Noutate pe piata romaneasca: Yardley London

Luna aceasta am avut placerea sa particip la mai multe evenimente frumoase. Unul dintre ele a fost lansarea produselor Yardley London – unul dintre cele mai longevive si apreciate branduri de cosmetice din lume – intr-o atmosfera minunata in cadrul British Gallery, un loc linistit si plin de surprize placute de care nu stiam.


Marca de cosmetice Yardley London este detinatoare a 6 mandate de Furnizor al Casei Regale a Regatului Unit al Marii Britanii. Importate prin intermediul British Gallery si comercializate in farmaciile Centrofarm, produsele Yardley London sunt asociate cu aroma elegantei si sunt recunoscute pentru calitatea ingredientelor folosite.

Yardley London are o traditie de peste 242 de ani, prima aroma – English Lavender, fiind lansata in 1770, iar de-atunci peste 150 de tipuri de parfumuri cu note florale au devenit din ce in ce mai apreciate pentru calitatea si rafinamentul lor.  Adept al celor mai noi trenduri, brandul Yardley a transpus de-a lungul timpului stilul retro, cel urban si sofisticat sau contemporan prin arome sau prin forma sticlelor, iar modele celebre precum Twiggy şi Jean Shrimpton au devenit ambasadori Yardley in anii ’60.


Produsele Yardley London reunesc toate aromele specifice unei gradini tipic britanice. In reteaua Centrofarm gasim areme precum Royal Daisy (margareta regala), Lily of the Valley (lacramioara), Lavender (levantica), April Violets (violeta) sau aroma pentru barbati: Citrus&Wood (citrice si lemn), alte arome fiind disponibile in concept-store-ul British Gallery: Peony (bujor), Rose (trandafir). 



La aceste produse pe mine m-a incantat, pe langa arome, si pretul:  

  • Parfum English Lavender, Lily of the Valley si Royal English Daisy 50 ml – fiecare la 50 lei
  • Parfum April Violets 125ml – 65 lei
  • Parfum Citrus&Wood 50 ml – 50 lei

Produsele Yardley cu arome florale: deo spray-urile (18 lei), seturile de sapunuri (21 lei), cutiile de sapunuri (25 lei), gelurile de dus (28 lei), lotiunile de corp (35 lei), cremele de maini (28 lei), pudrele de talc (28 lei) si crema 2 in 1 Citrus&Wood (28 lei).

Aroma preferata a mea este Royal Daisy - margareta regala si pentru sotul meu voi alege, cu siguranta, cel putin un produs din gama pentru barbati - Citrus&Wood. Pe voi ce arome Yardley va tenteaza cel mai tare?

2 comentarii:

  1. Anonim7:39 p.m.

    mi-ai dat o veste excelenta in aceasta dupa-amiaza ! aroma preferata e cea de lacramioara , am aproape 20 de ani de cand iubesc aroma aceasta , mi-am strans in 1994 alocatia pe cateva luni pentru a-mi putea cumpara un deo-spray Yardley , care, la momentul respectiv era pentru mine mult mai mult decat ar fi acum un Chanel, un Dior sau un Lancome, era maximul ! cu siguranta imi voi lua lacramioarele , in amintirea adolescentei , dar voi lua si bujorul , imediat ce voi gasi un Centrofarm ; sotul sigur isi va lua si el ceva, ca nu rezista, la capitolul parfumuri parca este o competitie :)
    Adriana Huszar

    RăspundețiȘtergere