Leapsa: despre blog

Am primit acest tag de la Adina (Little D) si Anncuta carora le multumesc ca s-au gandit la mine si le cer scuze pentru intarziere. In ultima saptamana am fost varza. Am doua NOTD in aparat si ambele culori sunt dementiale dar nu am avut timp sa le cropuiesc.

1. Cand ai inceput sa scrii online?
In septembrie 2009, cu ganduri mari si cu sprijinul catorva persoane dragi. Cel mai mult m-a sustinut, ca de obicei, Jules. Nu erau foarte multe bloguri atunci si eu eram (inca mai sunt) timida, de aceea au trecut cateva luni bune la mijlocul lui 2010 cand n-am fost deloc activa.

2. Ce te motiveaza sa scrii pe blog?
Imi place sa imi impartasesc pasiunile (sau, mai bine zis, maniile). Sunt cosmetics addict de peste 15 ani si sunt foarte fericita cand oamenii citesc ce scriu. Cand vad statisticile ma bucur din suflet ca nu vorbesc singura.

3. Cum rectionezi la comentarii negative?
Desi sunt persoane care m-au jignit si judecat pe alte "canale" pe net, pe blog nu am avut parte de comentarii negative. De-asta nici nu tin moderarea. Nu am avut nici spam, nici alt gen de atacuri. Sper sa nu am nici de-acum inainte. Adica sa nu amestecam borcanele.

4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?
Ideea era sa vorbesc despre ce-mi place si apoi voiam sa promovez niste produse care intr-un final n-au mai ajuns pe piata romaneasca.

5. Ce fel de linkuri tii in blogroll?
Machiaj, fashion, bloguri de manichiura si inca unele diferite dar deosebite. Trebuie sa le reordonez si sa le pun pe toate fetele care ma au si ele. Intre timp nu prea m-a mai interesat ce am in blogroll pentru ca s-au facut atat de multe incat le citesc din "Tabloul de bord" din administrarea blogului. Chiar imi place sa intru zilnic si sa vad cine ce-a mai scris.

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?
Nu cred ca m-a schimbat doar ca a capatat un loc important in viata mea online.


7. Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?
Sa gasesc odata template-ul pe trei coloane pe care mi-l doresc de o gramada de vreme!! Sa creasca si sa fie citit de cat mai multe persoane. Sa am mereu noutati pe care sa le prezint cititoarelor mele; sa descopar produse bune si accesibile ca pret pe care sa le pot recomanda mai departe. N-am sa uit cand abia ma angajasem si salariul era tiny-mini si ma interesam pe 1000 de site-uri pentru a cumpara o crema sub 10 lei. Stiu ca sunt multe fete in situatia asta si mi-as dori din suflet sa le pot ajuta cu idei bune si... ieftine.


8. Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog?
Imi doresc sa le/ii am in continuare alaturi de mine si sa ma traga de urechi daca nu le place ceva.

Tag-ul il dau mai departe catre:
Silvia
Alexandra
Elena - blog nou si FOARTE FAIN - sper sa va placa si voua!
Lavi
Ella
Honeÿ Bunny
Deena

(si ar mai fi multe fete, le-am luat in ordine alfabetica si am verificat daca au scris deja si am taguit pana am obosit :)))

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai facut tag-ul!
    Sa stii ca blog-ul este foarte util si fun :) si iti urez succes in gasirea template-ului pe care ti-l doresti!

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Saru-mana, nu uit sa prestez:D:DPromit!!

    RăspundețiȘtergere