Sampon si masca Angel Professional - review

Produsele despre care vreau sa va vorbesc azi au fost achizitionate de la targul Cosmetics Beauty Hair din incinta Romexpo. Va puneam cand am postat cumparaturile ca mi-am dorit sampon in cantitate foarte mare si ceva mai bland pentru spalat pe fir pentru ca scalpul meu este unul foarte sensibil si sta cuminte doar cu Selsun Blue din farmacie. Masca am cumparat-o ca era ieftina si multa. 

Folosesc cele doua produse de o luna si pana acum nu imi pare rau ca le-am cumparat. Dar sa le iau pe rand. Samponul Angel Professional nu contine SLS si nu am cautat sa-mi au seama care este ingredientul care face spuma.

Am pornit "la drum" cu acest produs avand un scalp linistit si am renuntat pentru o perioada la Selsun Blue pentru a vedea ce se intampla. Timp de doua saptamani nu s-a intamplat nimic rau si incepusem sa cred ca am dat lovitura. De obicei dupa 2, maxim 3 spalari, cand produsul nu-mi face bine scalpul reactioneaza. Am facut, insa, greseala sa ma las spalata la coafor, de doua ori intr-o saptamana. Cea de-a doua spalare s-a incheiat cu un masaj al scalpului care n-a durat mult dar eu am simtit fiecare secunda si parea ca nu se mai termina. Masajul a fost facut bine, cu pricepere si cum se face. Insa eu evit sa-mi masez scalpul, incerc sa il ating cat mai putin pentru ca se irira, se ingrasa si apoi apar mancarimile si matreata. Si uite-asa, dupa o luna, ma intorc spasita la samponul meu tratament iar Angel ramane doar pentru lungimea firului de par. Imediat ce problema se va remedia am sa revin complet la el, cel putin pentru o perioada. 

EDIT 22 NOIEMBRIE (dupa aproape o luna)
Dupa 2-3 spalari cu Selsun Blue am revenit la Angel Professional singur si matreata si sensibilitatea scalpului n-au mai aparut. Deci, evident, spalarile la salon si masajul capilar au fost de vina pentru problema mea. Am sa raman la acest sampon pentru ca, se pare, este singurul care nu-mi face rau. Samponez de fiecare data de doua ori folosind o cantitate ceva mai generoasa la prima samponare. Sunt multumita ca, dupa atatea incercari cu sampoane de tot felul si cu toate ingredientele benefice posibile, acesta este singurul (ieftin) care nu-mi creeaza matreata si mancarimi. 

EDIT 24 IANUARIE
Se pare ca scalpul s-a obisnuit cu acest sampon si, din nou, nu mai face fata singur. Ramane, insa, prietenul meu de nadejde pentru prima samponare si pentru spalarea parului pe lungime.
Are un miros placut ceea ce e un mare plus la un sampon in cantitate foarte mare. Chiar am evitat sa mai cumpar astfel de cantitati pentru ca tind sa le urasc mirosul dupa cca doua luni. Pompita e iarasi un mare plus, ma scuteste de transferat sampon in recipiente mai mici.
Intr-o luna am consumat cam un sfert ceea ce pentru mine e normal, niciodata nu ma zgarcesc la sampon. Ma spal o zi da si doua nu si samponez neaparat de doua ori, altfel nu ma simt bine. Parul nu scartaie si daca sar peste balsam/masca nu ramane uscacios si nici aspru. 

Pretul de 39 lei pentru 1000 ml de produs mi se pare mai mult decat bun. Masca Angel Professional m-a impresionat prin consistenta. Nu tin minte sa fi avut pana acum o masca atat de concentrata.

Ingredientele mi s-au parut prietenoase insa, evident, nu m-am asteptat sa faca minuni sau sa imi faca parul mai frumos decat il fac mastile cu uleiuri naturale.
Si nu m-am asteptat sa faca minuni si pentru ca stiam ca n-am s-o folosesc asa cum recomanda producatorul: 15 minute sub un prosop cald. Dar imi place, lasa parul usor de pieptanat si aranjat si nu il incarca. Mirosul acestui produs e unul placut, seamana cu mirosul samponului. Din graba sau de lene n-am folosit-o chiar la toate spalarile si mai am cam doua treimi din ea. Nici la masti nu ma zgarcesc dar estimez ca imi va ajunge cca 2 luni. O consider o alta investitie buna - 28 de lei/500 ml. 

Din graba am plecat de la stand fara o carte de vizita insa am gasit produsele la Sergal la preturi foarte bune. 

Le recomand pe amandoua cu caldura si cred ca voi mai incerca si alte produse sub aceasta marca.


Voi ati auzit de Angel Professional? Ati folosit ceva de la aceasta firma?

8 comentarii:

  1. sincera sa fiu, nu am auzit de aceasta firma, dar e interesant ca au preturi ok si esti multumita de produse, mai mai ca le-as cumpara si eu, desi tre sa ma opresc din cheltuit macar o luna :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt chiar ok ca si combinatie calitate/cantitate/pret.

      Ștergere
  2. Eu am auzit de ele: din postarea ta de data trecuta:))
    Chiar eram curioasa cum sunt :)
    Dupa ce mai termin din astea pe care le am, cred ca o sa incerc si eu masca, pare buna.
    Nici eu nu am mai vazut o asemenea consistenta la o masca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar le-am luat "la kilogram" dar au fost o surpriza placuta

      Ștergere
  3. Nu am auzit de ele, dar suna bine, mai ales ca isi fac treaba si au si preturi super OK. Masca imi aduce aminte de consistenta untului :) Sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna fetelor , de unde se pot achizitiona aceste produse .Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele se pot achizitiona de la Sergal. Am link in articol.

      Ștergere