Machiaj cu curaj

Dimineata agitata. Unui puiut i se pregatea crestinarea. Trezeste-te si aranjeaza-te repede ca e zi cu treaba. Mamica frumoasa. Fara emotii ca e cam a cincea oara cand o machiezi. Deja stii unde si cum trebuie sa te perfectionezi. Nu te mai asteapta nicio surpriza. Mai complicat cu bunicile. Dar noroc ca nu vor ceva prea complicat. Important e sa aiba ten si ochi frumosi. De la cele doua bunici nu am cerut acceptul pentru publicarea pozelor dar mamica mi-a permis. O stiti de aici si de aici.
Am asortat la rochita ei inflorata o combinatie de verde kaki si putin galben pai. M-am folosit de paleta Smashbox de aici si de gene false indraznete. Nu sunt adepta lor dar i-au stat frumos. Pentru buze am ales acelasi AVON Perfect Kiss care s-a sters pana sa apuc sa ii fac poze.
 
Problemele principale au fost la machiajul meu, mai exact la aplicarea genelor false. Aparent pare simplu sa aplici gene false. Asa ziceam si eu. Mai nasol este cand ai o pleoapa mai cazuta si risti ca genele false sa-ti coboare ochiul. Jumatate de ora am stat sa aplic geana la ochiul stang. Am transpirat, am blestemat si apoi am lasat asa ca nu mai puteam. In rest, machiajul a mai fost pe blog (sau a fost ceva similar) iar pe buze port Apocalips de la Rimmel, nuanta Apocaliptic, pe care o iubesc si o ador si care arata minunat si rezista foarte mult.
 Aaaand.... photobomb!
Cred ca sunt ultima persoana care nu e capabila sa isi puna singura gene false. Dar nu-mi pierd speranta. Ah, si am nevoie de un tus BUN! Al meu e ok dar nu si pentru genele false pentru ca are pensula prea subtire si flexibila si le murdareste. Recomandari?

16 comentarii:

  1. Minunate ambele machiaje , diferite dar la fel de frumoase . Modelele sunt pe masura ptr ca altfel nu ar avea efectul asta . Bravo ... fara cusur .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Esti o draguta, ca intotdeauna.

      Ștergere
  2. Ce frumoase sunt ambele! Felicitări! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase, ambele! Rujul tau e superb!!!! Si eu am uneori probleme cu genele false :)))...Nu esti singura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Daca nu perseverez asa raman! Si e tare frustrant

      Ștergere
  4. Tu esti constienta de cat poti fi de frumoasa ! Uneori ma uit la pozele tale si nu cred ca esti tu - pari ireala uneori !:) te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim1:43 p.m.

    Buna! Superb machiaj.. Spuneai cai ai nevoi de recomandari pentru un tus de ochi.. Am incercat recent un Eyeliner Waterproof, cu pensula tare, foarte usor de aplicat (in special pentru stangacia mea de a trasa linii drepte.. :))) E in jur de 20 de lei, si este o marca frantuzeasca. Laura Clauvi se numeste. Au un stand in Bucuresti in Galeriile Titan, si au si un site de pe care poti comanda. Eu una am incercat si alte produse de la ei, si mi se par foarte ok, raport calitate-pret. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos! Cand ajung pe acolo cred ca ii voi da o sansa

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoase ambele machiaje, desi primul e mai pe placul meu datorita rujului. Imi place foarte mult cum i-ai pus in evidenta trasaturile fetei :)

    RăspundețiȘtergere