essence - I love Extreme Crazy Volume Mascara

A trecut ceva vreme de cand n-am mai vorbit despre un mascara asa ca astazi am decis sa va povestesc despre primul meu mascara essence - I Love Extreme Crazy Volume Mascara.

Am zabovit ceva vreme in fata standului essence din Auchan Vitan. Ma dusesem dupa doua produse pe care nu le-am gasit acolo si n-am putut pleca acasa cu mana goala. Oferta de rimeluri essence este foarte bogata si toate au niste denumiri interesante. Nici nu stii ce sa alegi mai repede. Insa combinatia de "extreme, crazy, volume", pe langa ambalajul roz, mi-au fost de ajutor in luarea deciziei. Recunosc, ma atrage un ambalaj frumos si o denumire ce promite multe.

Produsul nu avea tester asa ca surpriza a venit acasa, cand l-am desfacut. Imi place la nebunie periuta. Desi este putin cam mare, faptul ca are perii destul de scurti, cauciucati, ajuta foarte mult la aplicare si la evitarea incarcarii excesive a genelor si a murdaririi pleoapei superioare. 

O singura introducere (sau mai degraba scoatere) a periutei din tub este suficienta pentru rimelarea ambilor ochi. Trebuie, insa, lucrat cu grija deoarece poate incarca genele mai mult decat ne-am dori, mai ales cand este nou. 

Imi place ca ofera volum dar si curbare din numai cateva miscari. Nu este genul de produs cu care sa lucrezi strat dupa strat. Unul singur mai generos este suficient. Al doilea deja incarca.
Am facut un mic test: am sters periuta pe un servetel. Am constatat cu surprindere ca este incarcata cu foarte mult produs. Cred ca ar fi fost util un orificiu mai mic pentru ca aceasta sa se curete mai bine in momentul scoaterii din tub. In urma experimentului mi-am dat seama ca perii nu sunt atat de scurti precum par. Partea buna este ca sunt dispusi asemeni unui spic de grau si, astfel, nu te murdaresti pe pleoape.

Varful periutei este util pentru aplicarea produsului pe genele inferioare cu conditia ca excesul sa fie indeparat inainte de folosire.

Consistenta rimelului este cremoasa. Nu cred ca se va usca prea curand, mai ales luand in calcul ca nu trebuie tinut deschis foarte mult timp in momentul aplicarii.

Pretul acestui produs a fost de 16 lei, un pret foarte bun, zic eu, pentru 12 ml de produs. Am remarcat ca majoritatea preturilor rimelurilor essence se invart in jurul acestei sume.

essence - I Love Extreme Crazy Volume Mascara este valabil 6 luni de la deschidere.

Voi ati incercat rimeluri de la essence?

10 comentarii:

  1. Sunt la al doilea tub si este primul produs recumparat vreodata. Momentan imi doresc sa mai incerc si altele, tot de la Essence, urmand ca daca nu gasesc ceva sa-mi placa mai mult, sa revin tot la acesta. Tin sa-ti dau dreptate cu periuta supraincarcata, mai ales cand e nou, am patit-o sa ma murdaresc de cateva ori cand ma grabeam dar in rest nimic de reprosat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt incarcate bine pensulele dar se poate lucra cu ele, cu putina atentie.

      Ștergere
  2. Oh , Doamne! ♥ Arată atât de bine!!!
    Îl voi cumpăra prin simplul fapt că i-ai făcut un super Review. Mulțumesc!
    Te pup și te aștept și pe la mine!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Oau, arată atât de bine! Eu am o problemă cu rimelurile, în general. Mă dau cu mascara, şi în primele 5 minute genele arată foarte frumos, sunt alungite şi curbate, dar apoi, după cele 5 minute, ele îşi pierd parcă cheful :). Rămân alungite, dar sunt drepte. Până acum un singur rimel nu a făcut asta, şi acela e Manhattan Ultimate Definition. 4

    Îmi place tare mult rimelul acesta, şi cred totuşi că am să-l încerc!

    Mulţumesc, te pup, şi te aştept şi pe la mine pe blog!
    www.mfashionhour.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e foarte scump asa ca nu ai prea multe de pierdut. Poate incerci si un clestisor

      Ștergere
  4. Chiar uitasem de rimelurile Essence. Am avut unul acum mult timp si mi-a placut la vremea aia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam nimic despre ele si ma bucur ca am riscat.

      Ștergere
  5. Rimelul meu preferat este Essence I ♥ Extreme Volume (cel in tub negru, are perie de tip clasica). L-am recumparat de vreo 4 ori, si chiar ma gandeam ultima oara sa iau varianta asta pe roz, dar l-am luat tot pe celalalt. Acum cu siguranta o sa il iau si pe asta sa-l incerc, mai ales ca n-am incercat niciodata un rimel cu perie de plastic, le-am tot evitat pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai facut curioasa. Il voi cumpara si eu pe cel negru.

      Ștergere