Din nou comanda iherb

Aceasta comanda a sosit in 11 zile lucratoare si este prima mea comanda din strainatate de cand m-am mutat. Am avut ceva emotii pentru ca am schimbat posta dar se pare ca nu aveam motive sa fiu nelinistita. Cu produsele Reviva Labs stateam in cos de ceva vreme si nu stiam pe care sa il cumpar (mai repede) insa cei de la iherb au avut o promotie care a venit la fix: 20% reducere la ce-mi doream eu. Si, uite asa, de la cca. 38 de dolari le-am luat cu aproximativ 30.
Asadar, ce-am avut in aceasta comanda...
- Reviva Labs 10% Glycolic Acid Cream si Reviva Labs 5% Glycolic Acid Cream, ambele cu review-uri foarte bune pe site. Le-am ales, evident pentru petele solare si de la acnee de care se pare ca imi este ingrozitor de greu sa scap. Si daca as sta mai bine cu rabdarea poate ar fi altceva dar eu vreau sa treaca ieri! In decembrie va aratam un alt gel pentru pete de la Reviva Labs, tot cu acid glicolic. L-am folosit dar nu atat de mult. Mi s-a parut ca actioneaza extrem de lent si m-am reorientat catre BHA si Effaclair Duo. Acum am ales ceva mai concentrat. Sper sa am mai mult noroc.

Si ingredientele cremelor par prietenoase:
Purified water, 10% glycolic acid polymer (extracts of sugar and rhubarb), extracts of pumpkin, peach, sage, comfrey, chamomile, witch hazel, vitamins A, D, E, safflower oil, sunflower oil.
Mi-e putin teama de acel witch hazel dar tot am sa le folosesc.

- Despre pasta de dinti Jason Powersmile nu am prea multe sa va povestesc. Voiam ceva fara fluor si aceasta este tare laudata.

In colet am mai primit o pila de unghii cu inscrisul site-ului si doua capsule de PhosphOmega. 

In graba mea evident ca am uitat sa aleg freebies. Sa nu faceti si voi ca mine, mai ales daca sunteti la prima comanda la care, apropo, puteti beneficia de o reducere de 5$ (sau chiar de 10$ daca depaseste 40$) daca folositi codul QAD568.

23 de comentarii:

  1. Mie pasta de dinti nu-mi place deloc, sunt curioasa daca tu o sa ai alta parere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la prima utilizare mi se pare cam amaruie, nu tocmai gustul pe care as vrea sa-l simt dimineata. ma asteptam sa fie ff mentolata dar nu este ca altele care-mi amortesc gura

      Ștergere
    2. Nu stiu daca la tine e la fel, dar a mea se facea bucati (nu stiu cum sa explic) - nici n-o puteam folosi, iar de multe ori gustul imi dadea o stare de greata - nu mi s-a intamplat cu nici o alta pasta de dinti asta.

      Ștergere
    3. Am schimbat periuta si a fost mult mai bine. Prima data nici nu facea spuma si simteam ca imi ranesc gingiile. Intr-adevar, nu e o pasta legata, se "rupe" daca vrei s-o pui pe periuta. eu o "indes" din tub in perii periutei. Mi-a lasat dintii curati. Dar tot e amarui. Amareala nu a persistat dupa clatire ceea ce e mare lucru. La pastele normale nu simt gustul mancarii dupa spalare. Si dimineata beau zeama de lamaie dupa ce ma spal pe dinti, deci senzatii tari...

      Ștergere
  2. What's wrong with witch hazel?
    Serios, am pe lista o lotiune tonica cu alunul asta (http://www.iherb.com/Dickinson-Brands-Original-Witch-Hazel-Pore-Perfecting-Toner-16-fl-oz-473-ml/41443) amanata deocamdata din cauza limitei de greutate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. witch hazel e si bun daar si rau... http://www.paulaschoice.com/cosmetic-ingredient-dictionary/definition/anti-irritants/witch-hazel

      Ștergere
    2. Multumesc, am citit - 'poor' ... that's bad :(
      Majoritatea review-urilor erau pozitive pe iherb, iar lotiunea pe care o folosesc acum contine alcool si nu am probleme, deci nu aceea ar fi problema. Intrebam pentru ca nu am gasit nicaieri ingredientele (precizeaza alcool si alunul asta si atat) ... asta e, optiuni sunt multe, mai studiez.

      Ștergere
    3. poate 80%+ sunt sanse sa nu-ti faca rau. poate e prelucrat bine. dar daca nu e?

      Ștergere
  3. Daca pasta de dinti ti se pare ca are efecte de albire, atunci se merita. Eu am mai luat vreo 2 paste de dinti diferite si m-au dezamagit amandoua. Nu mi se pare ca lasa suprafata dintelui fina si nici mentolate nu erau. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa vedem. gustul nu m-a cucerit. curata destul de... greu. am pus de doua ori pe periuta. trebuie sa-mi iau o periuta mai moale ca mi se pare ca pasta asta de dinti o intareste cumva... nu stiu daca spun prostii, mai incerc

      Ștergere
    2. Eu n-am vazut nici un efect de albire, chiar mi se pare ca nu curata bine, cand am incercat s-o folosesc imi simteam mereu dintii "incarcati".

      Ștergere
  4. Sunt tare curioasa de efectul cremelor cu acid glycolic, sa ne tii la curent ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. ma pregatesc si eu de comanda :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-e frica sa deschid iar site-ul, mai ales ca azi a intrat si salariul :))) ce-ti iei?

      Ștergere
  6. Mi-au atras si mie atentia cremele Reviva Labs. Chiar te-as ruga sa le faci un mini review dupa o perioada de folosire!;)

    Sa-ti mearga bine cu toate!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! La cremele acestea vreau sa fac un before/after neaparat. Chiar poze saptamanale. Lumina sa am...

      Ștergere
  7. Offf, eu am dat o comanda, care e si prima, pe 14 ianuarie si inca n-a venit. Am mai vazut postari prin blogosfera recent si toate fetele, printre care si tu, ati primit coletul in mai putin de 14 zile. Cred ca ar trebui sa-mi iau gandul de la el...nu mai ajunge:(.
    Eu mi-am comandat doar pasta de dinti din postarea ta. Sunt curioasa ce parere vei avea despre ea. Desigur, astept review si la produsele Reviva, sper sa fie eficiente!
    Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca depinde de cat de aglomerati sunt ei sau cei de la DHL, cat de repede o proceseaza si trimit... Eu zic ca nu e tarziu si sigur ai sa gasesti azi-maine aviz. Tin pumnii! Multumesc. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am uitat sa comand freebies prima data, atat de entuziasmata eram :)) Pasta de dinti este foarte laudata, eu o sa imi iau varianta gel, nu suport crema, am senzatia ca imi ramane printre dinti :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi mai trebuie pasta de dinti dp iherb. E a doua cu care dau rateu... Raman la Gum

      Ștergere
  10. Mi-ai starnit curiozitatea cu cele 2 creme, tocmai acum cand in sfarsit am gasit si eu 3 produse Paula's Choice care-mi plac (Pure Radiance, lichidul 10% AHA si crema cu 5% AHA). Se pare ca ma inteleg mult mai bine cu AHA decat cu BHA...

    Ma bucur ca observi rezultate si felicitari pentru aspectul tenului :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Pe frunte daca dau sau pe nas si barbie ma cam cojesc de la ea. Am mai rarit-o...

      Ștergere