Too Faced Shadow Insurance - Review


Am sa incep cu produsul care m-a impresionat cel mai mult. Pentru mine a fost revelatia anului trecut. Achizitia care m-a facut cea mai fericita. Am spus la toate prietenele, cunostintele, la toata lumea!

Dintotdeauna am avut pleoape uleioase si nimic, niciodata nu mi-a rezistat intact pana la sfarsitul zilei, fie iarna, fie vara, fie no name, fie de firma.

Too Faced Shadow Insurance e un primer, o baza pentru fardul de ochi. Se aplica in cantitati minuscule si se lasa putin sa se usuce pe pleoapa. Peste el fardul se aplica mai frumos, mai intens, mai bine.

Avantaje: numai avantaje! Cu baza aceasta rezista orice fard, absolut orice fard - fie ca este de 3 lei sau de 30 de lei! si rezista mai mult decat rezist eu treaza.. nu stiu cat am stat cel mai mult machiata dar stiu sigur ca niciodata nu mi s-a mai strans fardul.

Dezavantaje: hmm.. sa zic pretul.. a costat 50 de lei. Dar parca nu mi se pare scump produsul asta cand ma gandesc ca il folosesc de anul trecut din decembrie... cu ceva pauza, recunosc, pentru ca intre timp am mai descoperit o baza de la Radiant pe care am folosit-o vreo doua luni. Dar tot la TFSI m-am intors. E mult mai buna. So.. ca sa fac un calcul.. am folosit baza asta aproximativ 6 luni, aproape zilnic si mai am mai mult de jumatate in ea. Deci nu-i scumpa la cat de mult tine, la cat te ajuta in machiaj.

Recomand Too Faced Shadow Insurance.
(Din pacate se gaseste doar in Sephora si din Romania nu cred ca se poate comanda online decat din afara tarii - asta pentru cine nu are Sephora in oras).

Sursa imagine: shop.nordstrom.com

15 comentarii:

  1. interesant. iti propun un produs (gloss) pentru marirea buzelor. se gaseste in Romania, sunt aduse din SUA si sunt bune pentru ca eu le-am incercat.City Lips se numesc si le gasesti pe www.oreeacosmetics.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun review-ul, cred ca voi cumpara si eu TFSI, miroase cam urat baza de la Radiant - Seventeen, nici jumatate nu am consumat din ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim6:53 p.m.

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc fetelor care au avut rabdare sa citeasca, promit sa mai fac review-uri. am cateva idei in cap, doar ca am nevoie sa fac cateva poze, n-as mai vrea sa iau dp net.

    posh, am inceput sa folosesc baza Radiant pe buze :) rezista rujul f bine pana la pranz cand il sterg sa nu-l mananc.

    si am sters un comentariu din greseala :( sorry. inca nu stiu sa "lucrez" bine cu blogul asta

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim8:54 p.m.

    si eu iti multumesc din suflet pt pontul cu Too Faced shadow insurance...mi-am cumparat doua ca sa am si rezerva :)...eu nu am Sephora pe aproape deci produsele superbe se cumpara la dublu .....semnat Carrie
    PS.Superba ideea ta cu blogul:D...l-am salvat in favorite

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim9:55 p.m.

    Super ideea cu blogul..si cred ca voi astepta cu nerabdare fiecare noua postare de-a ta! O idee mai mult decat buna ;)
    Iar daca aveam de gand sa-mi iau Radiant sti ca acum imi iau TFSI, nu?
    Pupici si bafta cu ce ti-ai propus sa faci prin acest blog! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. eu il am deja si e foarte bun pot confirma :)
    dar ai incercat de la urban decay primer potion - cel mov? mie imi place si mai mult decat TFSI dar nu se prea gaseste - eu l-am luat de Craciun cu o trusa Urban Decay.

    RăspundețiȘtergere
  8. sar'na anna :*

    natty.. ma tot holbam acum 2 seri in sephora. sa iau pachetul cu UDPP si 2 farduri... sa nu-l iau... parca nici curioasa nu sunt, pana la urma nu poate fi decat la fel de bun dar nu are sens momentan sa am doua de acelasi calibru :)

    RăspundețiȘtergere
  9. e asa ma gandeam si eu anul trecut si pana la urma l-am luat si le folosesc alternativ - oricum fardurile alea doua sunt bestseller la urban decay - un bej si un albastru inchis - deci eu zic ca le vei folosi si pe acestea pe langa UDPP-ul din pachet!
    mai vezi tu ce faci oricum imi place review-ul tau - mai pune!

    RăspundețiȘtergere
  10. imi place blogul tau :) il urmaresc :P

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari pt. blog!Kiar sunt in cautarea unei baze de machiaj si oscilez intre acesta si cel de la Manhattan...of!

    RăspundețiȘtergere
  12. il vreau si eu,sigur il cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  13. din cate review-uri am tot citit intre UDPP si TFSI, sunt sigura ca TFSI castiga ! Au fost cazuri unde UDPP usca pleoapa foarte tare, dadea o senzatie de usturime, pe cand cel de la TFSI nu are nici un minus. Eu inca nu am apucat sa-l iau, dar il voi lua din Italia impreuna cu primer-ul de fata Cargo

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim5:02 p.m.

    foarte bun primerul de la Too Faced Shadow Insurance!! Il folosesc de 2 ani si nu l-as inlocui cu nici un alt produs :D in doi am de zile am cumparat doar doua tuburi, din care mai bine de jumate de tub am si acum. Si ma machiez zilnic :) desi folositi-l cu toata increderea. Isi merita tooooti banii!! 61 de lei un tub care tine mai mult de un an :X Good TFSI <3

    RăspundețiȘtergere