Un mic ajutor care nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta


Azi am sa va vorbesc despre un produs care mie-mi place foarte mult si la care nu cred ca voi mai renunta - plasturii Compeed. Multe dintre noi avem probleme cand purtam prima data o pereche de pantofi/sandale/papuci. In general imi place incaltamintea din piele dar primavara si vara aleg si materiale textile sau piele ecologica. Uneori materialele care nu sunt piele tind sa-mi faca basici, bataturi si, netratate, problemele se transforma in adevarate cosmaruri. De aceea port mereu in geanta micul pachet verde. Probabil as fi scris la un moment dat de plasturii Compeed si fara sa-i primesc spre testare - ma bucur ca i-am primit pentru ca astfel ma simt datoare sa scriu si nu mai aman postarea. I-am primit de mai bine de 2 saptamani dar n-am avut nevoie de ei - ploile au atras dupa ele purtarea celor mai confortabili balerini (desi la un moment dat am fost tentata sa-mi pun ghetute)....

Dar caldurile s-au intors si am reusit sa port noile sandale care, nefiind din piele, mi-au facut o frumoasa batatura. Ele sunt vinovatele:

Si, ca-n legile lui Murphy, tocmai in seara aceea nu aveam plasturii la mine. Noroc ca plimbarea a fost una foarte scurta - 10 minute si cateva statii de metrou. Totusi, caldura si "frecarea"cureluselor de piciorul meu n-au format o combinatie prea fericita.

Pozele urmatoare nu-s de privit in timpul unei gustari si, daca stiti ca vi se face greata la vederea de bubite, mai bine va opriti aici.

Asadar, dupa o plimbare cu noile sandale, a urmat o seara de dans. Trebuia sa protejez leziunea si am aplicat un plasture Compeed. Imi place la nebunie ca sunt transparenti si nu sar in ochi precum plasturii clasici. Se lipesc perfect si raman pe loc. La dans am purtat un fel de peep-toes care m-au "racait" putin cat sa deranjeze plasturele dar nu sa-l dea la o parte. Plasturele a "lucrat" pe toata perioada cat a stat lipit. Leziunea doare mult mai putin si e mai "inchisa". Plasturii vindeca si reduc durerea - cu asta se lauda producatorii si tind sa le dau dreptate. 

O mica mentiune: nu incercati sa-i aplicati pe pielea transpirata, sau care nu e perfect uscata - e evident ca nu vor rezista. Nu-i aplicati in cazul pantofilor din care piciorul "intra-iese" in timpul dansului/miscarii - aceasta impreuna cu transpiratia piciorului va duce la dezlipirea plasturelui (si e si normal, lipiciul lor e bun dar nu este super glue).

So, poze...




Mda, scuze inca o data pentru priveliste. Mi se pare foarte simpatic efectul ala de "umflatura" alba. Cand vezi plasturele nu te astepti sa actioneze asa.

Pe scurt, plasturii Compeed sunt niste produse minunate pe care eu le recomand cu caldura. Da, stiu ca-s scumpi, poate prea scumpi pentru cat de putini sunt in cutie, dar isi merita toti banii.

O duminica placuta va doresc!

8 comentarii:

  1. nu stiam de ei...eu am probleme cu orice incaltaminte noua, indiferent de material si cu cele pe care nu le-am mai incaltat de ceva vreme...nightmare
    cat costa plasturi, de curiozitate, si cati sunt in cutie?

    RăspundețiȘtergere
  2. in jur de 25 de lei 8 bucati...

    RăspundețiȘtergere
  3. Faina treaba. Nu stiam de ei. Multumim ca ne-ai spus.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce taaaare!! :D
    Am folosit si eu mai demult si intr-adevar incomparabili cu alte branduri concurente, insa ai mei aratau altfel si nu produceau efectul acela. De acestia pe care ii ai tu nu stiam... :P

    RăspundețiȘtergere
  5. da, fac bataturi la orice incaltaminte noua...uite de astia nu stiam.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim3:47 p.m.

    La 55 de ani abia dacă se mai poate misca/ Citeste povestea cutremuratoare a unui roman care se zbate intre viata si moarte!

    La numai 55 de ani, un român se zbate la limita dintre viaţă şi moarte. El şi-a pierdut total capacitatea de muncă din cauza numeroaselor afecţiuni grave de care suferă. Drept urmare, banii pentru tratamente sunt din ce în ce mai puţini, iar omul este condamnat la moarte. Citeşte în continuare povestea cutremurătoare a lui Mihai Feraru, aşa cum ne-a relatat-o chiar el într-un mail trimis pe adresa redacţiei. „Ma numesc Mihai Feraru de 55 ani, sunt foarte bolnav din 1994, primul infarct l-am suferit in 1994 eram la serviciu, al doilea infarct l-am suferit in1998, dupa primul infarct am suferit primul accident vascular din trunchiul cerebral, dupa care am ramas cu o paralizie pe partea dreapta asta s-a intamplat in 1995, al doilea accident vascular cerebral l-am suferit in anul 2000, in 2004 am fost diagnosticat cu DIABET ZAHARAT, De atunci si in prezent fac injectii cu insulina de patru ori pe zi, acuma de 2 ani am fost descoperit cu POLIARTRITA REUMATOIDA, am ajuns sa pot merge cam 30-40 m dupa care trebue sa fac o pauza, eu nu pot efectua nici un fel de activitate, capacitatea de munca este pierduta in totalitate, numai bunul Dumnezeu stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, mai ales ca duc lipsa de mancare si medicamente, de aceea fac apel pe aceasta cale catre toti oamenii credinciosi care-l iubeste pe Dumnezeu, sa ma ajute si pe mine din putinul lor, iar Dumnezeu si Maica domnului sa le rasplateasca darul inzecit, si cu multa sanatate. Pentru asta eu am un cont deschis la banca; RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93RZBR0000060001059026 IN LEI .si-n euro nr RO72rzbr0000060004438690.pe nume mihai feraru cod zwift: RZBRROBU”.. eu am ca martor pe DUMNEZEU, ptr ca numai el stie si vede totul, si tot Dumnezeu ne va judeca pe fiecare ptr faptele noastre, Iertati-ma. Adresa mea postala este: Mihai Feraru oficiul postal nr 1 vaslui, casuta postala 95, localitatea vaslui jud vaslui Romania, tel 0040761887298. Doamne ajuta,,, A-R
    Tags:

    accident vascular
    apel umanitar
    bolnav
    capaciatte de munca
    diabet
    sanatate

    RăspundețiȘtergere
  7. o sa tin minte! sper, totusi, sa nu am probleme :)

    RăspundețiȘtergere