Elmiplant - Demachiant nutritiv pentru ochi

Prima postare in care nu scriu tocmai de bine.

Pentru mine demachiantul acesta este o porcarie!
Ma ustura ochii de la el!
Nu curata bine! Daca ai un machiaj mai complex demachiantul acesta inseamna chin!

Sunt tare suparata ca l-am luat... a fost 10 lei - nu mult dar sunt bani aruncati... Am folosit din editia veche pe cel sub forma de crema care a fost super, nu ma asteptam sa ratez cu noul produs in ambalaj foarte atragator...

L-am luat dupa ce am citit cateva recomandari dar pentru mine este o dezamagire...

15 comentarii:

  1. Mulţumim pentru review. Bine că ne-ai spus să ne ferim de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate si eu l-am luat tocmai ieri, cand
    inca nu citisem postarea ta...da din pacate e un bluf .... pe mine nu ma ustura ochii dar nu demachiaza...chiar nu dizolva rimelul si creionul...si nu sunt waterproof. Pacat de ambalaje si de noul site foarte dragut.

    Ceparere aveti despre demachiantele de la Bourjois pentru ochi? cele lichide? le-as incerca dar parca nu as da din nou banuti fara un review :)
    o duminica placuta
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Burjois am avut inainte sa il cumpar pe asta si am fost multumita de el, curata bine si nu ma usturau ochii. L-am consumat pana la ultima picatura. L-am cumparat intr-un pachetel cadou alaturi de un demachiant pt fata la 20 de lei. Destul de ok, zic eu.

    Totusi, n-as recomanda pachetul cu demachiant de fata, eu l-am cam abandonat pt gelurile de spalat, am senzatia ca gelurile de spalat intra mai putin in piele si cum eu incerc sa ma tin de cosmetica s-o mai rezolv cu tenul meu, evit cat pot cremele cu parabeni...

    Inca se gasesc pachetele burjois, poate am sa-l iau si eu pe cel cu gel de spalat.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-ai avut pe cel duo- express care e prentru water proof sau pe cel pentru ochi sensibili?

    Si eu prefer gelurile de spalat pe fata, mai ales ca am ten mixt si pentru ca mi se par fresh si ca tenul a mai curat asa.

    Si eu ma gandeam la pachet e mai rentabil- iar gelul albastru e laudat si pe alte site-uri - la cineva a redus si punctele negre, spre deosebire de cel roz care e prea cremos.

    RăspundețiȘtergere
  5. am avut unul albastru pentru ochi sensibili. nu mai am ambalajul, din pacate

    tocmai am cumparat un l'oreal cu ulei, pt waterproof si machiaj rezistent... nu e tocmai ce-mi doream dar a fost singurul acceptabil in mega image.. sa vedem ce-i de capul lui. deocamdata a curatat foarte bine resturile de aseara - rezultat al marelui esec elmiplant

    RăspundețiȘtergere
  6. nici la mine nu are nici un efect acest demachiant, nu curata de nici un fel ! Intinde machiajul pe ochi, din pacate. E primul produs care ma dezamageste de la ei !

    RăspundețiȘtergere
  7. imi pare rau ca n-i apucat sa citesti despre dezamagirea mea inainte sa-l cumperi... n-am scris numai aici

    RăspundețiȘtergere
  8. Gerovital cu Elmiplant nu sunt acelasi lucru,nu? Scuze daca sun ca o nebuna,dar la ce rebranduiri tot fac romanii, ma deruteaza. Anyway, eu aveam demachiant Gerovital, tot asa apa, doar pentru ochi, si imi placea. Am mai avut Garnier si Nivea, pentru ochi,dar nu-mi amintesc nimic special de ele, deci erau bune cred. Acum folosesc gelul de curatat fata si pentru zona ochilor, fiindca e comod, si daca functioneaza, de ce nu?
    Ca o concluzie, ce ai recomanda?

    RăspundețiȘtergere
  9. eu zic ca nu-s acelasi lucru. gerovital nu am avut. elmiplant mi-a placut, am avut de 2 ori sau chiar de 3, am avut si bioten de la elmiplant si tot bun.

    eu n-as da cu gel de curatat pe ochi, si asa gelurile astea cam usuca, ori pielea ochilor e si mai sensibila. nu stiu ce sa zic...

    pe 6 decembrie scriam de l'oreal bifazic. m-a tinut cam pana pe 20 ianuarie - destul de mult, zic eu. si mi-a placut la nebunie. deja l-am inceput pe urmatorul si nu cred ca il mai schimb ca si demachiant de ochi

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar vroiam sa mi-l cumpar, bine ca am aflat ca nu e bun...mersic !

    RăspundețiȘtergere
  11. Pot spune ca e chiar ok pentru un produs romanesc. Poate ca depinde si de problemele tenului. Oricum, la pretul asta nu cred ca a pierdut nimeni o avere.

    RăspundețiȘtergere
  12. problemele tenului? aici vorbim de un demachiant de ochi. si nici macar nu folosesc rimel waterproof... nici macar sa inmoi un betisor sa corectezi machiajul nu-i bun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pana la urma fiecare e liber sa isi expuna punctul de vedere. Eu il consider un demachiant bun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pt mine isi face treaba si chiar foarte bine insa da niste usturimi...ouch!! Il voi termina dar nu il voi reachizitiona.

    RăspundețiȘtergere
  15. il mai tin sie u pt mici corecturi cu betisorul... dar cateodata nu-si face treaba nici acolo.. :(

    RăspundețiȘtergere