Cred ca merge!

Dupa 3 sedinte de electrostimulare si 3 sedinte de impachetari cu paprika - 1 la termocuverta si 2 la tunel cu infrarosu am rezultatul: 2 centimetri pierduti in talie, 0,5 cm la fund si 0,5 cm la fiecare coapsa.

Eu zic ca e foarte bine.

Ce am mai facut intre timp? O sedinta de step aerobic care m-a cocosat - doua zile de febra crunta si o topaiala tip tae bo cardio - toate cele 5 filmulete ale lui Billy Blanks.

Greutatea a ramas constanta in ultimele 2 saptamani.

Dieta? INCERC! Paine aproape deloc, sucuri absolut deloc, cat mai multe gratare, mai scap si la garnituri - piure, fructe, lactate si APA. Ciocolata si nesquik cu lapte nu le pot exclude. Am nevoie de ele. :)

Mai am cateva sedinte de rasfat la salon si urmeaza kangoo jumps si, din nou, aerobic.

Sunt multumita.


Ah, si vineri pun mana de crema cu paprika de la Irina Raisler. A fost foarte draguta si nu e cazul sa platesc 30 de lei la curier. O bag in teste a.s.a.p. :)

6 comentarii:

  1. imi poti spune daca se vad ceva rezultate prin electrostimulare si impachetari in privinta celulitei(daca ai)?eu de ea as vrea sa scap nu neaparat de cm!

    RăspundețiȘtergere
  2. umila mea parere... cred ca mai degraba impachetarile ajuta la reducerea celulitei. eu ma pot insela, adica pielea e ataat de fina incat mi se pare ca s-a mai diminuat, dar nu semnificativ. electrostimularea nu cred ca ajuta. Din cate am vazut eu pe site-urile saloanelor sunt impachetari speciale anticelulita. Am sa incerc in weekend si ceva de genul aromoterapie si impachetare cu ceai verde. Dupa ce le fac va povestesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. yeeeyy bravo...apropo si mie imi plac filmuletele lui Billy Blanks..si le mai fac si eu din cand in cand...parca ma si vad numarand...one, two,three, four...:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)ma bucur ca nu platescti curierul.sunt amandoi draguti.cat despre procedurile facute, dau rezultate.am avut un abonament la betty blue, masaj, impachetare si electrostimulare.se slabeste in cm, nu spectaculos, insa daca te tii de ele combinate cu un regim de viata sanatos, miscare, pielea, tonusul e mult mai bun.mi-as dori si eu sa le mai fac, dar nu am cand , din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari! Si eu zic ca merge :*

    RăspundețiȘtergere
  6. felicitari! buni si cativa cm in minus ;)
    sa ne spui cum e crema ;)

    RăspundețiȘtergere