Oriflame: noutatile lunii august

V-am mai spus ca am o slabiciune pentru noutati, mai ales cand ele sunt usor de comandat si la un pret accesibil. Astazi, intr-o frumoasa zi de weekend, vreau sa va prezint noutatile lunii august din catalogul Oriflame.

Despre gama The ONE ati tot auzit. A fost campanie mare cu buzz gramada. Sunt produse care mi-au placut foarte mult iar acum Oriflame ma tenteaza cu noile lansari.
Rujul 5 in 1 promite culoare intensa, finisare luminoasa, contributie la mentinerea nivelului de hidratare al buzelor, senzatie de confort si culoare rezistenta. Ce altceva ti-ai mai putea dori de la un ruj? Mai ales cand este disponibil in 30 de nuante la un pret de numai 14.99 de lei?
Si noile farduri duo The ONE vin intr-o gama larga de nuante, in opt variante,  iar creioanele dermatograf The ONE nu pot fi altfel decat ne-a obisnuit Oriflame: cremoase, usor de aplicat si rezistente. Gama contine si un creion nude pe care il putem aplica pe linia apei in locul creionului alb care de cele mai multe ori este prea mult pentru orice machiaj.
Oje in culori vesele? Oje in culori neon? The ONE ne aduce cinci noi nuante deosebite, extravagante, indraznete care te vor scoate din anonimat.
Si, pentru ca tu sa poti lua in vacanta cu tine produsele preferate, Oriflame s-a gandit sa-ti aduca un portfard dragut, disponibil la un pret special la comandarea oricaror doua produse din gama The ONE. Pentru detalii, poti rasfoi catalogul.
Ramanand unde-mi place mie, adica in zona culorilor, avem noile creioane dermatograf sidefate pentru ochi Very Me New York disponibile in trei variante de culoare si noile lacuri de unghii care, din descriere, par a se apropia de variantele holo. M-au facut curioasa!
Gama parfumata Very Me New York ne promite note apetisante de mar verde combinate cu arome de briose si zmeura. Cele trei produse care asteapta sa ajunga in posetele noastre sunt: apa de toaleta, crema parfumata de maini si deodorantul roll-on antiperspirant.
Luna august aduce cu ea si o aroma florala combinata cu parfum de fructe exotice, sub numele de Voyager Woman.

 Gama Love Nature se imbogateste cu un cleanser 2 in 1 destinat tenului uscat.
Gama Pure Skin aduce nou gelul de dus cu extract de grapefruit si acid salicilic menit sa rezolve problema imperfectiunilor de pe corp.


Pentru zilele toride (sper!) care au mai ramas din vara, cand vrei sa elimini luciul tenului fara a deranja machiajul, servetelele Optimals vin la un pret foarte bun - 9 lei pentru 50 de servetele. 

Pentru final am pastrat doua accesorii vesele pentru tinuta ta din sezonul cald: geanta si esarfa in culorii vii, perfecte pentru vara!

Cum vi se par noile produse? V-ati facut listuta? Eu vreau rujuri si oje!

SURSA IMAGINI

8 comentarii: