Digital Divas 2013 by AVON


Zilele trecute am primit un e-mail la care nu ma asteptam. Eram anuntata ca am fost nominalizata la categoria Best Beauty Blog din cadrul Digital Divas din data de 21 iunie 2013. Nu mi-a venit sa cred! Ma simt onorata si astept cu nerabdare acest eveniment!

Daca as fi facut eu alegerile nici nu stiu daca m-as fi pus pe lista. Sunt atatea fete care muncesc mult mai mult decat mine, care comunica mult mai bine decat mine. Si le respect pentru tot ce au realizat. 

Totusi, sunt incantata ca micul nostru colt frumos (care e mult mai mare decat il crede lumea), blogosfera de frumusete, se bucura de atentie. 

Fiecare dintre voi isi poate poate vota blogul preferat (fashion, beauty si nu numai) pentru categoria People’s Choice Awards. Printre nominalizate se afla si bloggerita noastra de beauty - Be a masterpiece. Sunt sigura ca o stiti si stiu ca va place asa ca... de ce n-ar castiga ea?

De asemenea, puteti obtine o invitatie la eveniment aplicand aici

Printre speakeri se vor afla: Andreea Esca, Oana Pellea, Ovidiu Buta iar invitatul special al conferintei este Yvan Rodic - FaceHunter asa ca merita sa va rezervati o zi pentru Digital Divas

Va multumesc mult tuturor pentru ca ma cititi, pentru ca imi comentati si pentru ca ma sustineti. Fara voi as fi renuntat demult. Tineti-mi pumnii pentru Gala! 

Ne vedem acolo!

11 comentarii: