The Body Shop - Nouăți delicioase

Vreau să vă avertizez de la început că urmează un articol lung. Cauza: sunt incapabilă să selectez poze, mai precis sunt incapabilă să elimin poze când acestea sunt atât de frumoase. Astăzi vorbim despre noutățile frumoase, parfumate și delicioase de la The Body Shop.  

Sunt deja câțiva ani de când asociez The Body Shop cu ideea de cadou de Crăciun. Nu o dată am dăruit aceste produse și m-am bucurat de fericirea celor ce le-au primit. Mă și văd dansând și cântând „Jingle bells” la ușa lui Jules, cu căciulă de Moș Crăciun cu luminițe în cap și cu setul cadou cu Moringa în brațe. Era să cadă din picioare de râs. Apoi a început să țopăie. Se întâmpla acum... 6 ani!? Cine mai ține socoteala...
Am să încep cu cea care mi s-a părut cea mai interesantă - Schoolbooks of Wishes. The Body Shop se aliază cu War Child, organizație de caritate ce sprijină copiii afectați de război, îndeplinindu-le dorința de a merge la școală. Cu ajutorul nostru, al celor ce îndrăgim produsele The Body Shop, compania va oferi mai mult de 6 milioane de cursuri în zone afectate de război. Pentru fiecare cadou cumpărat, cât de mic sau mare, The Body Shop va face o donație pentru finanțarea unui curs pentru un copil.
Poți număra zilele rămase până la Crăciun cu un The Best Of The Body Shop® Advent Calendar (preț 496 lei). Acest cadou conține nenumărate surprize, de la produse de îngrijire pentru corp și față, la parfumuri, plus cele mai recente lansări: Glazed Apple, Wild Argan Oil și Colour Crush Nail Colours.
The Winter Wonderful Music Box (preț: 296 lei) este o cutie magică, muzicală, plină ochi cu bunătăți pentru corp.
Strawberry Festive Picks (preț 128 lei) conține gel de duș, body butter, săpun și exfoliant pentru corp – cadoul perfect de sărbători!
Pentru femeile dragi din viața ta poți personaliza un The Big Wish Box adăugand în frumoasa cutie produsele care crezi că le-ar face fericite.
O aromă clasică pentru cu care poți surprinde fanele The Body Shop - setul cadou White Musk® Eau de Toilette 60ml Gift Set (preț: 224 lei ).
Nu te poți decide la o singură aromă? Alege Gliding Lotions Sleigh (preț: 88 LEI), rasftul suprem pentru pielea ta. Combină aromele delicioase cu un burețel de baie haios - Polar Bear Sponge (preț: 35 lei)!
Handy Manicure Sets (preț: 96 lei) conține o cremă pentru mâini (la alegere dintre Hemp, Almond, Absinthe sau Wild Rose) care protejează și hidratează mâinile plus unghieră, pilă și pilă pentru luciul unghiei.
The Body Shop s-a gândit și la bărbații din viața noastră - Modern Gent’s Shaving Kit (preț: 196 lei) conține produse de bărbierit concepute exclusiv să protejeze tenul bărbaților.

Rasfata-te cu noua gama de sezon pentru ingrijirea corpului Glazed Apple - Glazed Apple Tin of Delights (preț: 220 lei), Glazed Apple Eau De Toilette (preț: 63 lei), Glazed Apple Body Polish (preț: 49 lei), Glazed Apple Body Butter (preț: 65 lei), Glazed Apple Sparkler (preț: 99 lei) (atomizor cu aromă dulce de măr și particule sidefate, perfect pentru petrecerile de sezon), Glazed Apple Tin Of Treasures (preț: 132 lei) (set cadou ce conține un unt de corp travel-size, loțiune pentru corp, gel de duș, exfoliant pentru corp și burete de baie, într-o rafinata cutie in formă de măr, Glazed Apple Shimmer Lotion (preț: 54 lei) (loțiune cu textură ușoară, delicioasă, cu particule sidefate).
Arunca un ochi si la celelalte senzații de sezon, Vanilla Brûlée și Frosted Cranberry: cele mai dulci delicii pe care pielea ta și le poate dori!

Nu puteau lipsi fardurile, produse care mi-au atras atenția de cum am intrat în magazin, două truse de farduri în culori care se potrivesc oricărei femei: (1) Dolly Pastels și (2) Frosted Pastels (preț: 115 lei), în ambalaje de colecție.
Ultimele dar nici pe departe cele din urmă sunt micile minunății în ambalaje irezistibile: Lip and Cheek Doll (preț: 69 lei), Lip & Cheek Stain într-o nuanță de roșu, în ediție limitată, Glitter Eyeliner (preț: 44 lei), Sparkling Black Mascara (preț: 55 lei) și noile lacuri de unghii Frosted Pastels: Berry Gorgeous, Mint Cream și Dolly Pastels: Chocolate Cutie, Rosy Cheeks (preț: 29 lei).

Nu pot încheia fără să vă comunic și ofertele speciale din magazinele The Body Shop:
-1 leu pentru al treilea produs cumpărat din cele 3 game de sezon: Glazed Apple, Frosted Cranberry și Vanilla Brulee
-un fard de pleoape sau un ruj din colecția Colour Crush CADOU la cumpărarea unui Sparkler sau a unei palete din noua colecție de make-up Winter Trend
-un unt de corp 50ml din cele 3 game de sezon Glazed Apple, Frosted Cranberry și Vanilla Brulee CADOU la cumpărături mai mari de 100 lei.


Iar din 30 noiembrie 2014 ofertele devin și mai tentante:
- 25% reducere la cadouri
- 50% reducere la al doilea produs cumpărat din gamele Winter Trend
- un voucher 50 lei CADOU la cumpărături de peste 190 lei, valabil pentru cumpărăturile din ianuarie 2015.
Acum să-mi spuneți voi cu ce v-am tentat cel mai tare!

5 comentarii:

  1. cu ce nu ne-ai tentat................ preferatele mele sunt unturile de corp

    RăspundețiȘtergere
  2. Uffff, inca un articol care ma face sa vreau si mai mult un cadou de la The Body Shop. S-ar putea ca de acest Craciun sa nu rezist si sa imi fac singura un cadou. Totul arata foarte tentant. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca vreau totul din gama Glazed Apple...par delicioase

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tentante produsele. O să analizez oferta :)

    RăspundețiȘtergere