Blush Parisax Corail

Incep seria de review-uri ale produselor elevina.ro cu  blush-ul Parisax in nuanta Corail. Cand am deschis coletul a fost ultimul produs care mi-a atras atentia, fiind ambalat in plastic transparent, ambalaj specific produselor care urmeaza sa fie incluse intr-o paleta profesionala.

Blush-urile sunt categoria cea mai putin numeroasa din trusa mea. Pentru mine aceste produse se impart in doua categorii: nuante de piersica si nuante de roz. Nu exista variatii sau cai de mijloc.

Blush-ul Parisax este o nuanta de piersiciu spre corai, asa cum ii spune si numele. Este pigmentat dar nu se ia pe pensula in cantitati foarte mari. E usor sa aplici treptat, de la o nuanta discreta pana la una foarte vizibila. Are putin efect de iluminare insa fara a  fi lucios sau sidefat.
Blush-ul Parisax se aplica fara pete si rezista fara probleme toata ziua pentru ca pe obraji am ten normal. Nu stiu cum s-ar comporta pe un ten gras si nu am apucat inca sa il folosesc pe modele.
Imi place foarte mult ca este compact, nu este prafos si rezista la socuri - mi-a cazut de pe masa si nu a patit nimic. Pot spune ca prima experienta cu produsele Parisax a fost una placuta si imi doresc foarte mult sa incerc si fardurile de la acest brand. 

Pretul blush-ului este de 33 de lei. Cantitatea de 15 grame imi va ajunge o vesnicie. Produsul este valabil 12 luni de la deschidere.

D
aca va doriti sa castigati trusa Fraulein cu 180 de culori din imaginea de mai jos trebuie doar sa va abonati la newsletter-ul elevina.ro

http://www.elevina.ro/abonare/?utm_source=http%3A%2F%2Fcosmeticelatest.blogspot.ro%2F&utm_medium=Content&utm_campaign=Blog14

8 comentarii:

  1. Pare fff frumos si sunt curioasa cum se potriveste tenului tau :) Poate faci un update la un moment dat ...


    (Dragonfly)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma pricep deloc sa imi fac poze singura si nici lumina n-am prea avut :( Incerc sa updatez dar nu stiu cand ca si azi am ploaie in program

      Ștergere
  2. Uff ce frumosss este!!!
    Trebuie sa il trec in lista mea..il vreau:p
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Culoarea e foarte draguta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult culoarea, very pretty! :)

    RăspundețiȘtergere