Daca e toamna shopping sa fie!

Mai tineti minte cu cata nerabdare ne pregateam de inceputul anului scolar? Cumparam caiete, ghiozdane, haine noi si ne bucuram de parca n-ar fost vorba de invatat, de munca. La fiecare inceput de sezon ma apuca isteria lui "n-am si-mi trebuie". Si cel mai grav e la incaltaminte. Eu niciodata n-am in ce sa ma incalt si niciodata nu gasesc ce vreau eu la pret decent si, evident ca in perioada reducerilor eu ma gandesc la noul sezon si nu prea cumpar nimic. Tot asa si acum. La primele semne de ploaie am inceput sa disper ca eu nu am pantofi inchisi, ca am doar balerini. Si da-i si lupta... N-am gasit pantofi, urasc moda aceasta cu piele intoarsa si imitatie de piele intoarsa. La naiba, vin ploi, nu soare. De ce mi-as cumpara ghetute bej din piele intoarsa? Of, cu moda nu ma potrivesc... Dar minunea a facut ca intr-o seara sa descopar la H&M botinele ideale, exact genul meu de incaltari. Sa nu mai zic ca mai am unele similare maronii... Dar aveam nevoie de ceva nou. N-am avut noroc sa gasesc numarul meu in Afi Cotroceni dar in doua zile am ajuns si la Unirea si-am avut noroc. Uitati-le, in toata splendoarea lor!
Pana la urma am gasit si pantofi, la Deichmann dar tot asa, in al treilea magazin vizitat caci se pare ca 37 se epuizeaza repejor. Cam inalti dar destul de comozi iar efectul cu niste jeans inchisi la culoare e intr-un mare fel (modesta de mine).
Si ca sa fie distractia si mai mare, m-a apucat si febra cu Paypal si cu ebay. Si comenzile au curs, acum curg avizele dar sunt cam rasfirate si n-am rabdare sa soseasca toate ca sa va arat bunatatile. Prima mea comanda a fost o geanta. Nu sunt mega-incantata de ea, nu stiu cat am s-o port.. e cam moale si cam nepractica dar macar n-a fost o avere. Arata asa:
Iar pe ebay arata asa. Oh, well... unii o vand ca fiind piele naturala deci nu e chiar grav.

O alta comanda, data in urma tentatiei de a licita, a fost acest set Shamballa. A fost vreo 10 lei. In magazinele noastre e vreo 120. Eu zic ca a meritat efortul sa ma deplasez pana la posta vamala pentru el. Partile metalice ale cerceilor si colierului sunt din argint iar lantisorul e placat cu... ceva.
Benzi decorative pentru unghii imi doream de mult timp. Am reusit sa le si cumpar. Sper sa va arat in curand si ce mi-a iesit cu ele. Sunt incredibil de mici. Nu-i deloc usor sa le manevrezi. In plus, odata lipite si dezlipite, chiar si cand le apuci cu degetele sau cu penseta, nu se mai lipesc a doua oara.
Momentan, insa, am pe unghii un experiment pe care il voi posta in 2-3 zile (eu mi-as dori sa tina pe unghii cat mai mult) si care sper sa fie de ajutor multor fete care se confrunta cu un anumit inconvenient. Nu spun mai mult, e surpriza.
Si, pentru ca s-a produs o confuzie si n-am mai reusit sa ma tund marti am dat o fuga pe la Casa Retro care e la doi pasi. Am gasit 5 dotting tools la numai 15 lei. Un pret foarte bun, zic eu.

Dar a doua zi am ajuns si la tuns. Asa ca mi-am "cumparat" un nou look. Am socat lumea cu lungimea parului. Se pare ca mania mea pentru par lung se apropie de final...

Tot la Charm Studio am fost si ma mai duc.

Cam astea-s noutatile mele. Pentru moment :)

Va pup! Seara frumoasa!

15 comentarii:

  1. Incaltamintea e super, imi place mult, la fel si tunsoarea ! Sa le porti cu drag, sanatoasa !

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte misto incaltarile :) si eu patesc la fel, tot 37 am...la reducerile de la deichman suspin in fata pantofilor de marimea 40 si 41... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am patit-o si eu cu balerinii. imi placeau la nebunie unii cu flori, de carpa, si nu i-am mai gasit, nici macar in Auchan Titan unde magazinul e mai putin circulat ca e la etaj. multumesc frumos!

      Ștergere
  3. Sa-ti fie de bine tunsoarea, fain a iesit!
    Iar restul lucrusoarelor, sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte draguta tunsoarea! Dar cum nu mai ai parul lung, ca e ditamai :))
    Imi plac si ghetutele.pantofiorii foarte mult. Si eu am cautat in trei magazine Deichman sa-mi iau niste ghetute nr.37 si nu am mai gasit ce vroiam eu, mi-am luat alt model pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite cat era de lung acum 4 luni cand l-am tuns ultima data :))) http://cosmeticelatest.blogspot.ro/2012/05/in-sfarsit-parul-meu-arata-asa-cum-imi.html

      multumesc frumos!

      Ștergere
  5. foarte faine ambele perechi de incaltaminte.
    cred ca la deichmann e imposibil sa nu gasesti macar o pereche de incaltari sa nu fie pe plac oricum :D
    eu sunt foarte curioasa cum se folosesc acele benzi decorative :)
    sa le porti/folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cu marimile stau mai aiurea cei de la Deichmann ca au putine perechi dintr-un model... Multumesc frumos!

      benzile se lipesc in diverse feluri pe unghii, ca atunci cand desenezi cu pensula liniute numai ca astea se lipesc. si sunt 10 culori.

      Ștergere
  6. Te-ai cam pacalit cu geanta. Te luasi dupa poza? You should know better cum e cu pozele astea care iau ochii...ahem!
    Altfel, super par, girlie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stii cate cutii de ceai si readeru-ul si fructe si chiar si caserole incap in ea :)))) nu mai cer punga la mega image :))) de traista de work merge.

      Sar'naaa!

      Ștergere
  7. Am citit initial ca te-ai tuns si ma asteptam sa fie scurt gen...iar apoi am vazut poza :))) hai mai ala tot par f. lung se numeste :D sa iti fie de bine :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Exact pantofii de la Deichmann i-am vrut si eu, dar n-am avut noroc sa gasesc marimea 38.
    Sa porti cu placere tot ce ti-ai cumparat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Stefania Petcu10:10 p.m.

    Ce bunatati ti ai luat!sa le folosesti cu mare placere:)b si sa ne arati manichiura cu punctulete:)

    RăspundețiȘtergere