Tratament pentru pielea capului Advance Techniques - Avon

Cred ca m-am plans la toata lumea de problemele mele cu scalpul: matreata, coji, mancarimi, par gras... Am incercat sampoane de la cele din hypermarket sau plafar pana la cele din farmacie sau, mai nou, organice. Toate au mers... primele 2, maxim 3 spalari. Apoi problemele au revenit. Am fost si la dermato. Ce a zis medicul: "daca [te ajuta Sfantu' si] gasesti ceva care sa-ti mearga, foloseste in continuare. Eu nu am ce sa-ti recomand. Este evident ca ai un scalp sensibil si asta nu se vindeca". Yep... minunat...
Rasfoiam intr-o zi catalogul AVON si mi-au picat ochii pe o sticluta abia vizibila pe o margine de pagina. Scria acolo "Tratament pentru scalp". Mai mult nu scria, ca de exemplu tipul de problema tratata. Dar pretul fiind unul foarte mic - nici nu mai stiu cat, pana-n 20 de lei, oricum - l-am pus pe lista. Am zis ca n-am nimic de pierdut.
Ce scrie pe eticheta: "Special creat sa combata matreata si sa absoarba grasimea in exces".
De cand il am - aproximativ o luna - l-am folosit la fiecare spalare - o zi da si doua nu, asa imi spal eu parul. Se agita bine si se aplica dupa spalare pe scalp, se maseaza usor si apoi se poate coafa normal parul. A functionat de la prima utilizare. N-au mai fost mancarimi, n-a mai fost matreata si nici sebum de la scarpinat caci, cum spuneam, n-au mai fost mancarimi. Acum o saptamana am achizitionat un ulei pentru scalp de la Health&Beauty Expo. L-am folosit si, ca sa vad daca este sau nu eficient, n-am mai aplicat acest tratament dupa spalare. Si... nasol... mi-au "inflorit" firele de par... adica pe par stateau mandre agatate... fire de matreata. A treia zi de la spalare parea ca mi-am turnat ulei in cap.

Ingredientele... well... n-arata ataaat de bine. Si alcool... si mentol... Dar aici vorbim de scalp, nu de ten si, atata timp cat functioneaza si-mi rezolva o problema, nu prea ma intereseaza care sunt ingredientele. Am pozat lista de ingrediente in caz ca sunt persoane interesate.
Mirosul este unul placut, este mirosul tipic al produselor de par Advance Techniques. Pe mine nu ma deranjeaza, ramane putin in par dar este discret.

Recomand? Cu siguranta!
Voi cumpara din nou acest produs? Sigur ca da! M-am resemnat in legatura cu sampoanele. Trebuie sa tratez scalpul, nu sa chinui firul (Nizoral functioneaza insa nu este un sampon ci un tratament mult prea scump pe care nu vreau sa-l folosesc regulat si care usuca ingrozitor firele acolo unde intra in contact cu parul).

Weekend placut in continuare!

XOXO

9 comentarii:

  1. Hm, foarte interesant. Daca il vad prin brosura, il iau si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu l-am mai vazut in ultimele 2 brosuri, sau nu m-am uitat eu bine, ca am mai auzit de la cineva ca a dat rezultate

    RăspundețiȘtergere
  3. da, e mai ascuns undeva pe marginea paginii, poza mica

    RăspundețiȘtergere
  4. Este excelent. Eu nu am matreata, dar uneori de la foehn ma mananca pielea. Cu tratamentul asta n-am nicio treaba. Adio mancarimi in cateva clipe!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu il folosesc si este super l-am cumparat la 18 lei. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. lam gasit in brosura 1/2012 ii zice tratament pentru oxigenarea scalpului si e la reducere, 15,99 lei
    got to have it :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca vei mai avea probleme si tratamentul nu va mai functiona, pot sa-ti recomand samponul Selsun Blue, care mie mi-a rezolvat dermatita seboreica, mancarimile si matreata. Inca il mai folosesc, nu stiu cum va reactiona parul cand il voi termina, dar sunt dispusa sa-l reachizitionez daca reincepe "distractia" pentru ca mi-a priit de minune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Legat de pret, in momentul achiztionarii am comandat mai multe si am beneficiat de o reducere consistenta. Am sa modific pretul in postare pentru a nu mai induce in eroare cititoarele.

    Sadie, am sa tin minte. Am folosit Selsun mai demult de la cineva insa numai o singura data si nu mi-am putut face o parere.

    ce ma bucur ca mai sunt si alte persoane la care merge acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca o sa ajungi la Selsun, sper sa-ti placa. Sincer, la mine a avut efect de la prima utilizare, mancarimile s-au redus si la fel si depunerile de oe scalp.

    RăspundețiȘtergere