December Beauty Bloggers Meeting #3

Azi închei cea mai grea săptămână din acest an. Nu credeam că sunt capabilă de atâta efort dar se pare că am supraviețuit. Sunt aproape la liman cu toate treburile și toate proiectele doar că pe blog s-a cam pus praful. Am o grămadă de articole pending, vreo două concursuri gata de lansare dar abia azi am reușit să mă mobilizez. Ieri am umblat după cadouri și sunt tare fericită că, după cinci ore de căutări, am găsit fix ce voiam eu pentru cine voiam eu. 

Dar să revin la subiectul de astăzi. Sâmbăta trecută, aproape toată ziua, am fost la Cafe Tabiet, la întâlnirea anuală a bloggerițelor de beauty. Trebuie să recunosc că, deși m-am îmbrăcat într-o rochiță fluffy cam grosuță și mi-a fost cald, m-am bucurat că Ioana, Larisa și Cristina au ales această variantă de locație. Sala nu a fost una foarte mare însă a fost suficient de încăpătoare și intimă pentru toate iubitoarele de frumusețe de pe lista de invitate. Și dacă tot am început cu locația am să vă spun că și mâncarea a fost excelentă, servirea foarte bună și cafeaua, din partea casei, pe suflețelul meu.

Sala ne aștepta frumos decorată cu Sephora all over, cum nu se putea mai drăguț. Cine are nevoie de globulețe sau beteală când vede celebrul design alb-negru al punguțelor Sephora?
Distracția a început cu prezentările iar eu, cea mai curajoasă din coadă a trebuit să fiu printre primele, mai exact a doua. Recunosc că mă crispez când am mai mult de zece perechi de ochi care mă privesc și nu prea știam ce să spun. Oricum, pot confirma că am început să lucrez la cele promise, și anume că blogul intră în reproiectare. Deja am cumpărat tema!
A urmat prima surpriză a zilei - lansarea noului mascara Rimmmel London Scandaleyes Extreme, adus în exclusivitate pentru întâlnirea noastră. Mirela Vescan a fost, ca și anul trecut, alături de noi, de această dată cu câteva sfaturi legate de alegerea corectă a produselor pentru gene și cu o demonstrație de aplicare a noului rimel. Am tot văzut-o pe Mirela Vescan la diverse prezentări sau demonstrații și pot să vă spun că nu ai cum să nu o îndrăgești, nu te poți plictisi de stilul ei cald, prietenos. 
Ana Șipciu (Google) și Laura Mușuroaea ne-au răspuns la toate întrebările, ne-au stimulat să vrem mai mult de la noi și de la blogul nostru și cred că, după întâlnirea cu ele, multe dintre noi se gândesc să se îndrepte spre partea de video a blogging-ului de frumusețe. Eu una chiar am făcut primul test de filmare.
 Cea de-a doua lansare în exclusivitate în cadrul DBBM3 a venit de la brandul La Roche-Posay - crema de mâini Cicaplast Mains care se adresează pielii deteriorate a mâinilor. Ca o primă impresie vă pot spune că se absoarbe foarte repede în piele și nu lasă film gras iar eu o voi ține aproape acum, de sărbători, odată cu sosirea marii revoluții a detergenților (curățenie generală).

Următorul punct pe ordinea de zi a făcut să nu se audă nici musca. Corina Coman de la FCB ne-a povestit frumos desre relația blogger-PR-brand. Am avut doar de învățat. În plus, ne-a adus brioșe!
La final Tase (Marian Tănase) a realizat un machiaj cu produse Numeric Proof demonstrându-și măiestria bine-cunoscută dar și simțul umorului. Evident că ne-a „strecurat” pe wishlist-uri câteva produse Numeric Proof și nu numai. 
Pe final aș dori să mulțumesc atât organizatoarelor pentru tot efortul depus și pentru invitație dar si brand-urilor care au fost alături de noi: Topline (cu brandurile Moroccanoil, Alessandro, CND, Babor, Academie, Guinot şi Joico), Beauty One (cu brandurile CHI şi label.m), Numeric ProofMelkiorYves Rocher, BUStr8, Elmiplant,GlissLa Roche PosayVichyGarnierCoty (cu brandurile Rimmel London şi Sally Hansen), BourjoisCollistarWyconSephoraBiodermaNiveaBenefit CosmeticsHair Wellness …and MoreElizabeth BagsFit & GoBio Sculpture

Și o poză cu toate bunătățile care intră în teste!

Și cu un pokemon pufos, aka eu (singura poza mai de-aproape). 
Mulțumiri multe, multe pentru poze, Iulian Sima și Jully!

3 comentarii:

  1. Pokemon pufos :))) Esti criminala, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragute ati fost toate!!!!! Mi-e dor de voi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de dragute sunteti, ma bucur pentru ziua pe care a-ti avut-o! Asteptam cat mai multe articole de la voi!

    RăspundețiȘtergere