Am fost la vanatoare de reduceri!

Imi place mult sa colind magazinele in perioada reducerilor si, de cele mai multe ori, fac acest lucru singura pentru ca nu-mi place sa stau dupa nimeni si nici sa tin pe cineva dupa mine daca am chef sa zabovesc mai mult intr-un magazin sau altul. La Fashion House Outlet Centre nu prea pot merge singura, din pacate, si, daca tot am mers insotita de dragul meu fotograf l-am pus si la munca pentru ca vreau sa va arat si voua ce-am gasit. Bugetul meu de cumparaturi se zbate intre finalul de luna si economiile pentru concediu dar tot am pus gheruta pe cate ceva pentru ca reducerile sunt, intr-adevar, foarte tentante - pana la 80% si veti vedea ca nu exagerez deloc. Avea dreptate Jules care se tot chinuia sa ma convinga sa merg sa vizitez magazinele din outlet.
Initial am ochit un magazin dragut de lenjerie si costume de baie - Sofiaman - unde costumele de baie erau reduse de la 249 si 289,99 la 72,8 respectiv 75 de lei sau sutienele de la 244,99 si 79,99 la numai 60 respectiv 28 de lei. (click pe poze pentru marire).






La Champions, pe langa reducerile intalnite pe etichete se acorda o reducere suplimentara de 20% la casa. Fusta din imagine costa 39,9 lei iar cu reducerea suplimentara o puteti achizitiona la pretul de 31,92 de lei.
La Only am gasit rochite, am si probat una la un pret destul de mic: 209 lei, redus de la 699. Si ma mai plangeam ca nu gasesc rochite :)
Urmatorul magazin vizitat a fost Otter - unul dintre magazinele mele preferate de incaltaminte si, de ce nu, de genti. Am regasit pe rafturi genti si incaltaminte din piele naturala la preturi foarte bune. Sandalele pe care eu le-am achizitionat acum ceva timp cu 260 reduse de la 429 de lei erau doar 109. Gentuta din imagine costa 249 de lei, redusa de la 419. Si reduceri am tot gasit in acest magazin.




La Mango m-am dus direct catre rochita ochita joi cand am mai dat o tura prin magazine dar n-am avut timp sa probez - cautam un cadou si am fost pe fuga. Am cumparat ceva cu 2 minute inainte sa se inchida dar, din graba, am luat o masura cam mare si am profitat de noua vizita sa schimb produsul. Rochita mi-e draga de cand era expusa in magazinele din mall-uri dar mi s-a parut putin cam scumpa. La 59,9 lei, redusa de la 499, insa, nici n-am conceput sa o las acolo. De la Mango am achizitionat joi si un cardigan superb redus la 35 de lei.

Magazinul care mi-a placut cel mai mult a fost Santa Barbara. As fi lasat acolo macar jumatate de salariu. Am vazut tricouri cu imprimeuri haioase, jeans, fuste, rochii, haine de barbati din materiale foarte calitative si la preturi atragatoare. Pentru munca depusa merita si fotograful un tricou - pret: 69,92, pret initial: 174,8. In raftul de jeans pretul era de 149,9, pretul initial fiind de 370 de lei. La rochite pretul era, in general, de 99,9 lei, redus de la 249,9 lei. 

La Stone Creek nu poti sa nu iubesti sandalutele cu flori. Cele din imagine au preturile de 99,99 si 79,99, reduse de la 179,99 si, respectiv 129,99.

Ultimul magazin vizitat a fost Verdissima unde mi-au picat ochii pe o rochita dulce dintr-un material foarte fin. Pret: 99 de lei; pret initial: 360 de lei.
Si nu pot sa nu va arat salopeta dintr-un material foarte racoros pe care am cumparat-o ca si cadou de la RVL. Reducerea pentru aceasta a fost de 50%. Nu spun pretul, a fost cadou.
Aceasta a fost vanatoarea mea de reduceri. Mai aveti timp pana pe 30 august sa prindeti si voi reducerile din Fashion House Outlet Centre!

Articolul participa la concursul Clearance Hunt organizat de Fashion House Outlet Centre si StandOut.

15 comentarii:

  1. Frumoase descoperirile tale, ai petrecut ceva timp pe-acolo :))

    RăspundețiȘtergere
  2. sandalele acelea de la Otter sunt minunate, de departe preferatele mele. si in sfarsit aud de reduceri adevarate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tentante reducerile . Salopeta este preferata mea, dar si sandalele cu flori .
    Merita .

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce poze frumoase ai facut, imi place mult rochia Verdissima!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu, ca tot nu am prea facut cumparaturi in concediu si am ramas cu buget :))) Numai sa si ajung, ca e cam greu de ajuns acolo. Dar pentru asemenea reduceri...
    PS: frumoase achizitii

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce reduceri faine.
    Santa Barbara imi cam face cu ochiul...si rochita si tricoul cu Teddy Bear pare super sweet.
    Si rochita de la Verdissima e super.
    Iar de reduceri ce sa zic...bravo lor...in sfarsit se pare ca avem parte de reduceri pe bune...

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte tentante preturile! Mi-au atras atentia rochitele pe care le-ai descoperit, in special cea portocalie!

    RăspundețiȘtergere
  8. ce draguta e rochita de la Verdissima!!! superba! si cea roz cu dantela neagra imi place! Ca sa nu mai zic de sutienul negru..pure love :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Rochita de la Mango e adorabila :X :X love it :X

    RăspundețiȘtergere
  10. Astazi merg si eu acolo pentru ca auzisem de reducerile acestea extraordinare si faptul ca am vazut la tine ce dragute sunt hainutele ma face sa imi doresc sa ajung si mai repede..:)) deci multumesc pentru informatii:)


    http://marinaa-thinkpink.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow, wow...ce frumoase sunt toate si ce reduceri mari.
    mereu am ocolit zona aceea pentru ca este f departe pentru mine, dar sincer merita atata drum pentru asa reduceri..musai trebuie sa merg la champions pentru o gecuta de toamna si ceva pantofi la otter.

    RăspundețiȘtergere
  12. Super sandalutele de la Stone Creek. Like & want!

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow, ce reduceri mari. Eu inca nu am avut timp pentru o tura de shooping din pacate desi citind postarea ta ma tenteaza enorm!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ah cate hainuze superbe!!!

    Eu nu am niciun mall in imprejurimi. Asa ca nu prind reducerile anul acesta :(

    Merci frumos de comentariu, esti super dulce!!!

    Kisses

    ♥ ♥ ♥

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce frumoase reduceri. Esti o draguta!:*
    http://girlpearl12.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere