceva , cat despre C-THRU .... ce sa mai vorbim . Multumim .

    RăspundețiȘtergere
  2. Deodorantul de la B.U miroase genial il iubesc.
    Insa, mie personal nu imi tine. Il folosesc doar pt miros, ca antiperspirant nu ma ajuta cu nimic

    RăspundețiȘtergere