AVON SuperMagnify Mascara

Mascara despre care vreau sa vorbesc in aceasta saptamana este, din nou, unul de care m-am impiedicat cand am facut ordine in cosmetice. Nici nu mai stiu daca l-am cumparat sau l-am primit cadou la vreo oferta. Cert e ca mi-a placut la un moment dat dar am uitat de el.

AVON SuperMagnify este un mascara diferit de tot ce am avut pana acum. Periuta pare creata special pentru genele inferioare, avand perii scurti de tot.


La primele folosiri mi s-a parut ca am prea mult de lucru cu aceasta periuta si cred ca acesta este motivul pentru care l-am abandonat. Dimineata nu ai timp sa stai sa definesti cu migaleala fiecare geana in parte. Am zis ca il folosesc doar pe genele inferioare dar nici asta n-a mers, tot din graba.

Sa fie faptul ca s-a mai invechit (mi se tot intampla asta cu diverse rimeluri), cert e ca imi place mai mult ca la inceput - curbeaza, ofera volum, separa. Se usuca suficient de repede pe gene si nu murdareste pleoapa superioara la aplicare. Rezista normal, fara sa curga sau sa se faramiteze.
Diferenta este ca trebuie aplicat in doua straturi separate, ceea ce eu nu fac, este primul produs de acest gen la care introduc a doua oara periuta in tub, pentru aceleasi gene.


Este foarte usor si sigur de aplicat pe genele inferioare, datorita perilor foarte scurti.
Pe scurt, cred SuperMagnify este un mascara care isi face bine treaba. Pretul sau este undeva la 15 lei, in functie de campanie. Nu se usuca repede in tub si expira la 6 luni de la deschidere. Nu este exclus sa-l achizitionez din nou dupa terminarea lui.

L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

3 comentarii:

  1. Ăsta îl am şi eu! Şi da, este unul din favoritele mele! Deşi pensula e puţin ciudăţică, alungeşte frumos genele!
    E un produs foarte bun, şi mă bucur că şi ţie îţi place!

    Te pup, să ai o zi frumoasă!
    www.mfashionhour.com

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi plac super mult rimelurile care au periuta cu perii scuti. mi se pare ca se aplica mai bine pe gene si mi le defineste mai mult. daca l-as cumpara pe asta, oricum nu l-as folosii pe genele de jos. nu imi place deloc cum arat cu rimel pe genele de jos...mi se pare ca arat...ciudat :))

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am incercat dar suna tare bine! Ia sa ma uit eu dupa un catalog Avon prin imprejurimi:P

    RăspundețiȘtergere