Machiaje realizate in ultima perioada

A trecut multa vreme de cand nu v-am mai aratat machiaje realizate de mine pe alte persoane. Nici pe cele realizate pe mine nu vi le-am aratat decat foarte rar. Inca invat, exersez, fac teste. Si de cele mai multe ori sunt "obligata" sa o fac, neputand si nestiind sa refuz o astfel de cerere. Inca am o frica teribila de pensule si de esec si ma trec toate transpiratiile cand ceva nu iese bine. Dar e bine ca oamenii insista si ma pun la treaba. Pe zi ce trece mai acumulez cate o picatura de curaj.

Mai intai vreau sa va arat machiajele pentru o sedinta foto. Au fost doua modele cu trasaturi diferite. Prima dintre ele mi s-a parut visul makeup-artistului, cu o fata simetrica si trasaturi foarte bine definite. Practic trasaturile ei iti aratau unde si ce sa aplici. La cea de-a doua care a fost, de fapt, prima machiata am avut emotii si se cunoaste. As fi vrut sa mai finisez dar totul s-a desfasurat intr-o viteza ametitoare, mai ales din cauza ca in studio era frig. 





A doua persoana ma impinge de la spate. Ma incurajeaza tot timpul, e dispusa mereu sa se lase pe mana mea si nu se plange niciodata. V-am aratat-o si in postarea despre fondul de ten Malu Wilz

De Halloween mi-a placut la nebunie rezultatul. Cristina era pur si simplu delicioasa. Si a ajutat-o si costumul.
Mai departe avem un machiaj de club si prima mea incercare cu gene false individuale. Am slabit 2 kg incercand sa le aplic corect mai ales din cauza ca lipiciul era vechi si nu se intarea deloc. Remarcati frumusetea pigmentului Inglot nr. 85 pe pleoapa mobila. S-a vazut demential si in club.

Si machiajul de studio realizat in nici 30 de minute.

Ultima dar nu cea din urma este Laura, miresica superba pe care v-am aratat-o aici. De aceasta data a fost vorba de o sedinta foto cu burtica. A fost un machiaj cumintel de o intensitate cat sa se vada in pozele facute ziua.

Pe final... un selfie! Trebuie sa recunosc ca pe fata mea inca mai am de exersat. Nu reusesc sa fiu multumita de mai nimic din ce realizez. Nu reusesc sa ma adaptez la forma ochilor mei si pace. Cu acest machiaj m-am afisat in club :)

Acestea au fost lucrarile mele pozate in ultima perioada. 

Astept critici constructive.

14 comentarii:

  1. Super naturale si faine, spre deosebire de majoritatea machiajelor-paun pe care le vad pe la tot felul de "specialiste" in ultimul timp! Poate putin la contouring merge lucrat in plus, mai ales la anumite fizionomii unde countouring-ul face minuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos!! Pentru contouring imi trebuie un produs cremos pe care deocamdata nu il am si doza tripla de curaj :))) teoria o stiu, practica ma ucide

      Ștergere
  2. Bravo! Esti pe drumul cel bun...keep going!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos si curat lucrat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac mult machiajele, sunt pe gustul meu, vorba cuiva de mai sus, nu sunt machiajele paun, pe care le tot vad pe multe pagini de Facebook foarte populare :P
    Continua sa exersezi si cu siguranta o sa devii din ce in ce mai buna! spor la treaba! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. De acord cu fetele, frumos si curat lucrat! Bravo! Tine-o tot asa! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moah, m-am inrosit :D Multumesc! :*

      Ștergere
    2. Nu ai de ce. Ti-am mai spus, exerseaza tot timpul, pe cat mai multe tipuri de fete si ochi and you'll go far! :*

      Ștergere
  6. Mie imi place mult! Ochiul meu critic nu e format ca make-up artist, dar se pare ca esti tu suficient de autocritica incat sa te perfectionezi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu la ce a zis Adina!
      Foarte dragute, nu stiam ca mai faci si asta.

      Ștergere
    2. multumesc, Fede! :*

      Ștergere