Swatches L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds

După cum, cel mai probabil, ați aflat deja, L'Oreal a lansat recent Collection Exclusive Pure Reds - 7 nuanțe de roșu mat menite să ofere fiecărei femei culoarea care să ii scoată în evidență frumusețea.

Cu referire la această minunată colecție Lynsey Alexander, make-up artist L'Oreal spunea: „Rujul roșu potrivit trebuie să îți confere forță, încredere, să te facă sexi, fiind, în cele din urmă ceva ce tu alegi să porți și nu ceva ce te poartă pe tine. Există, cu siguranță, un ruj roșu perfect pentru oricine iar dacă aplici o nuanță și ești tot timpul conștientă că o ai pe buze atunci nu este nuanța potrivită pentru tine”


Rujurile sunt mate, în nuanțe puternice, cu o rezistență extraordinară (am încercat să șterg swatch-urile cu șervețel uscat și apoi cu unul umed dar până n-am intrat la duș să insist cu gel de duș nu am scăpat de ele). Pentru un aspect deosebit aplicați culoarea prin tapotare cu degetele dinspre centru spre colțurile buzelor.

Fiecare nuanțăde roșu este inspirată de câte o ambasadoare L’Oréal Paris: Blake Lively, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Julianne Moore, Jennifer Lopez, Freida Pinto, Natasha Poly.

Și acum swatch-urile.
Blake Lively
Doutzen Kroes
Eva Longoria
Julianne Moore
Jennifer Lopez
Freida Pinto
Mai jos aveți o imagine cu toate cele șapte nuanțe de roșu L'Oreal Collection Exclusive Pure Reds.
Și, cum era frumos, fiecărei nuanțe de roșu mat și intens i se potrivește o ojă Color Riche, oje lăudate în întreaga blogosferă pentru intensitate și rezistență, laude cu care sunt total de acord.
Eu am ales perechea Freida Pinto, după cum ați văzut ieri pe Facebook și pe Instagram. Abia aștept să vă arăt produsele pe blog.

Prețul unui ruj este de aproximativ 54 de lei iar prețul unei oje este de aproximativ 16 lei. Prețurile au fost „culese” de mine din Kendra dar ele pot varia în funcție de magazin. 
Vouă ce nuanțe vi s-ar potrivi?

4 comentarii:

  1. Primul mi se pare fabulos, abia astept sa le observ textura in magazine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Blake Lively, Jenifer Lopez si Eva Longoria sunt superbe <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Greu de ales,sunt superbe toate....pe toate le vreau...7,una in fiecare zi :)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. toate sunt superbe imi este foarte greu sa ii aleg eu cu sinceritate pe toate le prefer

    RăspundețiȘtergere