Pudra translucida Max Factor Creme Puff

De pudra Max Factor Creme Puff stiu de foarte multi ani. O stiam in varianta cu ambalaj negru. Stella mi-a tot laudat-o dar eu aveam o mica retinere pentru ca nu stiu unde citisem ca ar fi comedogenica. Nu eram convinsa ca asa este dar mi-era teama avand mereu diverse probleme cu tenul. Dar ea s-a incapatanat sa intre in viata mea iar eu am decis sa risc.

Produsul vine intr-un ambalaj dragut si auriu impreuna cu un buretel si o folie de plastic. Totdeauna am tinut sa pastrez atat bureteii cat si foliile de plastic. De buretel nu stii niciodata cand te grabesti si ai nevoie urgenta sau ai nevoie sa aplici pe o zona foarte mica iar folia cred ca are un rol important in a pastra ambalajul curat. Am un fix cu ambalajele curate. Ma indispun capacele prafuite sau, in cazul fondurilor de ten, capacele si pompitele murdare.  De asemenea, n-as permite unui makeup artist cu trusa plina de farduri imprastiate sa ma machieze.

Lasand la o parte ambalajul, pudra este compacta si are o culoare destul de inchisa. Pe ten, insa, aceasta nu se observa si nu influenteaza nuanta fondului de ten.
Imi place sa o aplic cu o pensula mare si pufoasa, prin tapotare si nu prin miscari de sus in jos. In poza de mai jos avem si pensula dar si pudra dupa cca. trei luni de folosire, nu zilnic. Pensula este una ieftina achizitionata din complexul IDM.

Rezultatul aplicarii pudrei Max Factor Creme Puff este unul destul de natural, tenul nu ramane incarcat, porii nu mai sunt la fel de vizibili.



Cat despre rezistenta pot spune ca prelungeste rezistenta fondului de ten cu pana la 3 ore. La finalul zilei tenul nu ramane imbacsit. Dar aici depinde si de fondul de ten. Nu am folosit-o singura si nici nu recomand folosirea produselor pudra direct pe ten. Am invatat acest lucru la si de la Adhara Makeup Academy si va recomand sa procedati la fel. 

La capitolul acoperire n-as putea spune ca am remarcat diferente semnificative. Nici nu consider ca rolul unei pudre este sa acopere.  

Fiind translucida se potriveste oricarei nuante de ten. Cat despre temerile mele, acestea au fost nefondate. Nu am avut parte de acnee, iritatii sau mancarimi de piele. 

Are, insa, un minus - mirosul. Este de-a dreptul parfumata, mirosul este acela clasic din cutia cu farduri a buncii. Insa pe parcurs a ajuns sa nu ma mai deranjeze acest aspect. 

Pretul pudrei Max Factor Creme Puff este de aproximativ 28 de lei, in functie de magazin.
In concluzie, pot spune ca acest produs isi face bine treaba, este accesibil si nu cauzeaza probleme tenului.

Ati incercat pudra Max Factor Creme Puff?

23 de comentarii:

  1. Mie imi place efectul ei, dar se vede o modificare de nuanta a fondului de ten(pe mine, stafia). Si mi-e ciuda, ca e chiar un produs ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu i-am recomandat-o prietenei mele care e la fel de alba ca tine si nu s-a plans :(

      Ștergere
  2. O am și eu și sunt mega încânată de ea. Trebuie să îi dedic un review! Și eu am observat că modifică nuanța fondului de ten, deși nu m-aș fi așteptat la asta, fiind translucidă. Dar chiar nu mai contează la cât de bună e. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim6:39 p.m.

    Si la mine a modificat putin nuanta fondului de ten.. Nu era vizibil foarte tare, dar daca te uitai atent, se cam vedea. Oricum, m-a tinut muuuuult, si chiar matifia fara sa imbacseasca tenul la final

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pentru ca eu am tenul mai inchis si folosesc fonduri de ten mai inchise nu s-a observat :( Dar e o pudra foarte buna

      Ștergere
  4. Trebuie sa o incerc si eu musai:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Este pudra mea favorită. :D Îmi place că nu încarcă nici după mai multe retușuri. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu ii sunt fidela de ani de zile :D.

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am mai incercat demult altceva in afara de Mineral Wear de la Physician's Formula, dar e bine de stiut pe viitor ca e faina. Am vazut-o de multe ori inclusa in seturi cu alte produse faine MF.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nici singura nu e scumpa. Merita incercata.

      Ștergere
  8. Ai mare dreptate! E tare misto! <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu o am si sunt multumita de ea. Insa imi cam displace mirosul, dar pe parcurs nu il mai simt. Bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim2:54 p.m.

    De unde ai achizitionat-o la un pret asa mic?
    Eu am gasit-o cu 52 de lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este primita la final de 2013 :( Poate s-a mai scumpit intre timp. Acesta este pretul gasit de mine online in perioada in care am scris review-ul. Acum am vazut ca se ofera intr-un pachet promo, la Kendra, impreuna cu un fond de ten. Nu-ti pot da un pret pentru ca nu am retinut dar poti merge sa vezi despre ce e vorba. Poate ti se pare rentabila oferta respectiva.

      Ștergere
    2. Anonim3:12 p.m.

      Multumesc!!

      Ștergere