La salon (electro+impachetari) - partea a doua

Carevasazica am fost iar la salon la Ideal Contour. Aceleasi conditii super, fetele tot dragute. Singura diferenta este ca in loc de termocuverta am intrat la tunelul cu infrarosu. Fetelor, ardeee!!! Arde ca naiba!! :)) Am transpirat mai ceva ca intr-o sauna si mult dupa ce am ajuns acasa imi simteam pielea incinsa. Impachetarea a fost facuta tot cu paprika. Am o piele fina de tot. Imi place mult efectul!

Acum partea mai putin placuta pentru buzunarul meu este ca mi s-a pus sa cumpar o crema cu paprika. Ceva sugestii?

A incercat cineva crema aceasta?

9 comentarii:

  1. buna,Alinutza!am fost anul trecut la un salon,masaj,tunel,etc.masajul nu am suportat-ma dureaaaaaaaaaaaaa.....tunelul nu am suportat-ardeeeeeeeeeaaaaa.ardea,ardea,dar nu am transpirat nici un pic.deci,sa zis cu mine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am rezistat 50 de minute. 25 cu fata in sus si 25 cu fata in jos. Ma cam plictisisem ca era cam tarziu, eram ultima clienta, nu ma puteam uita la tv si revista am epuizat-o repede. Ah, un mare plus pentru salon: au reviste noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, am crema aceasta cu ardei iute http://mese-de-masaj.ro/products/crema-de-masaj-anticelulitic/ dar inca nu am folosit-o, am cumparat-o la recomandarea unei prietene. O poti comanda de pe site :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca o ochisem si eu mai demult si acum n-am mai dat de ea. Foarte interesant site-ul. E de analizat...

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim5:43 p.m.

    studiaza site-ul irinei reisler.are tot ce iti trebuie pt ingrijire corporala la domiciliu.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am varianta ulei de masaj a ceea ce ai prezentat tu. pareri:1. imi creeaza o reactie alergica de tuse si stranut de fiecare data cand o folosesc; 2.arde ca naiba, dozajul trebuie atent masurat; 3.sa nu cumva sa atingi zone sensibile (eu am atins din greseala si a fost iadul pe pamant); 4. are rezultate extraordinare, daca reusesti sa treci peste aceste aspecte! Eu nu am reusit, asa ca am vandut-o cuiva care o foloseste intr-un salon de masaj si mi-a spus ca este foarte multumita de rezultate!
    sunt curioasa de parerile tale dupa ce o vei folosi. sane faci un review! kiss!

    RăspundețiȘtergere
  7. Irini, am studiat site-ul irinei raisler si tare mi-ar placea crema DAAAR transportul costa 30 de lei :((( adica jumatate din pretul cremei :(((

    world of leea, am o piele foaaarte rezistenta daca dupa epilat cu lama am rezistat fara probleme la paprika... poate reusesc totusi sa cumpar direct (fara curier) crema. garantat voi scrie despre ce voi cumpara

    RăspundețiȘtergere
  8. cand am facut eu prima comanda la ei, m-a sunat sotul irinei si m-a intrebat daca am drum prin pache protopopescu ca sa imi dea produsele fara sa mai platesc curierul.acum, vezi si tu, poate ai noroc.pune o intrebare, ca nu strica!incearca!

    RăspundețiȘtergere
  9. ah, da? am sanse sa scap de curier? pai ma duc personal sa ridic daca e! multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere