Ceva clasic de la Rimmel

E urata! E tare urata! E un sidef cum numai la matusa octogenara mai gasesti. Cine n-a purtat asa ceva acum un car de ani? De obicei (in copilarie-adolescenta) le purtam in nuante de alb. Si foloseam o sticluta pana se consuma si apoi o completam cu acetona si se ducea de tot sideful si apoi o abandonam... Nu stiu de ce am cumparat-o. Ca era ieftina (6 lei, redusa de la 9)... Ca era roz... Nu mi-am dat seama in magazin cat de sidefata este. Si nu mi se pare normal sa deschid o oja in magazin, nici macar in DM (aviz amatoarelor: nu-i frumos sa desfaci si sa testezi produse care nu sunt testere in DM!). Ce-mi place la ea este pensula, lata si plata, din doua miscari ai acoperit unghia. Nu se usuca in 60 de secunde, poate doar intr-un strat super subtire. A rezistat decent, n-a sarit la prima repriza de spalat vase. Ca orice oja sidefata scoate in evidenta toate imperfectiunile de pe suprafata unghiilor si in cazul meu a avut ce sa sublinieze (mai am vreo 2-3 mm si scap de unghiile deteriorate). Pentru ca imi place pensula am sa mai cumpar si alte nuante pentru ca 6 lei mi se pare un pret foarte bun pentru o astfel de oja.

Gata cu vorbaraia. Poze:




Voi mai aveti pe-acasa asa ceva? Eu cred ca mai am un alb sidefat ratacit prin sertar...
O seara frumoasa!

12 comentarii:

  1. S-ar putea sa am intr-o gentuta veche ceva de genul asta ;)).
    Dar e chiar draguta oja asta, mie imi place cum se vede pe unghii.
    Am si eu o oja Rimmel cu pensula la fel dar e nuanta mata, un "ciclam", e draguta dar nu rezista deloc la mine :|.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rozul asta arata chiar dragalas,imi plac ojele Rimmel,cele din gama Lycra Pro se aplica foarte usor si sunt rezistente!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am una de la Ladys exact la fel (sau cel putin asemanatoare) si o folosesc si cu carmin de obicei, in amintirea anilor '80 :D Ce-mi mai place sa fac asta din cand in cand... :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici mie nu-mi place cum se vede :| Cu toate astea, am colege care poarta genul asta de oje, dar mi se par urate.. Pentru 6 lei in schimb, merita sa incerci si alte nuanta :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai ca nu e asa de rea. Culoare e chiar placuta. Nici mie nu imi place sa+mi cumpar produse de machiaj din dm din acelasi motiv...sunt toate desfacute...in fine ...erau pentu ca ultima data cand am fost erau sigilate ...dar tare imi e ca le+au sigilat si pe cele deja desfacute.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place culoarea. Poti sa o combini cu alta culoare, sa faci un model pe ea cine stie o sa piarda din stralucirea puternica sidefata.

    RăspundețiȘtergere
  7. da, am observat ca in DM e raiul testarii pentru multe, e greu sa gasesti un produs intreg. Nu m-am mai dat cu oja sidefata din clasa I cand ma duceam in vacanta la bunici si ma dadeam pe ascuns (nu ma lasa mama:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Sweet memories...sincer nu arata asa rau. Nu am mai folosit o astfel de oja de cand eram mica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu aveam oje de genul asta in tinerete :)) Acum nu cred ca mai am vreuna dar sa stii ca arata foarte bine :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna,

    Ce blog draguts ai tu aici 
    Imi plac posturile tale si te urmaresc cu drag (new follower). Te invit pe blogul meu si mi-ar face o deosebita placere daca ai decide sa ma urmaresti si tu.

    Te pupic,

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, tin minte genul acesta de oja perlata, si eu am folosit in copilarie. Si, din pacate, inca mai am una alb sidefat primita cadou recent. Habar n-am ce-o sa fac cu ea! :)) Si eu am 2 oje de la Rimmel 60 seconds si te sfatuiesc sa nu-ti iei nuanta Blue Eyed Girl. Pateaza unghii, piele, degete, palme, tot ce gaseste in cale! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. multumesc! m-am mai potolit cu ojele in culori gen albastru si verde... dar vine iarna si nu se stie, poate ma apuca iar :)))

    RăspundețiȘtergere