Pastel Magic Sand Matte Finish 721

Initial am folosit si am vrut sa pozez oja nisipoasa Pastel Magic Sand Matte Finish 721 in ziua in care am cumparat-o dar pentru ca m-am grabit sa plec la cursul de machiaj am accidentat unghiile tot cautand un produs care s-a dovedit a fi sub borseta. Nu ma intrebati cum a ajuns acolo, probabil printr-un fenomen paranormal... Si a ramas pe birou din ziua in care v-am vorbit despre paleta achizitionata tot de la Pastel. Ca sa-mi iau grija am repetat faza cu ojatul si pozatul si iata-ma-s cu 3 poze relevante pentru minunea cea noua.
 
Cum va mai spuneam, are particule albastrui de sidef prin ea si e tare frumoasa. Este destul de aspra, ceva mai putin aspra comparativ cu OPI (prezentate aici, aici si aici). Oricum, nimic nu se compara cu OPI Get Your number (ultimul dintre link-urile de mai sus) - cea mai laudata oja a mea, as putea spune chiar cea mai frumoasa oja a mea. 
 
Mi-a placut la nebunie ca, dupa ce am accidentat-o, evident, din nou, am picat putina oja in zona "defrisata" si s-a reparat ca si cum n-ar fi fost datoritra consistentei.   
 
 
Si cu blitz:


Am editat putin pozele pentru a amplifica efectul de nisip. 
 
Pretul ojei este undeva la 23-25 de lei. Eu am achizitionat-o cu 12 lei insa dupa vreo doua zile s-a scumpit. Nu stiu daca o voi cumpara si pe cea aurie care arata minunat in conditiile in care mai adaug 10 lei si sa cumpar OPI. 
 
Va place aceasta oja? 

10 comentarii:

  1. Ce draguță este, îmi place mult nuanța. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu dak m-as obisnui cu textura. Culoarea insa e divina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata delicios.
    Pe cuvant!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. E magnifica,arata foarte bine atat culorea cat si textura :) Mi-as cumpara-o si eu pe ea (in comparatie cu cele doua OPI pe care ni le-ai aratat) :P...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si scuze,dar eu de unde as putea-o lua?? ...salivez aici :P

      Ștergere
    2. se gaseste in Afi si in Baneasa

      Ștergere
  5. E foarte frumoasa, sa o porti cu placere! Eu mi-am comandat pana la urma Solitaire de la OPI, crazy bitch :)) Si eu ador ojele astea nisipoase ca-s rezistente si chiar accidentate tot arata bine :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim8:23 p.m.

    Arata tare dragut. Parca e vata pe bat :)

    RăspundețiȘtergere