Ivatherm - UNA Crema anti-aging

Revin azi cu cel de-al doilea review la produsele Ivatherm; dupa cum ati remarcat din titlu, voi vorbi despre crema anti-aging UNA.

Ce spun producatorii despre aceasta crema:
Reduce vizibil adancimea si numarul ridurilor de pe fata si gat, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature. Creste fermitatea si grosimea pielii, reface conturul fetei.

Am ales acest produs pentru ca voiam ceva foarte bland si ceva mai hidratant, nu pentru ca as simti nevoie sa "lupt" cu ridurile. Si pentru ca Jules mi-a laudat-o candva demult si mi-a ramas in minte. Nu spun ca nu as avea riduri, stiu ca nu putem da timpul inapoi, insa putem sa ne dam silinta sa intarziem efectele acestuia. Nu vreau sa las nicio zi sa treaca fara sa-mi ingrijesc tenul, nu vreau sa ajung sa ma caiesc peste niste ani ca n-am facut mai mult pentru mine. 

Imi place ambalajul calitativ si dozarea igienica. Scrisul s-a cam sters dar asta pentru ca sticla s-a perindat prin bagaje de mai multe ori. La inceput mi s-a parut ca se consuma repede dar dupa cateva folosiri mi-am dat seama care este cantitatea ideala de aplicat pentru a intra perfect in piele fara sa lase cea mai mica urma de grasime. Pentru ca, desi este o crema anti-aging, nu este o crema grasa. Este potrivita si usoara. Tenul meu este mixt, normal pe obraji, usor sensibilizat de la un produs cu alcool (stiu ca a trecut o vesnicie de cand ma plang, de cand am si vandut fondul de ten respectiv, insa tenul meu isi revine groaznic de incet). Am foarte multe pete si trebuie sa "le iau usor" ca sa nu imi fac si mai mult rau.

Crema anti-aging UNA mi-a asigurat o ingrijire delicata si o hidratare satisfacatoare. Nu mi-a cauzat iritatii, mancarimi sau alte probleme. Nu pot sa va povestesc despre efecte antirid, nu cred ca efectele s-ar fi vazut dupa atat de putin timp - ar fi o minune ca dupa ani si ani de expunere la soare si la factorii de mediu ridurile sa se diminueze in doar 3 saptamani (parerea mea).

In ziua in care am primit-o am avut suficienta rabdare sa caut cea mai mare parte dintre ingredientele cremei. Eu n-am gasit printre ele potentiali iritanti. Din pacate am ratacit cutia si imi pare tare rau pentru ca de obicei pastrez toate ambalajele, chiar mai mult decat e nevoie. Daca o gasesc am sa completez postarea. Pana atunci puteti citi mai multe detalii despre crema UNA pe site-ul Ivatherm unde puteti gasi si niste reduceri interesante.

Recomand crema anti-aging UNA persoanelor care nu vor ceva specific la o crema (sa vindece probleme, sa matifieze, sa transforme intr-un fel sau altul tenul) ci acelora dintre voi care isi doresc sa-si ingrijeasca, sa-si mentina tenul frumos, care nu au probleme extraordinare (si daca le au, crema nu le va inrautati, cred eu).

Edit, poza cu ingrediente promisa:

Un comentariu: