Nou de la AVON: Art of change nailwear

Am o slabiciune pentru noutati in materie de produse cosmetice iar cele din brosura AVON imi atrag adesea atentia. Am recunoscut si recunosc ca detin mult prea multe oje si, tocmai de aceea, m-am oprit cu greu la o singura nuanta din noua gama Art of change - Contrast Coral.

Aceasta oja se desebeste de altele din brosura prin faptul ca se inchide la culoare cand peste ea este aplicat un top coat transparent. M-a atras ideea si am fost foarte curioasa sa o incerc. A avut si China Glaze o astfel de colectie acum mai multa vreme dar n-am reusit sa pun mana pe niciun exemplar. AVON e si ieftina si foarte accesibila asa ca am riscat (mult spus riscat, mai degraba mi-am facut o pofta).
In imaginea de mai sus vedem cam cum ar trebui sa arate oja de astazi. Ca sa spun sincer, la culoare nu am fost dezamagita, chiar daca seamana mai mult cu nuanta din mijloc decat cu ce trebuia sa fie. Dezamagirea a venit la consistenta. Este o oja pe baza de apa, as zice, chiar daca are acelasi miros de dizolvant ca si suratele sale din alte game. Tocmai de aceea, daca nu ai unghii si cuticule perfecte (ceea ce nu e cazul la mine) se va aplica in dungi, ba mai gros, ba mai subtire, ba deloc. Daca faci greseala sa revii cu pensula peste ce ai aplicat cu o secunda mai devreme s-a distrus tot. Acesta este semn ca se usuca repede. Intr-adevar, se usuca repede insa se usuca tot asa, cumva in valuri si nici al doilea strat nu face ca situatia sa fie cu mult mai fericita. Sa nu cumva sa indrazniti sa aplicati al treilea strat! Va arata ca si cum ati fi aplicat o oja veche si intarita.

Dar sa va arat si pozele. Nu ma ascund.... dupa deget :) Le-am prelucrat cu drag si spor pentru ca aratau trist de tot dar sunt deja la a doua incercare de a prezenta oja pe blog si pentru a treia nu mai aveam rabdare.
Inca ceva despre AVON Art of change nailwear: se consuma foarte repede. Dunga din prima poza a articolului arata corect cata oja mai este in sticluta dupa aplicarea in doua straturi la doua maini.

Cat despre rezistenta... nu exceleaza. Dupa un dus a inceput sa se cojeasca. Dar aici sunt subiectiva. E vorba de unghiile mele pe care, oricum, nimic nu prea rezista.
In concluzie, aceasta oja nu este ce am sperat eu. Sunt putin dezamagita, desi nuantele imi plac. Pretul ei este, asa cum puteti vedea in poza, de 12,99 de lei.

Ati incercat-o? Cum vi s-a parut?

19 comentarii:

  1. pare interesanta. as face o comanda, de dragul ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai rabdare si unghii perfecte nu e o alegere tocmai nefericita

      Ștergere
  2. Ce culoare draguuuta¿♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie-mi place si inainte si dupa lac. Cred ca o s-o mai port inchisa la culoare cu lac de uscare rapida.

      Ștergere
  3. Dezamăgitor! Mai bine iau o oja obisnuita de la ei decât sa se vadă asa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am una fix nuanta asta din gama normala si-mi place mult

      Ștergere
  4. ma tenta , dar acum nu ma mai tenteaza :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu una dintre nuante, French Twist mai exact, si sunt foarte dezamagita, se aplica greu si foarte urat, ce-i drept se usuca repede (asta este si singurul plus pe care-l are din punctul meu de vedere) dar nu are luciu....imi pare rau ca mi-am luat-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, nu are luciu deloc :( Dar o poti folosi in varianta inchisa cu top coat. Eu asa intentionez

      Ștergere
  6. Am si eu nuanta French Twist, mi s-a parut foarte interesanta si am zis, da trebuie sa o incerc, dar e o prostie intr-un cuvant :( nu e buna de nimic, si da, se consuma foarte repede! :( imi pare rau pt ca am cumparat-o, e o mare dezamagire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat de banii dati. Poti incerca s-o folosesti cu top coat. Mai drege din matifiere si neregularitati

      Ștergere
  7. Bine că n-ai luat Vary Violet... nu e nici pe departe ce pare în catalog, e de fapt un sidef urâțel. :( O am și pe asta, dar n-am apucat s-o încerc. Chiar speram să-mi placă măcar asta! Văd totuși că arată bine cu top coat. Măcar așa s-o pot folosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa, cu top coat e chiar ok. Si n-are sidef. Ce bine ca n-am luat Vary Violet

      Ștergere
  8. degeaba au culori dragute daca oja nu se aplica cum trebuie pe unghii , din fericire pentru mine detin una din ojele de le china glaze si o ador pe aceea .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar eram curioasa de China Glaze. se pare ca n-au copiat pe cine trebuie :)

      Ștergere
  9. NU cred ca as fi cazut in ispita pentru ca nu sunt nuantele mele preferata in afara de acel corai ... poate dar , acum , m-am lamurit ca nu merita aruncati banii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu-s nuantele tale preferate nu are sens sa risti

      Ștergere
  10. După nuanțele din catalog aș fi putut jura că e o simplă ojă mată, care devine ceva mai lucioasă după ce aplici un lac de unghii.
    E drăguță ideea și culorile la fel. Păcat totuși de calitate...

    RăspundețiȘtergere