Asistenta de Shopping


In luna martie, Militari Shopping organizeaza un atelier de frumusete destinat femeilor

Pe 10 martie, ora 13:00, Asistenta de Shopping te invita in galeria Auchan din Militari Shopping pentru un workshop dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor. Te asteapta un program de activitati antrenante, cele mai bune sfaturi in materie de stil si multe concursuri cu premii tentante.

Vei afla de la specialistul nostru, Andreea Blaj, ce obiecte vestimentare nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta, care sunt cele mai potrivite tinute pentru tine, cum sa-ti optimizezi timpul atunci cand te pregatesti pentru iesirile in oras, ce vitamine ne sunt necesare frumusetii si ce fructe ni le ofera, trucuri si sfaturi despre frumusete si sanatate. Vom invata despre arta picturii pe haine si vom experimenta impreuna metoda aplicarii pigmentilor textili, iar la final vei putea lua acasa propria creație! Daca iti doresti, poti aduce cu tine un tricou sau o bluza (minim 70% bumbac) si il/o vom reinventa impreuna!

Inscrierile se fac la asistenta@militari-shopping.ro, pe facebook sau poți suna la numarul de telefon 0752.10.10.22 si transmite mesajul tau de inscriere la Workshop-ul Asistentei de Shopping. Datele necesare sunt numele si prenumele, data nasterii, adresa ta de e-mail si ocupatia.

Data limita a inscrierilor este 7 Martie 2012.
Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar ceaiul si dulciurile sunt din partea casei!

Un comentariu: