Just dare!

Astazi vecinii mei si-au dat seama ca au trecut mai bine de trei luni de cand n-au mai demolat ceva prin casa si au decis sa ia masuri. Si uite-asa, chiar daca nu aveam in plan sa postez atat de repede un nou machiaj, m-am apucat de aranjat poze pentru ca la altceva nu ma puteam concentra. Opera de mai jos a fost o joaca si o testare de produse. Dar mai intai sa vedem pozele.

Avusesem parul prins in coada toata ziua. Ma mir ca am reusit sa il fac sa apara cat de cat decent, de obicei sta de zici ca am avut o caciula pe cap timp de mai multe ore. Privirea e putin pierduta pentru ca nu purtam lentile si, nah, sunt mioapa.

Primul produs pe care am vrut sa-l vad in actiune a fost solutia fixatoare de farduri de la Make-Up Studio, folosita ca baza pentru fardul de pleoape, solutie despre care urmeaza sa va povestesc in detaliu intr-o postare separata. Fardurile au aderat bine, culorile au fost intense.

Insa "vedeta" machiajului este quad-ul L'Oreal Color Riche Les Ombres in nuanta Disco Smoking S3. Nu stiu cum am rezistatmai bine de patru luni atat fara sa imi bag degetelele in fardul acesta. Cred, totusi, ca vremea a fost de vina ca nu am avut atractie pentru astfel de culori.

Este un quad vesel, cu nuante intense care se aplica frumos pe pleoape. Se omogenizeaza usor si nu se strange (cu primer). Cel mai mult imi place nuanta de galben-auriu-portocaliu si cel mai putin cea de negru. Aveam alte asteptari de la ea dar la un moment dat n-a mai vrut sa se aseze. Mi s-a parut si putin cam prafoasa. Am zis ca poate e de vina baza de machiaj insa am apelat la un Inglot care a salvat situatia. Nu-i bai ca farduri negre am destule, pe cand galbene am mai putine si nu atat de intense.

Per total e un fard bun, putin de tot sidefat. Imi pare, totusi, bine ca l-am achizitionat la un pret mai mic. Nu stiu daca as fi platit mai bine de 50 de lei pe el in magazin.

Pe buze am Essence Stay with me, nuanta 04 Trendsetter, un gloss pe care il port cu drag de ceva vreme.
sursa imagine
Atat pentru azi. In timp ce scriam aceasta postare s-a facut liniste si pot sa trec si la activitati care necesita mai multa concentrare si atentie.

18 comentarii:

  1. Te prinde de minune machiajul si imi place tare mult cum se vede galben-auriul in coltul interior :) Mi se pare interesant ca pe mana swatchuite par destul de fade, dar la ochi se vad chiar fain :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Culorile sunt fara primer si n-am insistat foarte mult la swatch-uri. Dar se aplica bine, in zona aceea a ochilor n-am pus primer.

      Ștergere
  2. Iti sta superb machiata asa!

    http://lifepassionandbeauty.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Damn you gorgeous photogenic woman! :) Imi place mult machiajul, te prinde foarte bine <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ești atât de dulce în pozele astea încât îmi vine să te pup! :* Machiajul e tare frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. arata super bine si te prinde foarte bine auriul in coltul intern :)

    RăspundețiȘtergere
  6. E minunat machiajul, iar pozele sunt foarte reusite :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Fata, nu iti mai zic ca stii ca esti frumoasa! Pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi place machiajul. Arată minunat!

    RăspundețiȘtergere