Summer getaway

Incepem, din nou, saptamana cu un machiaj realizat ieri. Nu a fost niciun fel de ocazie speciala (am iesit sa mancam la o terasa) ci doar mi-am adus eu aminte ca vreau sa incerc acest tip de machiaj sa vad cum imi iese si cum imi sta. Mi-a placut mai mult in realitate decat a iesit in poze. Poate ar fi cazul sa nu mai fac poze atat de clare ca sa iasa si machiajul mai fumuriu :)
Acum ca am vazut si analizat bine pozele stiu unde mai am de lucrat, unde am pus prea mult si unde trebuia sa mai pun. Este un machiaj care in realitate m-a schimbat foarte mult. A fost diferit dar mi-a placut.
Am folosit o paletuta mica Sephora, un roz metalic din paleta Oh so special de la Sleek si doua produse pe care vreau sa pun accentul in aceasta postare. Primul este blush-ul Parisax, nuanta Corail, prezentat aici si pentru care am avut o cerere sa il pozez pe pometi si creionul-ruj AVON in nuanta Notice me nude.

Blush-ul Parisax se aplica usor si uniform. Este suficient de pigmentat pentru a obtine pometi frumos definiti si rezista intreaga zi. Are un luciu foarte discret.

Creionul-ruj AVON Notice me nude isi asteapta randul la pozat si povestit de foarte mult timp. De fiecare data cand il foloseam ma simteam vinovata ca-i stric varful si o sa se vada urat in poze. Imi place la el rezistenta - suficient de buna pentru un produs cremos care nu promite rezistenta indelungata - si culoarea - nude-piersiciu suficient de puternic cat sa nu iti "stearga" buzele si sa te faca sa pari lipsita de viata si suficient de... nude pentru un machiaj cu accentul pe ochi.

Ce nu imi prea place la el e textura usor "prafoasa" care se simte pe buze dupa aplicare. Senzatia de "praf" dispare, insa, dupa cateva minute.

Este putin uscacios, fapt ce nu ma deranjeaza deloc insa pentru unele dintre voi s-ar putea sa fie o problema. Cred ca aceasta uscaciune este care il mentine pe buze mai mult timp.

Voi ati incercat aceste creioane-ruj AVON?

16 comentarii:

  1. Ce imi place, iti adanceste privirea si arati f sexy asa :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai ce frumoasa esti!!!!

    Machiajul arata tare bine, iti pune ohii in evidenta.

    Te pup

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti ca o papusica. Genul asta de machiaj l-am vazut mai mult prin reviste la modele si l-am incercat si eu odata dar ori nu imi sta mie bine, ori nu ma pricep deloc.
    M-as fi dus cu griul ala ceva mai sus pe pleoapa. Ai distanta mare pana la spranceana de pleoapa mobila, numai buna de jucat cu nuantele :D.
    Apropo de Oh So Special. Recent mi s-a spart si e pe terminate pastiluta de jos, prima. Coraiul ala deschis. Sufar dupa el de mor. Daca stii unde gasesc identic, anunta-ma te rog!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Am sa merg mai sus cand o sa fie pentru seara. Ieri am iesit la o terasa si n-am vrut sa ies atat de tare in evidenta.

      Cat despre pastiluta. Daca reusesc sa o scot ti-o dau cu placere. Nu e genul meu de fard. Desi e mata e cam deschisa pentru tenul meu. Pup!

      Ștergere
  4. Uuuu, e foarte sexy! Probabil arata si mai bine in realitate, daca zici ca era mai fumuriu. Ia lasa tu DSLR-ul si fa poze mai putin calitative! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa stii :))) Cu camera secundara a telului iesise mai fumuriu :)))

      Multumesc frumos! :*

      Ștergere
  5. Ce bine arata!! Imi place mult de tot! Si-ti vine suuper! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Câteodată și eu am impresia că pozele sunt cel mai aspru critic. Observ în poze lucruri pe care în obligndă nu le vedeam.
    Oricum îmi place tare mult cum machiajul îți pune ochii în evidență. Și eu vreau să încerc acest gen de machiaj deși sunt sigură că nu o să mi se potrivească la fel de bine pentru că am ochii rotunzi....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este! Din fericire pentru mine am din ce in ce mai putine probleme de corectat in photoshop.

      Multumesc frumos! SI eu am ochii tot spre rotund doar ca ii micsorez la poze sa nu par speriata :))) Cred ca ti-ar sta bine, mai ales cu ceva auriu deschis unde am pus eu roz.

      Ștergere
  7. Sincer,n-am mai vazut asemenea machiaj :) iti sta super si iti scot ochii in evidenta <3 Esti superba! :-* <3
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  8. Perfect make-up, beautiful eyes :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Superb..si eu ador tipul acesta de make-up si l-am incercat in diferite combinatii.

    RăspundețiȘtergere
  10. cum ti-am zis si ieri...este superb machiajul! si iti vine super bine! te face super sexy :)

    RăspundețiȘtergere