Eu în ce mă îmbrac la petrecerea de Crăciun?

După cum puteți observa, mă macină probleme existențiale. Azi s-a anunțat data petrecerii de Crăciun și mie mi-a fugit, din nou, gândul la rochii. Normal, tot la rochii! Am un fix, stiu. Deși e aproape iarnă în toată regula eu visez tot la volănașe și bretele.

Ca să uit ca e frig și mâine-poimâine ninge încep cu florile. Mă gândesc fie la o rochie neagră care să poată fi purtată și peste zi (probabil la petrecere voi pleca direct de la birou), fie la una mai veselă care pare de seară. 
Sau aș putea fi (mult prea) îndrăzneață, să-mi pun talia în evidență... Iar culorile sunt perfecte pentru o petrecere de iarnă - roșu și verde! Cred că pe cea roșie aș lăsa-o pentru o petrecere în club, în vacanță.
Totuși, parcă văd că voi rămâne în zona mea de confort cu o rochie cu care să nu-mi fie teamă că îmi va scoate în evidență micile (ma amăgesc) imperfecțiuni și mă va subția. Poate fi mai lărguță sau mulată.
Iarna asta vreau și un paltonaș nou, dacă se poate mai ieșit din comun. Pe primul l-aș vrea pentru genul acela de pulovere cu mâneci foarte largi pe care nu le pot purta cu o mânecă normală iar pe al doilea... l-aș purta oricum că tare-mi mai place.

Deci? Voi ce ați alege?

6 comentarii:

  1. Frumoase toate! Aleg rochita neagra mulata si paltonasul gri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu te-as vedea in rochia neagra mulata, vai cat e de frumoasa!
    Si paltonul crem e de vis. Despre rochia verde nu stiu ce sa spun, imi place croiala mult, dar parca e un verde cam banal.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as alege rochia neagra larguta, dar pentru tine cred ca ar merge cea verde, eventual pe alta culoare :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Rochia inflorata si cea verde imi plac cel mai mult, una pe lungimea celei inflorate imi este cel mai confortabil.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de rochite frumoasa, nici nu stiu pe care as alege-o :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Rochia neagra mai larguta...am de ascuns mari imperfectiuni :))))

    RăspundețiȘtergere