VICHY DERMABLEND Stick corector 14h SPF 30


Dupa o relatie love-hate cu fondul de ten Dermablend care a devenit un bun prieten in situatii de criza si despre care am scris aici nu puteam sa rezist tentatiei de a cumpara si batonul corector. L-am vazut intr-o revista si urmatorul drum a fost la farmacie. L-am achizitionat fara macar sa vad vreun tester (nu existau) alegand nuanta NUDE 25, aceeasi pe care o am si la fondul de ten.

La prima testare am simtit ca este o varianta concentrata a fondului de ten. Acoperirea este una foarte buna, cum era de asteptat. Se aseaza frumos pe ten si sta acolo cat e nevoie. Mi-a fost de mare ajutor la examenul de machiaj. Modelul meu avea pielea de sub ochi foarte subtire iar vinisoarele se vedeau mai mult decat si-ar dori oricine. Stiind ca membrele comisiei sunt foarte atente la detalii si ca este foarte important sa acoperim bine zona de sub ochi mi-a fost putin teama. Insa din doua aplicari problema a fost rezolvata. 

L-am folosit chiar si pe un barbat care m-a rugat sa-i acopar cearcanele. A functionat destul de bine insa in poze a fost putin vizibil din cauza blitzului. Aceasta din cauza factorului de protectie solara 30. Peste zi, la mine, nu au fost probleme. Nu este foarte vizibil desi este foarte dens. Majoritatea corectoarelor cu acoperire foarte mare tind sa fie vizibile la lumina zilei insa daca este intins frumos nu sunt probleme. 



Asa cum va spuneam in postarea anterioara, in ultimele luni am avut o eruptie pe laterala dreapta a mandibulei. Nu stiu daca a fost de la zgarmat sau vreun efect al detoxifierii sau de la tinutul telefonului intre obraz si umar. Cert e ca partea stanga arata impecabil. Deci cred ca a fost, totusi, vina telefonului. Acum am ramas cu niste pete destul de inchise la culoare si, de aici, pasiunea pentru concealere. Dermablend face o treaba foarte buna in a le ascunde.

Dar haideti sa trecem la mica demonstratie. M-am folosit de alunita de pe mana pentru a va putea arata cum este acoperirea acestui stick-ului corector Vichy Dermablend. Am lasat si o zona cu produs in strat mai gros pentru ca voi sa observati consistenta. 



Deocamdata nu i-am gasit minusuri. Pretul de achizitie a fost de 61 de lei cu reducerea din Help Net.

Ati incercat acest produs? Credeti ca v-ar fi util?

23 de comentarii:

  1. Chiar eram curioasa cum e, poate o sa il incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  2. l-as incerca, dar nu stiu nuanta :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai e deschisa, medie si inchisa. adica asa sunt aici, la tine poate sunt mai multe variante

      Ștergere
  3. Anonim2:06 p.m.

    Interesant produs :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant!! Va fi o varianta bun pentru mine cand voi ramane fara Double Wear (ala vechi:P). Ms de review!!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si smashbox-ul recomandat de tine. e ff bun. il am pozat, urmeaza sa-l descriu pe blog. multumesc pentru recomandare

      Ștergere
  5. Fondul de ten Dermablend acoperea bine, insa nu m-am inteles cu el in privinta matifierii. Insa corectorul ma tenteaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-s probleme in cazul aplicarii locale. Eu astept cu interes si pudra

      Ștergere
  6. Interesant produsul, din pacate mie mi se par prea inchise nuantele Vichy in general pentru tenul meu.
    Ai facut cursuri de machiaj? Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din fericire cu nuantele nu am niciodata probleme. Am ajuns sa imi cunosc atat de bine nuanta tenului incat pot sa le cumpar si fara sa le testez :D
      Da, am facut cursul de avansati la DallesGo. Multumesc frumos!

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna! Sunt curioasa daca se blenduieste bine si daca rezista pe parcursul zilei.Ma gandeam sa mi-l iau pe cel de la MUFE full cover concealer, acela ar fi si waterproof, dar nu stiu ce sa fac. Care crezi ca merita mai mult?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In materie de blending si rezistenta cred ca MUFE e mai bun. Si pe mine m-a tentat si la un moment dat il voi cumpara.

      Ștergere
  9. Buna! Sunt curioasa daca se blenduieste bine si daca rezista pe parcursul zilei.Ma gandeam sa mi-l iau pe cel de la MUFE full cover concealer, acela ar fi si waterproof, dar nu stiu ce sa fac. Care crezi ca merita mai mult?

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim4:00 p.m.

    Buna, eu am un ten cu depigmentari ( vitiligo). Nu sunt adepta unui machiaj incarcat.... o crema hidratanta cu spf si cam atat... rareori folosesc fond de ten si nu suport senzatia de masca. Acum pe timpul verii petele mi se vad din ce in ce mai tare... ma bate gandul sa imi iau corectorul dar el merge folosit fara fond de ten? sau trebuie sa le iau pe amandoua.....? Ce parere ai? Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru vitiligo eu as alege un BB cream asiatic. Cauta review-uri pe net si vezi pe pagina Makeup Shop Romania demonstratiile. Nu stiu cat de grav e la tine dar eu n-as aplica acest corector pe suprafete mari de piele iar Dermablend mi se pare cam greu pentru vara

      Ștergere
  11. Anonim4:07 p.m.

    Ce corector pentru cosuri imi recomanzi care sa fie budget friendly si sa le acopere bine? Pentru cearcane folosesc Rimel london wake me up conceler si cand mai am cate un cos dau cu el sa il acopar dar as vrea ceva cu acoperire mai mare. Ti-as fi tare recunoscatoare daca mi-ai spune cateva produse. Nu vreau sa investesc in ceva gen MAC sau VICHY dermablend pentru ca am cosuri doar in perioada aceea mai delicata a lunii deci nu are rost . Pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am tot gandit ce sa-ti raspund... Mai ieftin decat Vichy cred ca ar fi Artdeco Camuflaj, undeva la 45 de lei. Nu am avut nimic ieftin care sa ma impresioneze. De fapt am un SMashbox dar a fost ieftin pt ca l-am luat de pe strawberry. Nu stiu daca se mai gaseste si oricum e riscant cu nuanta :(

      Ștergere