Despre produsele Roge Cavailles

Astazi vreau sa va povestesc despre doua produse pe care le folosesc de mai bine de o luna, mai exact despre crema de spalat Dermazero si deodorantul roll-on fara saruri de aluminiu, ambele pentru piele sensibila, de la Roge Cavailles.

Desi nu am pielea sensibila, simt ca trebuie sa folosesc produse cat mai delicate, cat mai putin agresive. Va spuneam ca in ultima vreme vad cum oamenii se imbolnavesc in jurul meu si nu pot sa nu ma gandesc la sanatatea mea si a celor dragi. Ei bine, una dintre bolile care ne pandeste pe noi, femeile, este cancerul de san. Vizitele mele din ultima perioada la spitalul de oncologie m-au convins ca suntem atat de expuse, ca riscul este atat de mare incat nu trebuie, sub nicio forma ignorat. Si tot aud "toate ne fac rau!"... Asta nu inseamna ca noi trebuie sa ne culcam pe o ureche ca daca e sa ne imbolnavim ne vom imbolnavi oricum. Nu, cancerul nu "cade" asupra noastra precum o caramida de pe un bloc. Sunt multe lucruri pe care le putem face pentru sanatatea noastra. Si, pe langa o gandire pozitiva, evitarea stresului si a rautatii care nu fac altceva decat sa atraga energie negativa in corpul nostru, trebuie sa avem grija si la ce mancam dar si la cosmeticele pe care le folosim. S-a tot scris si s-a tot vorbit despre sarurile de aluminiu din antiperspirante ca element care contribuie la declansarea infricosatoarei boli. Nu va spun neaparat sa credeti acest lucru. Pana nu demult antiperspirantul meu preferat era unul comun, cu saruri aluminiu, chiar daca stiam ce se spune despre aceste produse. 

Cand mi s-a propus sa aleg produse Roge Cavailles pentru testare, antiperspirantul a fost primul la care m-am gandit. Nu este primul roll-on de acest fel pe care il incerc. Experienta mea cu un produs similar de la o firma "bio" renumita a fost una trista iar pietrele de alaun nu ma atrag si tocmai de aceea ma intorsesem la antiperspirantul meu favorit. De aceasta data, insa, am avut noroc. Am inceput sa-l folosesc in perioada cu 18-20 de grade, perioada foarte aglomerata pentru mine. Parca ma vad si acum alergand cu sacosele grele de cumparaturi sa ajung acasa pentru a putea pleca din nou. Desi lasa pielea sa transpire, roll-on-ul antiperspirant Roge Cavailles nu permite aparitia mirosurilor neplacute. Pot spune ca face fata cu succes unei zile agitate. Timp de o luna, folosit zilnic, am reusit sa consum cca. 20% din produs (produsul are 50 ml). 

Produsul este imbogatit cu vitamina E. Aceasta poate explica faptul ca nu imi usuca pielea axilei. Totusi, nu am avut aceasta problema cu niciun alt antiperspirant, indierent forma in care s-a prezentat - spray, crema, solid, etc. Un mare plus al roll-on-ului Roge Cavailles este ca nu lasa urme albe, fiind (aproape) transparent. Spun aproape pentru ca, dupa cum puteti vedea, in recipient produsul este de culoare alba. Pe mine m-a convins. Si sunt putin mai linistita legat de sanatatea mea. 

Pretul roll-on-ului este de aproximativ 49 de lei.


Lista de ingrediente o gasiti mai jos:

Cel de-al doilea produs Roge Cavailles de astazi este, asa cum spuneam mai sus, crema de spalat Dermazero pentru piele sensibila. Am ales-o din curiozitate si pentru ca ce aveam eu prin baie pentru spalat pe fata nu ma multumea pe deplin. M-a incantat faptul ca nu contine coloranti, parabeni (da, stiu, teoretic parabenii nu sunt periculosi, sunt conservanti dar daca se poate fara ei e si mai bine), fenoxietanol si sapun. 

Dermazero poate fi folosita atat pe ten cat si pe corp. Am reusit performanta sa imi ating cu spuma si ochii si n-a usturat. 

Produsul este aproape lichid, transparent si face o spuma destul de bogata. Curata bine insa mie imi place sa-l folosesc la sfarsit, dupa lotiunea micelara cand nu mai e mare lucru de curatat. Nu zic ca asa e mai bine insa prefer ca in procesul de curatare a tenului ultima etapa sa fie clatirea cu apa. 

La inceputul folosirii am avut senzatia ca ajuta la vindecarea micilor (marilor) bubite de pe fata. Intre timp bubitele au tot aparut si disparut si nu pot spune cu siguranta daca acest produs grabeste in vreun fel vindecarea lor. 

Miroase placut, a curat, a proaspat. Din anumite puncte de vedere parfumul ar putea reprezenta un minus dar trebuie sa recunosc ca mie imi place si ca nu ma prea atrag produsele de spalat pe fata fara miros.  

Puteti consulta lista de ingrediente mai jos:
 
Crema de spalat Dermazero vine intr-un gramaj generos, 300 ml la un pret de aproximativ 43 de lei.  

Produsele sunt disponibile online pe farmaciastejara.ro, santeo.ro sau farmaciatei.ro.

Pe scurt pot spune ca raportul calitate-pret este unul satisfacator in cazul ambelor produse. 

Ati incercat pana acum produsele Roge Cavailles?  

4 comentarii:

  1. Interesante produse, nu am mai auzit de la Roge Cavilles dar pare sa promite multe :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna foarte interesant :) nu am incercat pana acum nimic de la ei.
    Te pup si te astept pe la mine :*

    http://didiibeauty.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt absolut minunate! Am testat si eu antiperspirantul tip spray si gelul pentru spalare si le ador pe amandoua! Urmeaza sa scriu si eu despre ele :) ps: foarte interesant review-ul tau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mutat gelul de spalat la dus si nu mai stau sa demachez ochii de raton dupa baie :))) Curata perfect si machiajul. Multumesc frumos!

      Ștergere