In sfarsit parul meu arata asa cum imi doream!

Era momentul sa ma tund. Dupa 6 luni trebuia, totusi, sa imi iau varfurile si, in plus, crescuse in nesimtire si in lalaiala. Nu mai puteam sa fac diverse treburi prin casa nici cu el prins in coada. Imi pierdusem orice speranta ca va intelege vreodata cineva cum vreau eu sa-mi arate parul - cumva in scari pe suprafata, dar nu scari bine definite si nici filat din acela marunt... In timp diverse persoane au inteles gresit explicatiile mele si m-am trezit cu tot felul de nenorociri in cap - una dintre ele fiind monumentala de acum doua veri cand m-a tuns un tip intr-un "V" oribil si in scari "din ciob". Asa ca m-am rezumat la a-mi propune o simpla taiere de varfuri ca sa n-am regrete.

Buuun... cautat pe reduceri, cumparat un voucher de tuns (majoritatea vin si cu spalat la pachet)... facut programare... gasit programare dupa 9 zile.. acceptat. Azi a fost ziua. Sotul si o colega mai ca m-au indemnat sa NU ma duc ca iar ma intorc suparata, nervoasa, dezamagita sau chiar plansa... Le-am zis sa stea linistiti ca o sa vin neschimbata, cu doar 2 cm de par in minus. 

Salonul se cheama Charm Studio si, desi este un salon aflat in Piata Victoriei (vis-a-vis de Medicover Victoriei, mai exact), nu mi s-a parut a fi un salon de lux ci, mai degraba, un salon pentru tot omul, destul de gol - din trei scaune se lucra numai la unul si o doamna facea unei alteia o manichiura. Am aruncat o privire prin decor... salonul lucreaza cu TIGI - nu-s produsele mele preferate dar... whatever - mi-am zis... Voucherul suna pompos cu spalat, masaj capilar, tratament, schimbare de look, etc. N-am pretentii, stiu ca toata aceasta polologhie inseamna, de fapt, samponare si balsam limpezit imediat dupa aplicare. Oricum sunt multumita de ce folosesc acasa si parul meu nu prea are nevoie de tratamente  avansate. A trebuit sa mai astept vreo 10 minute sa o termine pe clienta la care lucra. Intre timp pun mana pe-o revista... ajung la o pagina cu o tipa careia i se schimbase look-ul si citesc cuvantul magic: layered. Zic: umm, ce-ar fi sa incerc sa-i explic si altfel, poate-poate o iesi ceva dragut... Imi vine randul, ma spala, aplica balsam si trec pe scaun... Ii spun eu ce si cum, pune intrebari, eu reformulez, iar pune intrebari... ii spun cum a procedat tipul care mi-a facut mirobolanta tunsoare la care visez sa ma intorc de vreo 5 ani si trece la treaba... 

La final cer un indreptat din perie - voucherul avea si coafat. Rezultatul: prima impresie: nu e scurt! asta e de bine! Ma uit, ma intorc... statea frumos. Abia cand am ajuns acasa si am facut pozele am realizat ca la spate e exact cum mi-am dorit - nici filat nici scari... poate imi ziceti voi cum se cheama stilul...

Dar gata cu vorbaria. Stiu ca poze vreti sa vedeti. scuzati moaca obosita si machiajul lamentabil - m-am grabit tare de dimineata. Si-s asa decupate pentru ca pantalonii de casa nu-s de aratat pe blog -  nu ma asteptam sa fie parul atat de lung incat sa se vada pantalonii :)
 
Mdap.. matza e pe post de bonus, era si ea fericita ca am venit acasa :)

Recomand Charm Studio. Nu e de fite. E de tuns. Si daca eu n-am plecat de-acolo nervoasa e ceva :) Am facut programare si pentru o coafura de ocazie si sunt optimista.

O seara frumoasa!

22 de comentarii:

  1. Vai cat de superb se vede!!! Imi place si tunsoarea si culoarea! Sa-ti fie de bine cum s-ar zice!
    Super poze, simpatica pisica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar ma duc si eu acolo. Ai putea spune cam ce preturi practica? Sigur aveau ceva pe undeva scris...

    RăspundețiȘtergere
  3. din cate am inteles e 25 de lei un tuns. special am ales voucher mai scump ca sa nu fiu tratata ca la pomana... adica a fost 39 de lei. daca stai sa calculezi 25 tuns si 15 spalat... doar coafatul a iesit moca. dar imi convine

    RăspundețiȘtergere
  4. Mah, frumos par ai si cine te-a tuns, stie ce inseamna un par lung si frumos. Chiar arata sanatos si frumos. Sa-ti fie de bine! Sa ne spui si cum sta treaba cu urmatoarea experienta, please!

    RăspundețiȘtergere
  5. superba tunosarea! ai un par foarte frumos si sanatos
    lucky you, ca ai nimerit pe mana cuiva care se pricepe, eu inca mai caut...

    RăspundețiȘtergere
  6. va multumesc frumos!

    da, de data asta am avut noroc... dar dupa cati ani? cam 5 :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Supeeeeerb!! Matza e dragalasa foc

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place la nebunie..sa iti fie de bine... si eu astept sa imi creasca parul la loc, dupa ce m-am chinuit 2 ani sa il am lung am fost nevoita sa il tund din cauza unei tampite cu aceeasi metoda de filat "din ciob" de care spui :(

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc! Pote ai si tu noroc unde am fost eu

    RăspundețiȘtergere
  10. doamne ce par frumos ai! ptiu sa nu-l deochi...
    al meu n-o sa arate nici in o mie de ani atat de sanatos si bogat :(

    RăspundețiȘtergere
  11. te-ai vopsit? Arata foarte bine parul si asa as vrea sa ma tund si eu. Sa pui poze si dupa ce te speli tu sa vedem cum arata si necoafat :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place foarte mult cum a iesit. Asa ceva as vrea si eu. Cred c-o sa incerc la salonul asta data viitoare cand ma tund.

    RăspundețiȘtergere
  13. va multumesc frumos!

    Ioana, pun in "preferatele lunii" ca am mai descoperit o chestiuta care ma ajuta sa-l am linistit si aranjat si lucios.

    eu sa ma vopsesc? no way!! :) am fire albe dar le ignor ca-s pe la spate. pe cele pe care le vad le smulg

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu cam tot asa incerc sa le explic ca as vrea sa arate, cam de fiecare data cand ma tund. Pana la urma cer doar varfuri pentru ca am mai fost filata in spate, cu mult mai sus fata de cum esti tu acum, iar la textura firului meu de par...arata ca si cand ar fi fost tocit.
    In fine, sa te duci cu poza asta pe tel de acum incolo, si sa le arati ce vrei, cel putin esti sigura ca nu mai trebuie sa le dai explicatii.
    Poate chiar ma duc si eu cu poza ta! :))
    Da, e super tuns si arata sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  15. Esti o frumoasa! Eu am parut cret,ondulat si rebel. Nu prea am gasit produse care sa=l linisteasca,sa fie hidratat,matasos,lucios. M-au ajutat cele de la Anian.
    Au un par superb!

    RăspundețiȘtergere
  16. foarte frumos te-a tuns si iti sta super bine! :X

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne ce par frumos ai!Si se cunoaste mana unui profesionist!Eu sunt din Botosani,dar ma ia groaza cand ma gandesc sa ma duc pe la saloanele de la noi sa ma tund...e jale mare,ducem lipsa de profesionisti adevarati!Eu am parul la fel de lung ca al tau dar ma tund singura momentan,asa cum pot eu...nu iese perfect dar decat sa raman aproape cheala la salon...e mai bine asa!Vreau acelasi model ca al tau,mor dupa tunsoarea asta dar din pacate mi-e frica sa ma dau pe mana cuiva care e plictisit pana si de viata lui/ei!Bafta in continuare,esti draguta foc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! si eu am cautat mult pana am gasit pe cineva care sa se priceapa. si mult timp m-am tuns singura

      Ștergere
  18. Doamne ce par frumos ai!Si se cunoaste mana unui profesionist!Eu sunt din Botosani,dar ma ia groaza cand ma gandesc sa ma duc pe la saloanele de la noi sa ma tund...e jale mare,ducem lipsa de profesionisti adevarati!Eu am parul la fel de lung ca al tau dar ma tund singura momentan,asa cum pot eu...nu iese perfect dar decat sa raman aproape cheala la salon...e mai bine asa!Vreau acelasi model ca al tau,mor dupa tunsoarea asta dar din pacate mi-e frica sa ma dau pe mana cuiva care e plictisit pana si de viata lui/ei!Bafta in continuare,esti draguta foc!

    RăspundețiȘtergere