I love, love, love... cosmetics!

Mi-am inceput ziua trist, cu o plimbare de vreo 170 km cu un microbuz care isi cerea disperat pensionarea, cu somnul neterminat si plouata.... Dar ziua mea avea sa se insenineze! In Kendra ma asteptau culoarea, veselia si multe surprize placute!

Astazi am participat la evenimentul de lansare al noilor produse I love... Cand spui I love... iti vine in minte tot ce iti incanta simturile si te face sa zambesti. Cosmeticele I love... sunt delicioase! Si numai cine n-a deschis un tub colorat nu stie ce a pierdut!

I love... inseamna
"smell delicious, feel delicious" si poate incanta simturile oricarei pofticioase, fie ca aceasta iubeste ciocolata, vanilia sau fructele proaspete.
Primele produse care mi-au atras atentia au fost noile creme pentru dus I love... cu aroma de miere si migdale, un miros intens, gurmand -  sau zmeura si vanilie, unul dintre preferatele mele, si ciocolata! Cine nu iubeste ciocolata? Crema de dus ramane varianta ideala pentru cele dintre noi aflate vesnic la dieta, un rasfat fara remuscari.
Si cum un scrub pe saptamana e trecut in programul celor mai multe dintre noi, I love... ne propune sa incercam combinatii de capsuni si frisca sau ceva mai exotic, mango si papaya.
Dar daca nu sunteti persoane matinale si, din cauza somnului, nu aveti timp de un rasfat dimineata, puteti opta pentru geluri de dus care sa va invioreze, cu parfum de mandarina sau menta... menta in ciocolata!


Pentru clipele pe care ni le dedicam numai noua sau pentru serile cand ajungem acasa gandindu-ne doar la o baie cu multa, multa spuma I love... propune spumante de baie delicioase cu cocos, mango si papaya sau poate mure si zmeura.
Si as mai vrea sa va arat o noutate, cele patru variante de spray-urile racoritoare pentru corp, preferatul meu fiind cel cu mure si zmeura.
Incepand de azi puteti gasi toate aceste minunatii si multe altele cum ar fi cremele pentru maini, gloss-urile sau balsamurile de buze in magazinele Kendra.

Eu aleg in primul rand vanilia si apoi zmeura si murele. Pe voi ce va atrage?

11 comentarii:

  1. Spray sigur vreau sa incerc :) De la ei am incercat pana acum un unt de corp cu capsuni si il ador, miroase bine si hidrateaza. Vreau sa mai incerc vanilie, cocos si menta, cred ca le voi adora :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie neaparat sa le mirosi. Sprayul de corp cu ,ango mi-a adus aminte de sprayurile avon de pe vremuri, cele Naturals. Ce-mi mai placea sa fac risipa cu ele vara <3

      Ștergere
  2. Of, de cand tot zic si eu sa-ncerc produsele lor :( In produsele cu cocos m-as infige prima data :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Toateeeeee!! Sper sa apara in curand si in DM.

    RăspundețiȘtergere
  4. waaaaa trebuie sa ajung in Kendra. Vreau cu ciocolata, cu pepene si cu ...zmeura ♥ Yummy . Deja imi imaginez cum miros

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciocolata cu menta zic eu ca miroase mai bine decat cea simpla iar pepenele... <3 <3 <3

      Ștergere
  5. Ce minunatiii...super! Nici nu stii ce sa mai alegi....

    RăspundețiȘtergere
  6. Am colectie de I love... dintre toate cele mai folosit este gloss-ul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat imi plac produsele I love!Prima oara,am avut un gel de dus ceva lemon cream,nu mai tin minte....Ideea e ca mirosea divin si m-a tinut o groaza,desi era folosit zilnic.Vai,le vreau aproape pe toate!Cred ca miros fantastic!

    RăspundețiȘtergere