Wjcon - mini-colecția mea

Anul trecut (ce mult pare de-atunci, deși a trecut doar o lună), în cadrul întâlnirii anuale a bloggerițelor din Romania am avut plăcerea să fiu invitată în noul magazin Wjcon din Centrul Vechi (Strada Șelari, nr. 7) pentru a-mi alege câteva bunătăți. Iubitoare înrăită de farduri și oje, așa cum mă știți, am purces la cumpărături chiar a doua zi. 

Mi-a fost foarte greu să aleg doar câteva produse. Până la urmă am mers tot pe culorile mele favorite - variații de mov și un bej de toată ziua. În imaginea de mai sus puteți vedea întreaga „gașcă”:
- Lasting Color Stick Eyeshadow în nuanța Tiger Eye 04
- Baked Eye Shadow Wet & Dry numărul 108
- Long Lasting Eye Liner în nuanța Deep Purple 07
- Oja Wjcon Chicago Symphony în ediție limitată, în nuanța 08.

Primul produs care a intrat în rutina mea de machiaj a fost creionul - Long Lasting Eye Liner în nuanța Deep Purple 07. Este un mov închis mat, perfect pentru conturarea zilnică a ochilor. Este cremos, se aplică ușor și rezistă toată ziua fără să se întindă. Poate fi o bază bună și pentru un smokey eye colorat, cu condiția să fie întins foarte repede. 
Fardul stick - Lasting Color Stick Eyeshadow în nuanța Tiger Eye 04 - este un bej sidefat însă nu atât de sidefat precum în swatch (swatch cu blitz destul de puternic). Nu aveam în plan să cumpăr fard stick însă m-a cucerit nuanța - bej perfect pentru machiajul de zi cu zi - și, mai ales, rezistența. N-am putut șterge swatch-ul cu una cu două și am zis că trebuie să-l am. Folosit cu bază de machiaj și un fard pudră se aplică foarte ușor, se omogenizează bine cu degetul și se fixează perfect. Nu se clintește toată ziua. Chiar aș vrea să încerc și alte nuanțe. În imaginea de mai jos am aplicat un maro puțin mai închis în colțul extern al ochilor. Fardul stick funcționează bine și ca bază. Nu am aplicat rimel, fiind doar un swatch pentru poze. Presimt că voi purta foarte des acest machiaj în anul ce vine.
Fardul mono - Baked Eye Shadow Wet & Dry numărul 108 - evident... mov! L-am folosit și singurel și în diverse combinații cu bej sau auriu. Îmi place pigmentația, ușurința aplicării și, evident, culoarea. (Ca doar eu am ales-o, nu?) 

L-am folosit uscat însă poate fi folosit și umed. Mai jos puteți vedea cum se comportă umed (combinat cu un spray de față cu vitamina C) - acoperă bine de tot și se usucă repede însă nu se comportă ca o vopsea, în sensul că se poate șterge daca însiști și nu ai aplicat o bază bună. Acestea fiind zise, îl prefer uscat, peste o bază bună.
Ultima dar nu cea din urmă, oja Wjcon Chicago Symphony în ediție limitată, în nuanța 08 este, evident, tot o variație de mov (spre ciclam), satinată și lucioasă care se aplică perfect opac din două straturi, ba chiar dintr-unul dacă insiști puțin. Despre rezistență încă nu vă pot povesti foarte multe dar voi reveni cu un update.  
Prețurile au fost cam așa (spun „cam așa” pentru că în magazin sunt mereu tot felul de reduceri interesante și e posibil să nu găsiți aceleași prețuri):
- Lasting Color Stick Eyeshadow - 35 de lei
- Baked Eye Shadow Wet & Dry - 30 de lei
- Long Lasting Eye Liner - 20 lei
- Oja Wjcon Chicago Symphony - 20 lei.

8 comentarii:

  1. imi plac mult ojele, blush , rujurile.la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea si eu un blush crema si un ruj creion. N-am reusit sa ma decid la nuante..

      la multi ani!

      Ștergere
  2. arata foarte bine produsele lor, sper sa le incerc si eu vreodata :)

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu si folosesc aceasta oja. Preturile date de tine sunt bune pt cumpararea lor.

    RăspundețiȘtergere