La intalnire cu bloggeritele - o sambata plina de surprize

Sambata, 8 decembrie, am participat alaturi de o multime de fete frumoase si talentate la o intalnire a bloggeritelor de beauty. Nu a fost prima intalnire de acest tip la care am participat insa a fost, de departe, cea mai interesanta si cu mult peste orice asteptare. Cristina, Ioana si Larisa au avut grija sa fie o zi de neuitat. Distractia a avut loc in incinta Cafe Tabiet intr-un spatiu special rezervat reuniunii noastre. Locatia a fost de nota 10+ iar servirea impecabila. Printre prezentari, discutii si glume surprizele s-au tinut lant. Am primit cadouri minunate din partea sponsorilor: Sephora, Topline, Essence, Melkior, Deborah, Yves Rocher, Boots, L’Occitane, Max Factor, Family Care, Lush, CHI, Biosilk, Bruno Vassari. Sunt o dulce ne-a servit cu briose aspectuoase si gustoase (spun fetele iar eu le cred pe cuvant, desi n-am gustat din cauza unui regim pe care il urmez in aceasta perioada). Cea mai votata briosa a primit denumirea "Beauty surprise" si se va regasi in viitor in meniul Cafe Tabiet. Tot Cafe Tabiet ne-a rasfatat cu un sortiment deosebit de cafea cu aroma de migdale si cate un card personalizat cu reducere 10% pentru urmatoarele vizite in cafenea. Petalia ne-a oferit aranjamente florale superbe, al meu e si parfumat cu doua batoane de scortisoara.  
Spre marea mea bucurie am fost norocoasa care a castigat la tombola setul (ser plus spuma) Biosilk oferit de Beauty One. Mi-am dorit mult serul Biosilk dar, pentru ca am un butoi de CHI care se consuma greu de tot, m-am abtinut. Va dati seama ca m-am bagat in Biosilk si de dimineata aveam parul moale si foarte frumos mirositor. 
M-am simtit tare bine, nu mi-am dat seama cand s-au scurs cele 5 ore si am ramas cu impresia ca, daca nu am fi avut fiecare treburi pe la casele noastre, cel putin 3 zile si 3 nopti am fi continuat sa povestim. Ma abonez deja la urmatoarele intalniri (sper din suflet sa pot) si sper ca la acestea sa poata veni si fetele care au lipsit caci, da, suntem mult mai multe de atat. :)

Multumesc inca o data tuturor celor ce s-au straduit sa ne faca ziua frumoasa!

Va las cu cateva poze.
Poza aceasta a fost facuta pentru campania “This Close to Ending Polio” despre care puteti citi la Cristina.

Poze by Diana si Jully.

O iarna usoara va doresc! :)

5 comentarii:

  1. Ce frumusica esti, mereu zambesti! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. noi cu tine am fost si norocoase sa castigam tombola. sa scrii desre biosilk,sunt curioasa.puppp

    RăspundețiȘtergere
  3. Stefania Petcu10:02 p.m.

    frumos!ai dus acasa o pungulita cu bunatati:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat va invidiez pentru o astfel de intalnire! In sensul pozitiv bineinteles.Te pup si iti doresc un inceput de saptamana cat mai placut! :*

    RăspundețiȘtergere