Produse preferate din ultima perioada

Astăzi m-am gândit să vă povestesc despre produsele preferate din ultima perioadă. De ce din ultima perioadă și nu din noiembrie? Produsele pe care le îndrăgesc se schimbă rar, nu adaug lunar noutăți în rutina mea sau nu bag mereu de seamă ce a fost mai plăcut sau mai puțin plăcut de către mine. În ultima perioadă, însă, mi-am format o oarecare rutină, am pus accentul pe câteva produse, le-am lăsat pe masa de machiaj și nu le-am mai schimbat zile întregi. Aș putea spune că lista de mai jos prezintă cele mai folosite produse, mai mult decât produsele preferate. Dar mi-au fost dragi și iată-le adunate și pozate.
Încep cu ojele care, în ultima lună, cel puțin, m-au surprins de-a dreptul. Am ajuns sa port o ojă timp de 5 zile și tare bucuroasă am fost pentru asta, mai ales că timpul meu a fost extrem de limitat. Am folosit: Melkior Red Kiss (swatch în curând), un roșu cu tentă movulie (nu credeam ca mai pot avea oje roșii care să se remarce în vreun fel dar Melkior e deosebită), Beyou Holographic 994 Mauve Illusion (swatch-uri aici), L'Oreal Color Riche Spiky Effect 982 Totally Riche (swatch-uri aici), și minunăția L'Oreal Color Riche Collection Exclusive by Frieda (prezentată aici). 
De la Make-Up Fest m-am întors acasă cu un concealer Melkior, nuanța Apricot. Îmi place și pe cearcăne și pe zonele cu pete. E ușor uleios însă nu se întinde și rezistă foarte bine. Fardul Wet 'n' Wild, nuanța Nutty este o copie după MAC Satin Taupe. Vi l-am mai arătat aici.
Mai departe avem demachiantul bifazic Marionnaud. N-a fost prea ieftin (cu cca. 10 lei în plus față de altele de același fel) dar se menține amestecat ceva mai mult și este foarte delicat. Nu știu dacă mă voi întoarce la el după terminare (l-am cumpărat pentru că trebuia să cumpăr ceva pentru a participa la o promoție). 

Spumantul de baie Glazed Apple de la The Body Shop este minunat. O cantitate mica produce foarte multa spumă și mirosul este delicios.

Crema pentru față și crema pentru ochi Caudalie Poliphenol C15... acestea două fac parte prin excelență din categoria celor mai folosite. Recunosc că m-am cam plictisit de ele însă sunt delicate, întră rapid în piele, nu ingrașă tenul pe parcursul zilei și sunt perfecte ca bază de machiaj... fac cam tot ce poți să ceri de la cremele din categoria lor. Vreau neapărat să le termin, ar fi o risipă maximă să le abandonez. 

Săpunul de mâini Fa Sensual&Oil a mai fost pe blog, este al doilea tub și încă n-am dat de el prin magazine. Este parfumat, delicat, hidratant. Îmi place mult de tot. 
All-in-one Tinted Concealer Insta Blur este un produs lansat de The Body Shop în toamnă. Am încercat să-i surprind efectul în poze dar încă nu mi-a ieșit ce voiam eu. Chiar... blurează! Pentru mine e suficient si singurel însă dacă vreți o acoperire mai mare este numai bun ca bază pentru un alt produs. 

Fondul de ten Clarins Everlasting iarăși face parte dintre produsele cele mai folosite. Am apucat să-i fac și review între timp (produsele din această postare au fost făcute weekend-ul trecut). 

În ultima vreme am purtat lentile de contact mai des și, pe la finalul zilei, simțeam firisoare de praf în ochi cu rimelul folosit (Essence) așa că am trecut la Scandaleyes Lycra Flex Mascara de la Rimmel și problema s-a rezolvat. Review aici.
C-THRU Pure Illusion este un parfum discret, nu prea intens însă tocmai de aceea îmi place. Pot să-l folosesc liniștită dimineața fără să simt că miros de la o poștă în metrou. Peste zi nu-l simt dar pe haine persistă. 

Wella SP Luxe Oil rămâne în categoria favoritelor. L-am lăudat din suflet aici și îmi mențin părerea. Când am făcut pozele nu i-am găsit capacul. După ce am strâns fundalul și am pus produsele la loc l-am găsit. 
Creioanele mi-au fost prietene bune-bune în ultima perioadă. Milani sunt cremoase, intense, rezistente și nu trebuie ascuțite. Kiko este deosebit - copper (cărămiziu) maroniu... perfect (swatch aici)!
Anew Clinical Hydra Recovery Overnight Mask este o prietenă dragă. Review aici

Acestea au fost produsele care mi-au rămas alături în ultimele săptămâni.

Voi ați descoperit în ultima perioadă produse care merită laude?

6 comentarii:

  1. Uleiul acela de la Wella mi-a ajuns la suflet, vanez orice produs pentru par, asta e viciul meu :))
    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie să încerc şi eu ceva de la Melkior, prea sunt lăudate produsele lor!
    Am avut luna trecută destul de multe produse (re)descoperite care mi-au plăcut - Matte Me de la Sleek, un ruj Essence, concealer Nyx HD, ojele Crush on you de la Miss Sporty şi ar mai fi destule, trebuie să pregătesc şi eu postarea cu favoritele. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca-s ultima care a aflat de Crush on you :))) Azi am luat si eu, intr-un final. Si una Fantasy Holo, tot Miss Sporty

      Ștergere
  3. Oja aia Be-Yu arata ca praful de zane. I need! Si sunt foarte invidioasa pe fardul tau Nutty. Mi-l doresc de ceva vreme dar nu am mai avut de unde sa il iau. Si sa stii ca am cautat si eu sapunul ala Fa dupa ce l-am vazut la tine, dar nu am dat de el pe nicaieri. Too bad!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoasa este oja aia, super! A 2-a imi place tare mult!

    RăspundețiȘtergere