Review Caudalie Poliphenol C15

Despre lansarea gamei Caudalie Poliphenol C15 va povesteam aici si va spuneam ca am de gand sa pun cele trei produse - serul antirid, crema pentru ochi si buze si fluidul antirid cu SPF 20 -  la treaba si sa va povestesc impresiile mele.
Au trecut aproximativ sase saptamani de cand folosesc aceste produse si cred ca e momentul sa-mi relatez concluziile.  Pe scurt polifenolii stabilizati, din samburi de struguri, disponibili exclusiv pentru Caudalie - cei mai puternici antioxidanti extrasi din vegetale isi reunesc fortele cu vitamina C stabilizata pentru a bloca 100% radicalii liberi. Alaturi de acestea vine acidul hialuronic conferind produselor un efect instant de umplere a ridurilor.

Am sa incep cu serul antirid defense Poliphenol C15, 30 ml, in ambalaj de sticla inchisa la culoare dotat cu o pipeta. In primul rand as vrea sa mentionez ca nu sunt fana a acestui sistem de dozaj insa, in timp, am invatat sa il folosesc astfel incat sa pot extrage din sticluta exact cantitatea ideala pentru aplicarea pe ten si pe gat, mai exact o picatura putin mai generoasa. Orice trece peste aceasta cantitate mi se pare prea mult si intra mai greu in piele. In sase saptamani am reusit sa consum jumatate de sticluta de ser, folosit dimineata si seara (cu aproximativ cate o zi pe saptamana pauza).

Se intinde bine si se absoarbe rapid. Nu este unsuros, nu lasa film gras la suprafata pielii insa imi place sa astept cca 5 minute inainte de aplicarea cremei de zi iar seara de multe ori l-am aplicat singur.

Produsul peste care nu am sarit in nicio dimineata sau seara a fost crema de ochi.  Cu o textura fina, usoara, produsul patrunde rapid in piele si o lasa fina, moale, pregatita pentru aplicarea machiajului. Ca si in cazul serului, crema pentru ochi si buze este consumata tot pana undeva la jumatate. Cred ca-mi va mai ajunge, lejer, o luna. Am folosit o cantitate de marimea unui bob de orez uscat pentru fiecare ochi.Nu am folosit-o pentru buze. Am omis, pur si simplu.

Fluidul antirid cu SPF 20, 50 ml m-a pus putin in dificultate. Nu am o problema cu acest SPF la cata ploaie si cati nori am vazut in luna iunie. Tenul meu a trecut prin mai multe teste in aceasta perioada (mai ales intalnirea cu Clarisonic) si la un moment dat am avut senzatia ca fluidul Caudalie imi provoaca mici cosulete. Am intrerupt aplicarea acestuia pentru mai multe zile. Fusese o alarma falsa. Nu avea nicio legatura cu problemele mele care acum au disparut iar eu continui sa il folosesc. Nu-mi place in mod deosebit mirosul - imi aduce a ulei putin parfumat artificial - insa patrunde rapid in piele, o lasa fina si catifelata si este o foarte buna baza de machiaj.

Dupa aceste 6 saptamani pot afirma ca tenul meu este putin mai luminos iar pielea din jurul ochilor nu-mi da de gol varsta. A fost o ingrijire fara efecte wow, nu mi-au schimbat complet aspectul tenului insa a fost una delicata, fara iritatii, cosuri sau alte probleme. Pana la urma este important ca produsele cosmetice sa te protejeze. Cand vine vorba de riduri cel mai bine este sa previi. Nu cred ca un set de produse destinate ingrijirii tenului poate rezolva in 2-3 luni efectele unei vieti dezordonate, ale noptilor nedormite, ale poluarii sau, pur si simplu ale anilor care au trecut peste chipul nostru insa, folosite cu regularitate, inainte de a fi prea tarziu, acestea pot sa amane aparitia ridurilor sau a petelor.  
Listele de ingrediente, in ordinea prezentarii produselor - ser antirid, crema pentru ochi si buze, fluid antirid cu SPF 20 - pot fi consultate in imaginea de mai jos.
Preturi pentru gama Caudalie Poliphenmol C15, disponibila exclusiv in reteaua Centrofarm:
Caudalie Poliphenol C15 Ser antirid 30ml - 163 lei
Caudalie Poliphenol C15 Crema pentru ochi si buze 15 ml -  119 lei
Caudalie Poliphenol C15 Fluid antirid SPF 20 40 ml - 137 lei

Aceste preturi pot parea piperate dar, tinand cont ca in cca sase saptamani eu am consumat aproximativ jumatate din continutul recipientelor (chiar mai putin in cazul fluidului antirid SPF) pot spune ca gama Caudalie Poliphenol C15 poate reprezenta o investitie in frumusetea tenului nostru.

P.S. Daca nu ati aflat deja, farmacia Centrofarm este prima farmacie cu fan shop pe pagina de Facebook, magazin virtual care va asteapta cu o multime de surprize.

4 comentarii:

  1. Sunt foate multumita de gama asta. Cred ca lotiunea o sa fie foarte buna mai ales la iarna cand cred ca FPS 20 e destul de ok si nu tre' sa mai pun peste o crema speciala, cum fac acum. Nu ideal, dar ok :))
    Pups

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt multumita. Daca nu stau la soare mie mi-e de ajuns si spf 20.

      Ștergere
  2. Si eu sunt curioasa sa incerc serumul! Momentan am un alt ulei deschis de care sunt multumimta, insa cum se va termina acela, imi voi indrepta atentia spre asta de la Caudalie:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caudalie, my love <3 Sa arunci un ochi la produsele de corp, mai ales la scrub <3

      Ștergere